Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zda egzamin?

Polecane posty

Gość gość

Jestem zakochana w facecie, On jest w związku, między nami cos było, pózniej On jednak sie wycofał. Wydawało mi sie, że choć to co z Nim miała trwało chwilę to będzie to na całe życie. Nie ukrywam, że wcześniej był moim przyjacielem, świetnie sie rozumieliśmy, nie brakowało tematów do rozmów. Teraz On chce sie kolegować. Czy to jest możliwe, gdy ja Go kocham i zawsze bede chciała miec cos wiecej. Wydaje mi sie że jest miłością mojego życia. Rozumiem, że nigdy nie bedzie ze mną, nie można kogoś zmusić do tego, a nawet jeśli możnabyłoby to po co? Z jednej strony chce wiedzieć czy u Niego wszystko dobrze, czy jest szczęsliwy, spełniony czy jest doceniany w pracy, a z drugiej strony to wszystko boli, bo w tym wszystkim nie ma miejsca dla mnie.

Gość gość
musisz zerwac kontakt,bedziesz sie meczyc i ciagle wracac do tego co bylo

Gość założycielka tematu
pracujemy razem, na szcześnie nie tak bardzo blisko siebie, wiec idujemy sie moze raz w tygodniu. Chcę, zeby mnie lubiał, wiem to próżne. Dlatego czesto gram według Jego zasad, chce sie spotkac okej, chce sie napić kawy ok, ale czasem On nie chce wiec ja nie naciskam. Chyba wpakowałam sie w takie koło, z którego cięzko mi sie wyplątać.

Gość Jelcz345
Z tego tak się nie da wyjść. Nie będziesz go widywać będzie jeszcze gorzej cały czas będziesz o nim myśleć.

Gość gigi gigi
to może zatrudnij się jeszcze u niego w dom jako kucharka, sprzątaczka i opiekunka do dzieci - będziesz wtedy zawsze wiedziała co zjadł na obiad, jak wygląda jego prześcieradło po nocy i czy tamta go zadowala seksualnie i czy ma czyste skarpetki do pracy

... a czy nie jest tak, że on dla ciebie jest tym bardziej cenny, bo nie do zdobycia? a wyobraźnia działa i przedstawia go tobie jako takie och i ach cudo.

Gość założycielka tematu
gogii , nie dzięki raczej nie skorzystam z Twojego pomysłu. Lady, nie jest tak ze Go idealizuje, zdaje sobie sprawę z Jego wielu wad, i cech które mnie denerwują. Wcale nie jest idealny, nie jest taki jaki zawsze mi sie marzył. Ale jednak zaczarował mnie niesamowicie. Nigdy nie wierzyłam, że moga istnieć bratnie dusze. Teraz w to wierzę. Tylko szkoda, że nie spotkałam Go wcześniej,