Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia83

szukam inżyniera budowlanego

Polecane posty

Gość dinnerforyou
Why Natalia?

teraz ja myślę o swojej ale chyba takiej nie posiadam chociaż musiałabym pomyśleć...ale to już za późno na myślenie, echa faceci :P i te Wasz dziwności hihihi ogląda playboya...stary chłop:P ile Ty masz lat w ogóle, co ? żeby się takim sztucznym babskiem zachwycać :P

Gość dinnerforyou
Wiesz, ze to niebyl powod aby kupic? Stary to jestem :-D Wiesz, ze sporo kobiet czyta ten magazyn. Tam sa naprawde dobre artykuly. Wtedy kupilem bo zaiteresowal mnie artykul o tym jak podrywac kobiety w roznych krajach. Bardzo interesujace i nie glupie. :-D Jak sie spotkamy to opowiem. Prawa autorskie rozumiesz :-D

Gość dinnerforyou
Taaaaaaaaaaaaak Siwiec widzisz stary jestem Wszedzie tatauaze jak wiezien :-D

Ty stary a ja na tyle kumata jeszcze żeby to wychwycić no chyba,że to celowe...i sprawdzasz moją bystrość w tej chwili hahah ja nie twierdzę,że tam nie ma czego czytać ale playboy to playboy dlaczego kobiety nie oglądają gołych...faciów :P oooo może mnie czegoś nauczysz jeszcze...starcze :) lat ????????

Gość dinnerforyou
na pewno cos tam potrafie...doswiadczenia troche i talentu tez mam ..jak Ty :-D znalazlem piosenke na dobranoc dla Ciebie--- youtube.com/watch?v=b7epjsjhA4s I wish you qiuet , lovely dreams YFL Natalia?

bez jedzenia można żyć ale bez muzyki...nie da się! przecież ja nie twierdzę, że nie potrafisz mogą być lovely i wish you too nie :) Your Fifa League...na to za stary nie jesteś???? :) bye

Gość dinnerforyou
Fifa juz nie jestem takim Fan, Ale myslalem, ze spisz. No i mam stracha, ze doslesz mi znowu jakis doping :-D

Gość dinnerforyou
really funny big dog :-D and angry Moje dogi nazywaly sie Cezar i Nero and your? Natalia

Gość dinnerforyou
Chyba pojde spac zaraz dwonasta bije a ja ise boje sam spac :-D Jak wskocze pod koldre to nie mam stracha :-D

Gość dinnerforyou
Mialem za duzo sportu dzisiaj. Jeszcze moczylem sie w jeziorze. Bylo juz prawie ciemno. Ale w kapielowkach nie nago jak Ty lubisz, balem sie zeby mnie nie pokasaly... Ale woda ok- i gwiazdy

Gość dinnerforyou
no rybki wiesz. No i poza tym sie z Toba mialem spotkac. Wiedzialem, ze czekasz :-D

gwiazdy w wodzie? jak się nazywa ta woda? to dobrze, sport jest potrzebny i dobry na samotność:) potworów tam nie było? ja w tym roku w Bałtyku brodziłam

Gość gość
jeny jeszcze go nie znalazłaś ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość dinnerforyou
Nie ma. Tylko ja tam strasze :-D Wiesz ja jestem smaczny kasek to sie nieco boje. A moze i sarekiny. Potopiöi sie tam tez kiedy z Polski ludzie. Popili za duzo. :( Smutne. Niemcy sie tam nie topili. Przez 2o lat.

Gość dinnerforyou
Adorytory sie zlatuja :-D Zbiboki i perwerszjusze :-D A moze zberezniki ?

no bo taki dar w piciu to mamy my i ruscy alkohol w nadmiarze ogólnie szkodzi...w każdej dziedzinie! także nie pij i uważaj żebyś się tam nie utopił:) ale Ty jesteś doświadczony więc pewnie to wiesz...

Gość dinnerforyou
Jeszcze nie probowalem? Ale znam inne lepsze sposoby ochlody. Fajnie, ze mnie ostrzegasz. Wole wode mineralna. Choc znam smak ognistej wody:-D Ale to nie mo sport!