Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia83

szukam inżyniera budowlanego

Polecane posty

Gość dinnerfortwo
I feel better :-D www.polityka.pl/galerie/1501833,19,andrzej-mleczko---galeria-rysunkow-2010-r.read To na rocznice 300

Gość inżynier99999
co za tępa sprzedajna interesowna materialna kretynka

ojjj dziękuję bardzo...a dlaczego akurat dla mnie??? :) jakiś słaby dzień dzisiaj, proza życia mnie dopadła chyba, wieczór w domu z dogiem moim, matko jak tak człowiek sam siedzi czasem to do głowy mu już bije....

Gość gość
I think sometimes I have problems to understand the nuances of Polish language

a to dobre...które imię ? :) bo ja mam dwa oblicza.... serca wolę nie słuchać bo ono nie myśli logicznie...za to rozum jak najbardziej, z powodu serca musieliby mnie już skrócić o głowę :P a dogi są fajne, zwłaszcza te ze schroniska...bezwarunkowa miłość! ps. dinnerforeveryone...czy Ty nie możesz wcześniej się pojawiać...ja już śpię o tej porze, na litość boską trochę odrobina zrozumienia :)

Gość dinerforyou
Zoska jest niezle ale wiem, ze masz inne imie. A moze sie myle? Nie pozwol sie skrocic! Do kogo bede pisal? Czy to byloby dobre bezwarunkowa milosc? Chyba nie. Ale pomazyc mozna. A moze istnieje? Postaram sie! http://www.youtube.com/watch?v=1Y3V6KO9wVE :-D

Gość dinnerforyou
a propos Twojej piosenki: to chyba dobrze, ze istnieja piekne slowa tylko nie nalezy ich zle wykorzystac, zranic kogos, kogo moze sie lubi albo ... Czasem obie strony klamia :-D Patrz na dole piosenka http://www.youtube.com/watch?v=cBstEoAxFD8 jak minal dzien....tu jest ladnie :-)

ale romantyzm Ci się włączył :) widzę,że muzyka łagodzi obyczaje...powiedziałabym że zofia to pseudonim artystyczny but żadna ze mnie artystka :) idę z psem na...long walka :) postanowienie poprawy obiecujesz, tak ? jak ładnie...i gdzie? dziękuję dzisiaj lepiej http://www.youtube.com/watch?v=iGt3Z8NPSV0 piękne jest to, jeżdżą tam takie u Was??

Gość dinnerforyou
i narody takze.  U mnie nie Chiny- Kraj rozwoju :-D ale jezdza rozne. Nawet polskie modele. youtube.com/watch?v=X3O_XoYNvYY&list=UUVxun8KIhpt4ebkA5QAHljA&index=3 Kraj jest ladny ale mowia tym nielubianym jezykiem  No moze w srodku tego kraju gdzie mieszkam niezle mozna zrozumiec ,jak sie chce. Chcialbym czasem byc psem :-D

Gość dinerforyou
Czy mam ten Videoclip podbic? Jedno powiem, ze ja nic zlego nie zrobilem. ..... To troche nie fair. Wiesz jak faceci sie mecza :-D Ja i TV. i ona. To jest znecanie! Siedze tak dlugo, ze juz nie tesknie- ale serio mam troche bliskich rodzinni. Tak ´masz racje M jest wazne. To chyba sens zycia. jak długo już tam siedzisz? nie tęsknisz za krajem, rodziną? kasa to nie wszystko...miłość jest ważna hahaha Chyba zdazylem, Grzeczne dziewczynki ida zaraz spac. Zaraz cos dosle

zdążyłeś :) cóż za poświęcenie...i poczucie humoru Pan ma :) dobre dobre, pobiłeś mnie, może ja isę lubię znęcać :) chociaż moje jeste bardziej nastrojowe Panie.....??? no właśnie nie wiem już co jest sensem życia...zgubiłam się już dawno temu

Gość dinerforyou
Czyzby mala zazdrosc. Spieszylem sie naprawde. Nawet jeszcze nie wpadlem pod natrysk ... Atu niespodzianka. Ja tez lubie czeski. Ta laska nebeska itd... ale Skoda? I don`t know? Ciesze sie, ze lubisz zartowac. Mimo tej ogromnej techniki.

nie przesadzajmy znowu z tą ogromną techniką udało mi się jakoś i tyle :) szczęście miałam... a talentów mam wiele ukrytych... no to rzeknę,że doceniam ten pośpiech, masz + :P za poczucie humoru również mimo swojegi wieku haha a Ty kończyłeś filologie czy inżynierię :P

Gość dinerforyou
Thank you Jako starszy czlowiek musze powoli pomylse o poscieli. :-D Wysylam Tobie Zosiu piosenke. Mozna nazwac fitnes training. Chcialbym Ciebie zobaczyc jak tanczysz :-D http://www.youtube.com/watch?v=Tv9GwiLSIds

Gość dinerforyou
Upssssssssssss Twoj prezent jest ponizej pasa. :-D Moja przegladarka mi zabronila :-D

świetny wybór! No more pain and no sorrow Without a woman, I'll make it through tomorrow... coś w tym chyba jest ? ja istota młodsza ale też już się kładę :) zatem dobrej nocy!

Gość dinerforyou
Sprobuje sie jutro zalogowac. Ale najpierw sie mamy poradze :-D No i przed snem lepiej niech sie nie unosze :-D Jestem taki zaciekawiony?