Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ay amor me duele tanto

Mój facet zostawił mnie dla starej prostytutki

Polecane posty

Nie wiem czy nie lepiej napisać to na uczuciowym ale chyba zaryzykuję tutaj :( Jestem... a raczej byłam ze swoim chłopakiem 5 lat, na początku byliśmy po prostu przyjaciółmi, potem zaiskrzyło, on zakochał się we mnie, bardzo starał się o moje względy, aż w końcu ja się w nim zakochałam i zostaliśmy parą. Byliśmy jak stare dobre małżeństwo, dużo osób nam tego zazdrościło. O swoich potrzebach gadaliśmy otwarcie... także staraliśmy się je spełniać ... Ja miałam wtedy 19 lat a on 24... byłam dziewicą ale i tak starałam się najlepiej jak mogłam, robiłam wszystko czego chciał i kiedy chciał... pasowało mu to, zawsze był zadowolony i nigdy nie dał mi odczuć, że robię coś pierwszy raz...jednak od roku coś się zmieniło, nie miał ochoty na seks a jak ja go o to prosiłam to zawsze się wymigiwał, na początku nic nie podejrzewałam... jak durna wierzyłam w każde jego słowo a teraz od tygodnia żyje ze świadomością, że mój ukochany kocha się z tym starym prostytuckim ścierwem :( Na pożegnanie kiedy płakałam i prosiłam go żeby mnie nie zostawiał i dlaczego to robi odpowiedział "bo jest lepsza w seksie od ciebie" :( Tak się starałam dla niego... a on woli 40 letnią byłą prostytutkę ... mam ochotę sobie odebrać życie, nigdy nie byłam tak upokorzona. Przepraszam za tak chaotyczne pisanie ale chyba to zrozumiecie :(

Gość takisobiefacet
Kobieto!! - wiesz ilu jest facetow na swiecie?? Nie ten to inny. Uczucie jakie cie teraz gnebi szybko minie (najlepiej znajdz sobie kogos do lozka) i o tamtym szybko zapomnisz. Sex to najlepsze lekarstwo na klopoty. Jak chcesz pogadac na priv. to napisz a ja podam ci kontakt.

Gość Jelcz345
Fajna rada fajnie że ją jeszcze bardzej dobiłaś. Tokie łatwe żeby o kimś zapomnieć nie To jest bardzo trudne.

Gość gość
Takisobiefacet kiepski sposób na znalezienie dziewczyny na seks, nawet bardzo c*****y. Pocieszenie seksem hahaha, dobre, zwłaszcza po 5 latach związku. Niestety są ludzie i pustaki. A ty jesteś s*********m.

Gość gość
d*pek,widocznie seks dla niego był najwazniejszy,prawdziwy związek nie opiera sie tylko na tym,litości dziewczyno bądź wartościową dla siebie samej ciesz się,że nie musisz żyć z kimś takim,ja bym się cieszyła..

Gość gość
Fajna prowokacja a poza tym - prostytutka tez czlowiek :) malo seksowna kobieto.

Gość gość
kazdy facet to tylko samiec,ten czy inny zobaczysz to nie ma znaczenia.........

Gość alechandro
Powiem ci tylko jedno Bo mialem troche cieleciny w luzku Milosc jest jak sraczka Pszychodzi i odchodzi Wiec pomysl.......