Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra v

Jestem znowu w ciazy, boje sie

Polecane posty

Gość kleopatra v

Wpadlismy, mamy juz 3latke w domu, nie planowalam narazie kolejnego dzecka bo i tak jedno non stop komus podzucam gdy chodze do pracy. Sama nie wiem co myslec z jednej strony fajne miec noworodka a z drugiej boje sie bo starsze dziecko idzie do przedszkola, bedzie trzeba mu poswiecic wiecej uwagi a z noworodkiem w domu wiadomo jak jest. Mielismy na wczasy jechac a teraz to nie mam mowy. Bedzie trzeba zrobic remont pokoju a moj maz nawet wysrac sie nie ma czasu. Boje sie jak to bedzie. W sumie nie wiem czemu tu pisze, chyba poto zeby sie wygadac. Tylko maz wie o ciazy.

Gość gość
to tak jak ja :D moj ma 19 miesiecy teraz, ciaza swieza, mysle ze rozwiazanie bedzie w lutym, troche jestem przerazona, glownie wizja porodu :D i organizacji, zobaczymy jak to bedzie pracuje na poltora etatu, wiec dlugo pewnie nie pociagne ;/

Gość kleopatra v
Ja mam ciezka prace wiec mysle ze jeszcze z 3 miesiace i pojde na l4. O ciazy dowiedzialam sie dzisiaj, to dopiero pierwszy miesiac

Gość możesz jeszcze usunąć przemyśl
to, po co Ci kolejne dziecko jak już to co masz ciągle komuś podrzucasz? pomyśl o nim, lepiej żeby się nie urodziło niż mieć beznadziejne życie.

Gość gość
Moja znajoma usunela, 7 lat temu za zabieg zaplacila 2 tys.

Gość mamusiaaa
"to, po co Ci kolejne dziecko jak już to co masz ciągle komuś podrzucasz? pomyśl o nim, lepiej żeby się nie urodziło niż mieć beznadziejne życie." kolejny ludzkopodobny zjeb ;/

ooo odezwała się kolejna kobietopodobna z*****a mamusiaaaaa zakochana w kupkach i pieluchach

Gość mamusiaaa
jedyne co mogę stwierdzić to tyle, że jest mi bardzo przykro że ciebie matka nie usunęła - o jednego debila byłoby mniej na tym świecie. Bez pozdrowień ;)

ohohoh wystarczyła chwila, żeby mamuśka (zapewne katoliczka) pokazała swoje prawdziwe oblicze:D a ja jedyne co mogę stwierdzić, to to że masz mózg przeżarty pieluchami "mamusiu" :D zajmij się lepiej swoim dzieciakiem masz jeszcze czas żeby je oddać, szkoda żeby było wychowywane przez taką z****ną "mamusię" :D

Gość gość
usuń, jedz na wczasy ale dziecko podrzuć komuś a sami jedzcie- ale beznadziejna jesteś. Nie wiesz jak sie zabezpieczyć - a teraz lament

Gość gość
Ciekawe kto wam z dziecmi siedzi jak wy jestescie w pracy. Pewnie nawet wyzutow sumienia nie macie tylko myslicie ze obowiazek babcia ma z dzieckiem siedziec

Ja osobiscie nie popieram aborcji. No chyba, ze dziecko ma jakies ciezkie schorzenia, ktore uniemozlwia mu prawidlowy rozwoj ku staniu sie czlowiekiem niezaleznym, a wiec wolnym. Skoro mama i papi nie umieli sie zabezpieczyc to nie rozumiem czemu dziecko ma placic za ich blad i zostac pozbawione szansy jaka jest zycie. To nie jest kwestia religijna, tu chodzi o etyke.

Gość gość
Stac mnie na opiekunke a po poludniu jest maz, pracowalam na poletatu wieczorem, ale przerwalam wychowawczy jak sie dowiedzialam o ciazy i jest poltora :D dobrze ze w robocie sie nie narobie tylko od 6-19 nie ma mnie eraz w domu

Gość gość
możesz jeszcze usunąć przemyśl --> widzisz i mamusia nie dała się wciągnąć w twoją denną gatkę, pewnie ma o wiele ciekawsze rzeczy do roboty, moze np bawi się ze swoim bobasem , w przeciwienstwie do ciebie - zero pasji i zainteresowan, nic tylko siedzisz na kafe i szukasz kogos o odmiennych niz ty poglądach zeby mu zepsuc humor, tępe lewackie scierwo z ciebie i tyle