Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę się wygadać. Uprawiałam kiedyś seks za pieniądze i źle mi z tym :(

Polecane posty

Gość gość

Nikt o tym nie wie, no teraz wy wiecie ale gdy mialam 18/19 lat mieszkalam w Warszawie, konczylam tam liceum zaoczne bo w moim miescie takiego nie bylo a poklocilam sie z nauczycielami, albo sie przenosze albo i tak bym nie zdała..mieszkalam u ciotki, poznalam kilka osob no i sie zaczelo, chcialam byc jak oni, miec fajne ubrania, imprezowac, wiem...strasznie to zalosne ale nie myslalam wtedy :/ pracowalam dorywczno ale malo z tego bylo, w koncu poznalam na czacie kilku facetów, spotkalam sie za pieniadze w ciagu 3 dni z trzema roznymi. Pierwszy miał 26lat, nigdy nie uprawial seksu, bylo krotko i tak sobie, nawet nie pamietam go dokladnie, zaplacil mi 150zł i wiecej go nei widzialam, drugiego dnia umowilam sie z kolejnym u niego w mieszkaniu, gadalismy do pozna, seksu jako takiego nie bylo tylko on mnie lizal, dal 100 zl i umowilismy sie na weekend ale potem spotkalam sie z jeszcze jednym, na parkingu za galerią , wygladal inacej niz na zdjeciach, w ogole byl chamski agreswyny rozpiąl spodnie i silą mnie zmusil zebym mu robila dobrze, dusilam sie a on szarpal mnie za wlosy :( to bylo najgorsze chcialam juz uciekac stamtad zeby mi nie placil naciskalam za zamkni w drzwiach ale zamkniete on mowil ze wyjde jak skoncze kazal polykac ,odpowiedzialam ze nie łykam bo nie lubie a on silą znow potem wyplulam mial mi dac 200zl a dal 100 wyrzucil na przystanku jeszcze popychal zebym szybciej wysiadala bo go ktos z pracy zobaczy . Potem czulam sie okropnie w ogole sie nie cieszylam z tej kasy, teraz mam 23 lata i nadal mnie to przesladuje, nie mam nikogo, prawie zadnych kolezanek, nie chce byc z zadnym faceem, nie zaufam nikomu, sama sie soba brzydze

Gość subtelny amant
pusta szmata

Gość Może ja to napiszę...
Współczuję Ci z tą sytuacją z tym agresywnym kolesiem... Jeśli to nie prowo to czyś ty zwariowała pisząc o tym na kafeterii? Ludzie Cię tylko zjadą.

Gość gość
do zawodu prostytutki nadają się kobiety bez uczuc, bez sumienia, kompletne zera. Zle zrobilas zdarza sie, teraz lepiej o tym zapomnij, kazdy popelnia bledy

Gość gość
kazdemu w zyciu zdarza sie popelniac bledy. powinnas sobie wybaczyc i zaczac zyc od nowa. moze jakas psychoterapia by ci pomogla?

Gość gość
Ja tez kiedys sie skurwilam za pieniadze niestety. Jestem dziewica ale obciagalam jakims zbokom za marne 100 zl. Zaluje tego najbardziej ze wszystkiego. Nie umiem juz normalnie patrzec na facetow. Jak sobie wyobrazam, ze mialabym miec kiedys meza, rodzine a on okazalby sie dziwkarzem to mi sie nie dobrze robi.

Gość gość
Prostytucja to praca jak kazda, najstarsza na swiecie. Zapomnij najlepiej, bylo, minelo i sie nie powtorzy. Lepiej za pieniadze niz co piatek 'gratis' na dyskotece.

Gość gość
dziś chyba nie ma kobiety, która nie miałaby choćby incydentu związanego z prostytucją.

Gość gość
musisz to wymazać z pamieci bo inaczej zwariujesz,każdy ma jakieś błędy młodości,trzeba życ dalej

Gość gość
gość Prostytucja to praca jak kazda, najstarsza na swiecie. Zapomnij najlepiej, bylo, minelo i sie nie powtorzy. Lepiej za pieniadze niz co piatek 'gratis' na dyskotece. gggggggggggggggg I weź tu bądź porządnym mężczyzną chcącym związku - samo skazanie na wieczne "przed pierwszym razem'

Gość gość
"dziś chyba nie ma kobiety, która nie miałaby choćby incydentu związanego z prostytucją." może Ty, ale ja nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek zrobiła cokolwiek co mogłoby podchodzić pod prostytucję -.- więc nie ryzykuj stwierdzeń że "chyba nie ma kobiety"

