Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
ja tez bardzo prosze jesli mozna :) co widać u mnie ogólnie, z naciskiem na zycie zawodowe? ;) zinterpretuje oczywiscie;) paulina 08.09.1994 :)

Gość gość
Anna, 22 sierpnia 1991 uczucia i przyszłość zawodowa

Gość gość
Iwona 30.04.1986 pieniądz i podróże . Powróżysz jeśli możesz? pozdrawiam.

Gość mollilolli
Wrozko jesli jestes jeszcze, to prosze Cie o wrozbe. Chcialabym tylko wiedziec czy chlopak z ktorym urawl mi sie kontakt rok temu odezwie sie jeszcze do mnie i czy sie spotkamy, czy on jeszcze o mnie mysli? Ja Agnieszka 7 wrzesien 83 r on Luca czerwiec 83r.

Gość beata 5.10.63
czy bedzie slub i kiedy ?- szczesliwie ?

Gość gość
zweryfikuje*)

Gość wladek
13.1.47 - kiedy upragniony dom bedzie ?

Gość wladek
13.1.47 - kiedy upragniony dom bedzie ?

Gość jokobella
3.6 37 - co bedzie z moim obecnym domem ?

Gość faktor
2.1.83 - malzenstwo kiedy czy szczesliwe ?

Gość gość
Wróżko możesz podać maila? Ile bierzesz za wróżbę ?

Gość gość
jest ktoś dziś chętny? nie mam czasu wróżyć wszystkim, wróżba może pojawić się w ciągu paru godzin więc śledźcie wątek i weryfikujcie. szkoda mi czasu na osoby które w żaden sposób nie odniosą się do tego co napisałam. nie wróżę za pieniądze ani mailowo - nie jestem "profesjonalistką" ;)

Gość gość
MALGORZATA 23 03 79 SFERA UCZUCIOWA

Gość gość
małgorzato, powróżę pod warunkiem że zweryfikujesz, ok?

Gość gość
Anna 15.08.1981 Czy spotkam mężczyznę z którym będę szczęśliwa i czy w końcu zawodowo się poprawi sytuacja. Z góry dziękuję za wróżbę :)

Gość gość
malgorzata ok

Gość gość
Ja tez moge prosic o wrozbe? :-) Czy mezczyzna, ktory mi sie podoba jest mna zainteresowany? Magdalena 23.06.1984

Gość gość
Małgorzato: Ogólnie jesteś osobą silną, możliwe że zajmujesz jakieś stanowisko na którym kierujesz ludźmi. Czujesz się samotna, zagubiona. Przeżywasz kłopoty w związku oraz czujesz że nie masz wsparcia partnera. Czy Twój partner jest uwikłany w jakiś inny związek? Wydaje mi się że Ty także jesteś winna obecnego stanu rzeczy poprzez swój brak zdecydowania oraz niestałość. W przeszłości przeżywaliście bardzo szczęśliwy okres, lecz obecnie nie jest już tak dobrze. Trzeba przetrwać zły czas, ponieść konsekwencje swoich błędów i postarać się być bardziej rozważnymi w przyszłości. Jak zwykle proszę o weryfikację trafności.

Gość gość
Malgorzata Niestety zero trafnosci....sorry ale od 5 lat jestem sama, zadnego partnera a co do pracy to tez nie trafilas ale moze nastepnym razem. Dzieki

Gość gość
no niestety, zdarza sie

Hej a mi powróżysz? Także zweryfikuję ale wcześniej tego nie napisalam bo myślałam, że to logiczne skoro wczesniej tak sie robiło ;) Anna dwudziesty drugi zero ósmy dziewiędziesiąty pierwszy ;)

Gość gość
Magdaleno: Widać że wzdychasz do kogoś, lecz jest to związek platoniczny. Niestety z kart wynika, że on raczej nic do Ciebie nie czuje. W dodatku obecnie boryka się z jakimiś kłopotami, rodzinnymi bądź finansowymi. Czy obok Ciebie nie kręci się ktoś na kogo nie zwracasz uwagi? Jest to człowiek dobry i pełen pozytywnej energii, może warto się nim zainteresować?

Gość gość
Maria 23.10.1982 co mnie czeka w sprawach uczuciowych i w życiu zawodowym?.Zweryfikuje czy się zgadza.

Gość gość
Anno: Za Tobą trudny okres, nie radziłaś sobie z problemami. Czy w pracy masz do czynienia z dziećmi? Obecnie widzę pogorszenie sytuacji finansowej. Twoje ambicje są zbyt wygórowane. Po okresie stagnacji nastąpi poprawa w sferze zawodowej oraz uczuciowej, bo obecnie jesteś samotna, prawda? Pojawią się dwaj mężczyźni z których jeden będzie uwodzicielem, drugi zaś nieśmiałym romantykiem. Nie rozpamiętuj przeszłości, zapomnij o niej i zacznij cieszyć się chwilą obecną.

Z problemami to prawda był czas że sobie nie radziłam. Niestety nie pracuję. Co do ambicji to prada bo sama wiem o tym.. Samotna akurat nie jestem ale akurat mamy taka sytuacje, że niezbyt często mamy okazje sie widywać. Oby poprawiło się sferze zaodowej i uczuciowej ;)

Gość gość
To może ja jeszcze raz poproszę, Anna, 23 lipca 1983. 1) Kiedy przeprowadzę się z bloków do jakiegoś domku. 2) Czy będę kiedyś dużo zarabiać, nie będę musiała martwić się o pieniądze? Bo na razie to krucho z kasą. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
ale pic na wode

Gość gość
Karolina 07.07.1994, sfera uczuciowa ;)