Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę się wygadać. Uprawiałam kiedyś seks za pieniądze i źle mi z tym :(

Polecane posty

Gość gośćhi7thhko
Jezus przebaczył takiej najgorszej która inni chcieli ukamieniowac....

Gość gość
Najzabawniejsze są te wypowiedzi k***wek które najpierw się sk***iły, a teraz piszą "nienawidzę facetów" :P Kobieca logika jest niepojęta :P

Gość gość
Proś Boga o przebaczenie, i sama sobie wybacz.

Gość Ta meska swinia

Kazdy z nas pooelnia bledy zastanow sie jaka byla przyczyna tego zdarzenia..  Pieniadze?? Raczej watpie.. Mysle ze chodzi o stawianie siebie w gorszym swirtle w kregu znajomych.. Ale teraz juz wiesz ze zrobilas zle no bylo minelo jesli bedziesz o tym myslec zadreczysz sie... Zakop przeszlosc I idz do przodu nie ogladajac sie w tyl.. Wyciagnij wnioski... I ciesz sie zyciem.. Nastepnym razem zastanow sie 2 razy.. Nie jestes przegrana.. Jestes mloda napewno piekna I skoro tego zalujesz to tez madra..

Mowie Ci to ja facet..

Ps Twoj potencjalny przyszly potencjalny partner nie musi o ten wiedziec

Ps2 Dla dobra swojego dzieci I przyszlego mam nadzieje meza zrob test na HIV napewno bedzie ok.. 🙂

1 godzinę temu, Gość Ta meska swinia napisał:

Kazdy z nas pooelnia bledy zastanow sie jaka byla przyczyna tego zdarzenia..  Pieniadze?? Raczej watpie.. Mysle ze chodzi o stawianie siebie w gorszym swirtle w kregu znajomych.. Ale teraz juz wiesz ze zrobilas zle no bylo minelo jesli bedziesz o tym myslec zadreczysz sie... Zakop przeszlosc I idz do przodu nie ogladajac sie w tyl.. Wyciagnij wnioski... I ciesz sie zyciem.. Nastepnym razem zastanow sie 2 razy.. Nie jestes przegrana.. Jestes mloda napewno piekna I skoro tego zalujesz to tez madra..

Mowie Ci to ja facet..

Ps Twoj potencjalny przyszly potencjalny partner nie musi o ten wiedziec

Ps2 Dla dobra swojego dzieci I przyszlego mam nadzieje meza zrob test na HIV napewno bedzie ok.. 🙂

Zakładam, że dla Ciebie było ok, gdybyś kiedyś serfując po necie trafił na filmik, na którym Twoja (wtedy jeszcze nie) małżonka obrabia trzech czarnuchów wszystkimi dziurami? 😄

Ja bym umiał wybaczyć i kochać Cię jak kobietę z pożądnego domu, mnie nie obchodzi dziewictwo, czy jego brak. Mi chodzi przede wszystkim o charakter, żeby móc z dziewczyną pogadać jak z kumplem. To bardzo dziwne na mój wiek, że w pierwszej kolejności oceniam charakter, bo jestem tylko szesnastolatkiem... A z tego co wiem dorosłych patrzących pod tym samym kątem nie jest dużo...