Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooAndzia

Moda na neonowe ubrania.

Polecane posty

Gość ooAndzia

Witajcie. Do nas dopiero nadchodzi ta moda pełna parą. Za granicą sklepu aż pękają w szwach od nich. A jakie jest wasze zdanie na ten temat? Podoba wam się? Mi akurat tak, lubię na lato ubierać żywe kolory, odrazy żywiej się w nich czuję. ;)

neony jak najbardziej ale nie wolno z mini przesadzić. neonowa bokserka do czarnych lub białych spodenek. albo neonowe dodatki typu bransoletki lub kolczyki albo buty czy neonowy komin na chłodniejsze wieczory.

Gość gość
Popieram, ładnie podkreślają opaleniznę ;)

Gość August the 1st
To moda znowu z lat 80tych. Już to przeżywałam raz :p Widziałam ostatnio chłopaka, który przesadził z kolorami. Wyglądał jak zakreślacz :D

Gość gość
Do nas dopiero nadchodzi ta moda pełna parą Gdzie Ty mieszkasz?

Gość gość
Lubię neony. Zauważyłam że zwłasza zimną Polacy bardzo szaro się ubierają, prosze wejdzcie w link i pomóżcie mi zdobyć stypendium, nie trzeba sie logować ani nic, to tylko chwilka a dla mnie dużo znaczy :) przyszlosczwsb.pl/kasixx19

Gość kasiiaa333
Moda zmienia się niesamowicie, ja ostatnio robię zakupy przez internet tylko i wyłącznie na www.kodymody.com gdzie mają wszystkie modne rzeczy, niesamowita jakość towarów.

Też to zauważyłam, ale nie jestem fanką. Noszę zasadniczo tylko 4 kolory, żaden nie jest neonowy. Taki mam styl i raczej go nie zmienię.

Gość gość
To juz bylo w latach 80 i 90

Gość gość
mi się podoba, ale na osobach w wieku 12-30 lat, starsze osoby wygladaja idiotycznie jak się ubiorą w jaskrawe kolory, no chyba, że mieszkają na wsi, to działa to przynajmniej jak odblask, więc praktyczne

Gość muka_buka
Ja nienawidzę neonów!