Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
Kończe na dziś, Anno Mario, pamiętam o Tobie :) może jutro.

Gość gość
dziekuje za wrozbe ;** faktycznie masz dar :) to po kolei : podejmowanie błędnych decyzji - zgadza się :( konsekwencje ciągną się za mną do dziś nie zaliczenie egzaminu,roku itp - wcześniej zdarzyło się nie zaliczyć roku, w tym wyjdę z poprawką - oblałam ważny egzamin który decydował o ocenie praca umyslowa- w sumie to obojętne jednak własnie wolałabym prace umysłowa ze wzgledu na zdrowie, chciałabym sie usamodzielnic jak najszybciej ale najpierw muszę skonczyć szkołę problemy finansowe- co do finansów to raczej nigdy nie bylo problemów rozwijanie, nauka - mam ambicje i chce daleko zajść ;) zobaczymy co z tego wyjdzie nieszczery człowiek - nie wiem o kogo chodzi. Towarzystwo w sumie to samo.. A umiesz okreslic plec albo jakos podpowiedziec kto to moze byc? zdrowie - jak juz wyzej pisałam mam problemy od kilku lat :( Wiekszosc się sprawdziła, jestem zadowolona :) Jeszcze raz dziekuje :) Mogłabyś dać na siebie jakiś namiar, albo inaczej-Odezwać się do mnie? Jestem pewna ze jakbys podała namiar do siebie to nie znalazłabys mojej wiadomosci w skrzynce ;) Podaję e-maila i prosze o odzew, bo mam sprawę :) 019284@wp.pl

Gość gość
Mnie tez pominęłaś Maria 23.10.1982

Gość gość
*Jolka *13.12.1993. *Sfera uczuciowa. Oczywiscie zweryfikuje trafnosc;*

Gość gość
a ja nadal jestem pominięta...

Gość Powróż mi proszę :)
Agata, 07.08.1998 Co z miłością? Gdzie jej szukać?

Gość gość
o ja tez poprosze 22.04.81 renia

Gość gość
dziewczyny to jest lipa, ja jestem mężatką a mi wywróżyła oszustka, że jeszcze muszę poczekać aby mieć męża

Gość gość
to, że wróżba nie była trafna nie jest powodem żeby nazywać mnie oszustką. czy gdziekolwiek wspominałam że ręczę za trafność? jestem początkująca i na pewno jeszcze wiele błędnych interpretacji przede mną. W Twoim przypadku, droga hejterko, może po prostu jesteś samotna w małżeństwie - bo takie przypadki też się zdarzają... Pozdrawiam.

Gość AM1989
Początkująca wróżko masz 100% racji... trening czyni mistrza:) Na początku w każdym zawodzie popełniamy błędy, ale z biegiem czasu udaje nam się dojść do perfekcji (jeśli tego bardzo chcemy i się staramy) i mam nadzieję, że tak też będzie w Twoim przypadku.

Gość gosia66666
Małgorzata 30.09.1991 Czy będę dzieliła przyszłość z Kubą?

Gość gość
Bardzo proszę o pomoc, od jakiegos czasu ktos mnie nęka wypisuje do mnie głupoty. Czy moglabys mi powrózyć kto to może byc Anna 25.10.1989 i jeszcze taka mała prośba czy w tym roku uda mi sie zdac wszystkie egzaminy?

Gość gość
chyba zostalam pominieta karina 19.10.83 zycie praca dziekuje!

Gość gość
"dziewczyny to jest lipa, ja jestem mężatką a mi wywróżyła oszustka, że jeszcze muszę poczekać aby mieć męża" czemu kurvo wyzywasz od oszustek kobietę, która wróży ci za darmo, poświęcając na to 20 minut ze swojego życia? weź spieprzaj bezczelna szmato.

Gość gość
Anno Mario: Masz za sobą nieudany związek z destrukcyjnym mężczyzną. Lecz teraz jesteś w udanym związku, może szykują się jakieś zaręczyny bądź ślub? Obecnie nie dbasz o siebie, zaniedbujesz swój organizm, własnie nadszedł czas żebyś zrobiła coś w kierunku poprawy swojego zdrowia. Jeśli chodzi o życie zawodowe uważaj żeby nie podejmować pochopnych decyzji. Czy Twoja praca związana jest z handlem bądź telekomunikacją?

Gość joa77
Joanna,19.04.1977,kiedy znajdę partnera?

Gość gość
Droga wróżko, skomentuję Twoją wróżbę dotyczącej mojej osoby, która jest trafna :) Masz za sobą nieudany związek z destrukcyjnym mężczyzną. -> to prawda, zakończony 3 lata temu. Lecz teraz jesteś w udanym związku, może szykują się jakieś zaręczyny bądź ślub? -> związek udany jeśli chodzi o bezpieczeństwo, oparcie, zaufanie itd, jednak brak seksu. Co do zaręczyn to na razie nie planuję, on chyba też nie, chociaż jesteśmy razem 3 lata. Obecnie nie dbasz o siebie, zaniedbujesz swój organizm, własnie nadszedł czas żebyś zrobiła coś w kierunku poprawy swojego zdrowia. -> bingo, od dwóch miesięcy nie biegam jak to miałam w zwyczaju z powodu dużej ilości rzeczy do zrobienia. Jeśli chodzi o życie zawodowe uważaj żeby nie podejmować pochopnych decyzji. Czy Twoja praca związana jest z handlem bądź telekomunikacją? -> można powiedzieć, że tak... jestem tłumaczką (więc sprzedaję tłumaczenia;)). Ale w środę czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna w innej domenie. Może mogłabyś mi powiedzieć jaka jest szansa na zdobycie tej pracy i czy będę zadowolona? Dziękuję bardzo. :) Powodzenia!!!!

Gość gość
Anno Mario: przestroga przed pochopnymi decyzjami w sprawach zawodowych może mówić o tym, że praca o którą się starasz wcale nie jest taka fajna jak Ci sie wydaje. zastanów się nad wszystkimi za i przeciw, nie spiesz się.

Gość gość
proszę !!!! Aleksandra 02.12.1994

Gość gość
Alicja 17.03.68 , co karty mówią o sytuacji zawodowej ? mam ostatnio komplikacje :(

Gość AM1989
Jeszcze raz dziękuję Ci bardzo :) Pozdrawiam.

Gość gość
moze sie załapie jeszcze jakie nowosci na najbliższy kwartał 20maj75 jadwiga

Gość gość
ktoś jeszcze tu siedzi? nie wróżę osobom z roczników '90+

Gość gość
dlaczego ?

Gość gość
Ja juz pisalam dwa razy i nic Poprosze o wrozbe karina 19.10.83 pracs zycie Dziekuje !

Gość reniiaa
ja siedze. Czy on ma kogos na boku? pogonic go precz? 22.04.81

Gość gość
Karino: W pracy widzę chwilowe kłopoty, ale nie martw się, w końcu miną. Czy nie masz przypadkiem nadużywającego władzy i wykorzystującego Cie pracodawcy? Uważaj na nieszczerych ludzi, nie podejmuj niepotrzebnego ryzyka. Czy w pracy masz do czynienia z finansami?

Gość gość
Mogłabys się do mnie odezwać? Nie chcę Cię naciągać na wróżby, tylko zapytać o coś ;) Paulina

Gość Ania111222111
Anna 02.07.1994 chciałabym się dowiedzieć o mojej przyszłości

Gość gość
naucz sie czytac wrozka nie wrozy 90rocznikom