Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLDSCHOOLOWE RZECZY

Premierze, jak żyć ;-)

Polecane posty

Gość OLDSCHOOLOWE RZECZY

Witam Nie wiem czy to Panie zainteresuje, ale chciałbym sie poradzić ... Posiadam trochę oldschool'owego sprzętu na moich aukcjach (m.in. joysticki, stare aparaty fotograficzne, stare gry na kasetach). Także posiadam dużo starszych gier PC, płyt CD i inne. Sprzedaż ogólnie idzie dobrze, ale chcialbym może ją trochę przyspieszyć. Stąd pytanie jak w temacie, jak sprzedajecie tego typu sprzęt - osobno, czy też w zestawach. UŻYTKOWNIK ALLEGRO: krzysztofm30 - można sprawdzić jakie to przedmioty konkretnie. Widziałem aukcję, gdzie takie oldschoolowe rzeczy wrzuca się "do jednego worka" i sprzedaje. Czy to jest bardziej opłacalne ? Będę wdzięczny z opinie Pozdrawiam Krzysztof

Gość Pan Premier.
Krótko.

Gość obiloter
żyć czy żryć - oto jest pytanie

Gość molena
to napewno trudne pytanie i dostajemy na nie coraz mniej odpowiedzi, trzeba samemu odpowiedzieć sobie jak ? Pozdrawiam i proszę o poważną dyskusję

Gość gość miriam
a wy jak dajecie sobie radę, aby wiązać koniec z końcem, na czym np. zaoszczędzić

Gość xebobi
ja napewno nie na prądzie, ha ha

Gość gonerja matra
a tak poważnej, ja ostatnio zmieniełam pralkę, na oszczędną "A", rzeczywiscie duża oszczędność, ale zwróci mi się pewnie po 2 3 latach

Gość gość
może się uda zaoszczędzić nawet szybciej

Gość gość 1998
no nie wiem, kupilem taką pralkę i nic, chociaż ciszej chodzi ha ha

Gość mortinka
ja oszczedzam na codziennych zakupach, promocje itp, zawsze daje się trochę odłożyć

odpowiedź jest prosta - weźcie się k***a j****e nygusy do roboty to przestaniecie narzekać. a pracy za dobre pieniądze jest z***biście dużo, tylko trzeba się poświęcić. zapomniałem - za trudne. lepiej zajmować kolejki w mopsach i żebrać od państwa.

Gość imigrant
najważniejsze nie dawać się ;-)

Gość gonerja matra
pobierampliki - jesteś taki glupi od urodzenia??:o

Gość gość
nie narzekajmy co?? każdy miauczy bo zwyczajnie chce więcej i więcej za komuny meble kupowało się raz na 20lat i człek żył szczęśliwie teraz w głowach się przewraca w sklepach za dużo i oczy nie wyrabiają ! cieszcie się ludzie że chorzy nie jesteście a nie tylko o kasie marzycie do grobu tego nie zabierzecie!

"gonerja matra pobierampliki - jesteś taki glupi od urodzenia?? Wskaż mi chociaż jedną głupotę w moim wpisie. Żyjemy w czasach gospodarki rynkowej a nie czasach komuny gdzie obowiązywało czy się stoi czy się leży. Chcesz żreć? To z*********j. Proste. Każdy kto tego nie rozumie jest debilem do kwadratu. Premier w żadnym kraju nie jest od dawania komuś roboty. I dla normalnie myślących to również jest oczywiste. Dla ciebie i tobie podobnych jak widać za trudne.

Gość gonerja matra
w kazdym razie głupi jesteś od bardzo dawna:o

Gość gość
aha i ile to jest "dobre pieniadze"?

Tak naprawdę Gorenje ma to w d***e co sobie myślisz nierobie p********y, ale jakoś od lat zarabiam ponad średnią krajową i nie stękam i nie płaczę i nie oczekuję od premiera że ma mi dać, jak twoja żebrząca prostacka typowa polska rodzina.

Gość gość
Dobre pieniądze to 1250zł miesięcznie tyle pracodawcy dzisiaj proponują tylko musisz mieć kwalifikacje i doświadczenie :-)

Gość @&@
Pobierampliki skoro tak dobrze zarabiasz to chyba jesteś kapo obozowym bo mój kapo coś koło tego zarabia :-)

Gość gość Vintage
Możeby tak po prostu zabrac się do normalnej roboty, ale jak ją znaleźć, czy macie jaieś pomysły na uczciwą pracę

Gość Brzoskwiń
normalnej pracy tzreba szukać długo, za komuny była robota. Czy się chciało, czy nie. Jednak wówczas rzeczywiście stać cie było na 1 meble na całe życie, pytanie, czy tak się chce żyć .. Panie Premierze

Gość Brzoskwiń
dzisiaj są różne meble, ale jak się zamarzą te z górnej półki, to tak samo jak w komunie, wymienisz je raz w życiu ... he he a te przedmioty użytkownika krzysztofm30 na Alegro są rzeczywiście fajne

Gość OLDSCHOOLOWE RZECZY
no właśnie krzysztofm30 na Alegro i wszystko się zmieni ;-)

Gość rumba zigi
rzeczywiście fajne rzeczy, ja jednak szukam czegoś innego

Gość merbelllum
fajne, nawet nie drogie, ja już mam część z tych tytułów, ale oferty zachęcające