Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zarabiać na życie i być z dzieckiem jednocześnie?

Polecane posty

Gość gość

Topik będzie zbiorem przepisów na zgranie tych dwóch rzeczy:) Jak zarobić na dom rodzinę i od rana do wieczora poświęcić czas dziecku?

Gość gość
Od urodzenia córki opiekuję się nią, zarabiam na życie i spędzam z nią czas na zabawach od rana aż do jej snu, czasami tylko oddaję ją pod opiekę tatusiowi lub dziadkom by mieć czas dla siebie. Od września pójdzie do przedszkola i zastanawiam się co zrobię z wolnym czasem, zastanawiam się by zamiast etatu zwiększyć swoją aktywność w kwestii moich dochodów...

Gość gość
no jak dziecko spi przyjmowac klientow w domu, czysta kasa nie trzeba odprowadzac podatku:D

Gość gość
Moje dziecko nigdy nie spało w domu dwc*pna istoto! Zawsze w wózku albo foltlu rowerowym lub samochodowym. Więcej spędzamy czasu poza domem niż w domu. I proszę cię nie insynuuj mi że jestem prostytytką, bo to naprawdę już się staje nudne. Jak nie masz nic ciekawego do napisania to odejdź, siądź do książek, i wróć jak zmądrzejesz.

Gość gość
ksiazki to juz nie te lata dziecko:D ale tak to jest jak ktos uklada sobie zycie od d**y strony:D

Gość gość
Ja biore drugie dziecko do opieki, mala bedzie miala towarzystwo a ja dodatkowy dochod ;)

Gość gość
od d*pu strony to ty traktujesz ten temat najpierw wyjeżdżasz z tekstami o klientach a potem próbujesz komuś wmówić że ktoś dokonał niewłaściwych wyborów w życiu i w niewłaściwym czasie. Zapomnij! Moje życie to bajka i ideał a tobie może tyłek ściskać jedynie.

Gość gość
taka bajka,ze kasy brakuje:D jakby nie bylo tak to bys nie szukala zajecia tylko byla z dzieckiem wiec pocieszaj sie dalej:D

Gość gość
Drugie dziecko fajny pomysł! Jednak mieszkając w centrum gdzie się nie ruszę tam pełno dzieci.. -Kiedyś się nad tym zastanawiałam, ale jednak nie nie przy naszym aktywnym stylu zycia

Gość gość
następna biedota, co dzieci narobi a potem biduje:D

Gość gość
Ja nie szukam zajęcia. Chciałam się pochwalić że przez lata spędzone z dzieckiem znalazłam mnóstwo źródeł dochodu i mój dzienny czas poświęcany temu to kilka minut dziennie a co miesiąc parę tysięcy na konta mi wpływa. Widzisz ja sobie radze w życiu i nawet uwiązana z dzieckiem potrafię zarabiać nie poświęcając temu kilku godzin dziennie. A wiem że inni nie radzą sobie tak świetnie, tylko reagują tak jak ty właśnie zazdrość,zawiść,plucie jadem

Gość gość
Tak jak tutaj piszę to widzę że kafeteria już nie cieszy się powodzeniem że jednak nie ma wzięcia taki portal. Pisze jedna i ta sama sfrustrowana osoba która uważa że na życie można tylko d**ą zarabiać.

Gość gość
haaha, tak sobie tlumacz, kilka tysi to ty na oczy nie widzialas:D kto ma kase nie szuka nastepnego źrodla dochodu, no chyna ze masz te 1290zł na reke to inna bajka:D

Gość gość
Kto ma ile? Ja chce wybudować dom za swoje pieniądze nie za kredyty!

Gość gość
w 1 poscie jest "jak zarobic" wiec nie wyjeżdzaj ze kilka tysi masz:D idiotka co szuka nastepnych idiotek:D

Gość gość
Ja chce coś więcej od życia niż tylko praca dom szef i klatka 30m2 Mieszkam w 100m mieszkaniu a chce mieć dom z ogrodem i na tym nie koniec!

Gość gość
a mozna wiedziec,czym sie zajmujesz?

Gość gość
No widzisz ty jesteś idiotką która siedzi tutaj od rana do nocy i klepie biedę w swoim prywatnym życiu. Zastanawiam się po jaką cholerę spędzasz tutaj tyle czasu?

Gość gość
to napewno sie dorobisz jako niania:D ale ściemniasz dziewczyno:D

Gość gość
hahaha, tylko,ze ja od 15 dopiero w domu jestem:D, dobre:D teraz pije sobie z mezem zimnego drinka i planujemy wakacje,a nie jak zarobic 1000zł:D

Gość gość
Zarabiam na portalach intewnetowych oraz w wysoko oprocentowanych odpowiednikach lokat na giełdzie papierów oraz giełdzie walutowej.

Gość gość
Zarabiam tak jak wyżej i też wyjeżdżam na wakacje za kilka tys zł i na weekendy.

Gość gość
Tyle że ja wakacje planowałam już w listopadzie czy październiku z mężem bo teraz to już późno co lepsze to już przebrane a my chcemy mieć porządne wakacje.

Gość gość
jak ma sie kase to sie o kazdej porze ma porządne wakacje:D jaka prostaczka:D

Gość gość
i nie wiem czy wiesz,ze porzadne wakcje to mozna miec w krajach Ameryki Środkowej, ale tam lata sie zimą:D

Gość gość
Znam mnóstwo ludzi którzy nie mają etatów a mają kupę kasy dlatego uważam że kafe to jakiś zamknięty krąg, inaczej takie reakcje nie były by tutaj normą. Czasy w których etat=pieniądz już nie wrócą Jest wiek 30lat i tacy ludzie są już za starzy do pracy Jest mnóstwo opcji zarabiania na życie i nie mam tutaj na myśli prostytucji itp. Najgorzej jest jak ludzie pracują i męczą się a pensja ich nie satysfakcjonuje Wcale nie musi tak być!

Gość magnolia28..............
ale dla kafeterianek Egipt i Turcja to te mega wakacje za 5tysięcy:D

Gość gość
Dla mnie porządne wakacje przy małym dziecku to morze bałtyckie! Jak będzie starsze to zabiorę je do Meksyku ale na razie bałtyk W tym roku jedziemy na cały miesiąc.

Gość gość
Ja na swoje wakacje w tym roku przeznacze kilkanaście tysięcy zł. Polska wcale nie jest tania.

Gość gość
Odpowiadam na pytanie autorki: mieć wolny zawód umożliwiający pracę w domu.