Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monique91111111

zgodzilybyście sie na takiego sponsora?

Polecane posty

Gość Monique91111111

Nie chodzi o mnie ,ale o moja koleżanke. Ona poznała takiego gościa po 50-tce (ona ma 23) , bogatego z Warszawy i on jej sugerował ,że chce ja zasponsorować tzn dopytywał sie czy nie ma problemów na studiach itd , poza tym spodobała mu sie co było od razu widać .Bogaty jest na pewno bo go poznała na takim bankiecie , na którym było troche ludzi z kasą , no i auto ma tez niezłe bo widziałam Ona bardzo potrzebuje teraz pieniędzy ... byłybyscie w stanie sie przespać z facetem w takim wieku?

Gość gość
to takiemu staruchowi jeszcze staje? :D wątpię. Czy bym sie przespala? nigdy w życiu, bym sie czula jakbym spala z wlasnym ojcem :O

Gość Monique91111111
up

Jak czytam takie wpisy to ręce opadają. Do roboty się weźcie a nie d**y za pieniądze chcecie dawać

Gość nianiaggggi
Ja bym spała. Pieniądze nie śmierdzą a kasa potrzebna jest każdemu.

Gość gość
smieszne to jest, ze piszesz, ze to kolezanka a odrazu widac, ze o ciebie chodzi. piszesz na forum mozesz pisac o sobie

Gość Monique91111111
wiem ,ż eto troche obrzydliwe bo w wieku ojca itd ,ale tak naprawdę teraz cieżko o sponsora z kasa . np w necie każdy sie tak oglasza ,a okazuje sie , że to zwykli faceci ze zwykła praca i wcale nie maja wiele kasy... tacy bogaci ,, sponsorzy" i przystojni to chyba tylko w filmach o galeriankach np..

Gość gość
Dziewczyno weź się za jakąś uczciwą pracę... Całe życie zamierzasz wystawiać tyłek?

Gość Monique91111111
up

Gość gość
napisz na gg:47792470

Gość gość
a Brad Pitt albo Denzel ile mają? nie każdy 50latek jest starym brzuchatym capem. chociaż w Pl, to większość 30-latków, to już brzuchate capy:D a wiek sponsora, to drugorzędna kwestia, więc jeżeli jest to jedyny czynnik powstrzymujący cię przed prostytucją, to bierz go..

Gość Juleczka99
w życiu dziewczyny- gdzie Ty masz swoją godność? sprzedawać swoje ciało? Podoba Ci się zawód prostytutki ?

Gość gość
jaka godnośc i tak nawet jak wyjdziesz za mąż będziesz za kilka lat dymac się za winklem w biurze czy na szkoleniu.

Gość Juleczka99
porażka.... Wstyd mi, że wśród kobiet są takie puszczalskie ! Pochwal się swojemu chłopakowi/narzeczonemu lub mężowi jak się dorabiałaś na studiach :/

Gość Monique91111111
zawod prostytutki nie musi sie podobac , czasem nie ma wyjscia jak nie ma kasy... a uczciwa praca równa sie praca za grosze ,a i w ogole nawet o taka jest lipa żeby znalezc no i co?

Gość gość
napisz jak mozesz,cos doradze

Gość gość
napisz jak mozesz, cos doradze

Gość gość
czemu ci wstyd? co cię obchodzi prostytucja nieznajomych kobiet? chyba nie masz swojego życia..

Gość gość
napisz na to gg ,cos doradze

Gość gość
Bardzo piękne wspomnienia będzie miała na starość Twoja koleżanka, że gdy brakowało pieniążków to jakiś tłusty dziad ją p*******ł gdzie weszło...

Gość Monique91111111
może nie będzie miała super wspomnień ,ale jej sie kasa konczy ,a pracy nie ma no ic o byście na jej miescu zrobili? a nawet jak znajdzie prace do za grosze na kasie pewnie ,albo jak jej sie poszczesci w jakimś sklepie za max 1200 i jak z tego wyzyć?

Gość gość
Skromnie ale godnie... Ciekawe czy za x lat będzie chciała aby jej własna córka dawała du*y. Poza tym kiedy uroda przeminie jak będzie zarabiać? Zastanów się dziewczyno nim zaczniesz sypiać z podstarzałym lovelasem.. Znudzi się Tobą szybciej niż Ci się zdaje...

Gość Monique91111111
no swietnie tylko wtedy nie będzie na nic kasy tylko na czynsz i opłaty ,a i to nie wiadomo nawet ... to wegetacja nie zycie

Gość gość
A ja bym sie z nim przespala. I nie p********e mi Tylko o moralnosci. Milosc i tak nie istnieje, a hajs zawsze sie przyda.

Gość Monique91111111
up

Gość gość122
Ty nie wiesz co to moralność kurviszonie. Iść do łóżka za kase a do pracy to nie łaska ?

Gość Monique91111111
jakby więcej płacili w pracy to by było co innego... może uznacie mnie za pustą itd ,ale nie wyobrażam sobie nie mieć kasy na żadną bluzke , na żaden kosmetyk i oszczedzać na wszystkim nawet jedzeniu , no nie wyobrażam sobie

Gość gość122
Najlepiej nogi w procę i już . Wór na spermę

Gość gość122
Nie piertol głupot. jak sie uczciwie pracuje to można wyzyć . Ale nie lepiej się piertolić za pieniądze ? obrzydzenie mnie bierze

Gość Monique91111111
za 100 , 1200 zł? dzięki...