Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasypianie, niemowlę, pieluszka tetrowa

Polecane posty

Gość gość

mój synek aby usnąć musi przytulić się do pieluszki tetrowej, w wózku, w łóżeczku, w kołysce... Czy ktoś tak miał? Zastąpiłyście czymś dziecku taką pieluszkę?

Gość gość
mój bratanek tak robi - to nic złego ! ile ma Twoje dziecię ?

Gość gość
wiem, że nic złego, ale ta pielucha wydaje mi się szorstka i nieprzyjemna... dlatego pytałam czy ktoś ją zastępował czymś 5mcy skończy 24.06

Gość gość
wiele dzieci z tego korzysta - zna dotyk pieluszki tetrowe idealnie, i czuję się z nią- przy niej bezpieczne ! wystarczy uprasować pieluszkę i już jest o wiele milsza w dotyku

Ha! :D Ja wszędzie łaziłam i spałam z pieluchą tetrową w łapach :) Tak jak ini mają misia, kocyk, poduszkę, tak ja miałam pieluchę. Spooooro z nią latałam skoro pamiętam :P Nie zabieraj, synkowi nie jest ani szorstka ani nieprzyjemna, wierz mi :)

Gość gość
kiedyś je prasowałam, potem już nie-nie zauważyłam szczerze mówiąc różnicy :) w żadnym wypadku nie chce jej zabierać, ale jak siedziałam na fb, zobaczyłam reklamę z taką oto przytulanką: http://babyonline.pl/zakupy_gry_zabawki_artykul,14197.html i dlatego zaczęłam się zastanawiać czy takim czymś nie zastąpić ;)

Gość gość
nie uda Ci jej zastąpić- to zupełnie co innego - daj spokój kup jakąś kolorową pieluchę ( o tej samej strukturze) i tyle ! i moim zdaniem jest ewidentna różnica pomiędzy uprasowaną a nie uprasowaną ;-)

Gość gość
może inaczej pierzemy ;) ma do spania 2 albo 3 jak zaczął tak zasypiać od razu kupiłam specjalne

Gość gość
moja córeczka miała taką fazę, że zasypiała w łóżeczku do którego wrzucała - pluszaki - psa, kota, misia, lalę i jeszcze coś tam ...zasypiała i jej wyciągałam wszystko oprócz ukochanego pieska ;-)))

Gość gość
Moja córka ma prawie półtora roku i nadal nie rozstaje się że swoją ukochaną pielucha. Zasypia z nią, wszędzie ja zabiera gdy wyjeżdżamy, przy niej się uspokaja

Gość gość
dzięki uspokoiłyście mnie bo już myślałam, że mój synek ma jakieś dziwne fanaberie :D wcześniakiem jest, ostatnio usłyszałam że jest niepełnosprawny-okazało się to bzdurą i szczerze mówiąc od tamtej pory martwię się każdą pierdółką :]

Gość mamusiaaa
mój niemowlaczek też tak ma, ale na razie się tym nie przejmuję :)

Gość gość
Moja corka, gdy miala 5 miesiecy dostala maskotke-pieska i do tej pory z nia spi, a ma juz 5 lat, pies wyglada juz strasznie, poniszczony jest, ale mala nie daje sobie go niczym zastapic.

Gość gość
dzięki za te info, bo czasem jestem przewrażliwiona, ale która na moim miejscu by nie była? przez kilka godzin nie wiedziałam, czy żyje, potem non stop coś... ostatnio pojechałam na NFZ do neurologa a do tej pory chodziliśmy prywatnie, i wszystko było ok, a ta mi wymieniła tyle schorzeń mojego dziecka... a jak pytam się koleżanek i kolegów to robi to co inne dzieci (a większość rzeczy zostało uznane za nieprawidłowość neurologiczną) i jestem naprawdę przewrażliwiona ;) ale cieszę się, że mój syn jak zwykle robi wszystko to, co robią inne dzieci :)

Gość gość
moja zasypia z pieluszką ma 12 m-cy

Gość gość
mój też zasypia z pieluchą, czasem z tetrową czasem z flanelową, mozna kupi takie małe przytulanki na allegro