Gość gość
kobieto a kto nie ma tego przyslowiowego trupa w szafie?jak faceci chodza do agencji to niby ok?jest pobyt to jest i podaz.moze nawet masz teraz faceta i byc moze wlos by Ci sie na glowie zjezyl jak bys sie dowiedziala o jego seksualnej przeszlosci:D

Gość gość
tez mi sie przypomnialo,ze to kiedyś zrobilam.Juz tyle minelo,ze calkiem zapomnialam.Nie jadlam kilka dni i potrzebowalam szybko kasy na jedzenie.Zle mi z tym bylo,ale staralam sie nie myslec.Minelo kilkanascie lat,zapomnialam o tym! Tobie tez radze :)

Gość gość
...bo do tanga trzeba dwojga... a Ci co placa i korzystaja z uslug to KTO...? 'porzadni mezczyzni'...

Gość gość
nuda. postaraj się pisać lepsze prowokacje głupi prawiku 🖐️

Gość gość
gość kobieto a kto nie ma tego przyslowiowego trupa w szafie?jak faceci chodza do agencji to niby ok?jest pobyt to jest i podaz.moze nawet masz teraz faceta i byc moze wlos by Ci sie na glowie zjezyl jak bys sie dowiedziala o jego seksualnej przeszlosci ggggggggggggggg A jak facet nie chodzi do agencji i czeka na odpowiednią kobietę to jest kim?

Gość gość
A jak facet nie chodzi do agencji i czeka na odpowiednią kobietę to jest kim? ///// Prawikiem? Prawiczkiem? Maćku. B, kim?

Gość gość
to jest zwykłym facetem, a kim ma być?

Gość gość
Jejku mi też kedyś facet lizał za pieniądze, fajnie było i tyle:- ))

Gość gość
Wyluzuj, są gorsze nieszczęścia

Gość gość
dokladnie ;) kazda kobieta ma w sobie cos z dziwki... w sprzyjających okolicznosciach zaczynają sie po prostu puszczac za pare groszy

Gość porzucona porzadna
Ktos napisal, ze w sprzyjajacych okolicznosciach,,,, pb a te "sprzyjajace okolicznosci" to porzucenie rodziny przez tatusia, alkoholiz i inne patologie w rodzinie...? Sprzyjaja czy raczej determinuja pewne zachowania? Szkoda tylko ze nie zadalas po prostu duzo wiekszych pieniedzy od bogatszych, kulturalniejszych "potrzebujacych". Nie wiem, ale wydaje mi sie, ze mialabys po prostu lepsze wspomnienia.Kobieta, ktora decyduje sie na seks za pieniadze nie musi zle oceniac siebie. Po prostu dbasz o swoja sytuacje finansowa. Lepiej to niz okradac innych ludzi, pracodawce, naciagac itd. Tylko wybieraj "partnerow" i szanuj swoje granice i potrzeby. Moja kolezanka dostala mieszkanie, samochod, pieniadze i dobra prace bo "puszczala sie" ze starym, ale atrakcyjnym prawnikiem nawet po otrzymaniu "zabezpieczenia". Platny romans skonczyla gdy dojrzala do innego zycia. Ma teraz meza ale i rozdzielnosc majatkowa i poczucie bezpieczenstwa. Nie da skrzywdzic najblizszej osobie. Mnie i dziecko okradl moj maz z kochanka i odszedl. To dopiero rozczarowanie. On jeszcze wierzy ze buduje piekny zwiazek. Lepiej uczciwie sie puszczac niz byc takimi smieciami jak oni.

Gość gość
czytam Twój wpis sprzed 3 lat, gdy tu zajrzysz może przeczytasz. To, co przeżyłaś niestety nie zapomnisz. Potrzebujesz pomocy tak psychologicznej jak i duchowej. Poraniłaś się mocno. Nie rezygnuj z szukania pomocy i uzdrowienia swojego życia. Dobrze, że o tym napisałaś.

Gość gość
Zarób tutaj a nie się puszczasz :) jakzarabiambezetatu.pl

Gość gość
Zwykła dzi**a. Hańbisz kobiety.

Gość gość
15.08 przestań odgrzebywać stare tematy i nie spamuj

przykro że robiłaś takie rzeczy ale jeśli wyciągnęłaś z tego wnioski i nie chcesz do tego wracać, ot bardzo dobre.

Gość gość
Moglabys nadal to robić ale nie robiisz i to jest najwazniejsze..kasa dla ciebie nie jest priorytetem i to sie chwali,znam ludzi którxy moze sie nie prostytuowali ale wyrządzili tyle krxywdy innym ze powinni sie wstydzic s wstydu nie odcxuwaja..ty skrzywdzilas najbardziej siebie..ja osobiscie mam wiekszy szacunek do uczciwych prostytutek niz do takich o których wczesniej napisalam