Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mnie oszukał

Polecane posty

Gość gość
Pewnie teraz grzebiesz w wujku google co to oznacza ha ha .Wez spozytkuj kase mamy na cos pozytecznego ,moze przeszczep nowego mózgu albo nowa głowa .Narazie dałas świadectwo o sobie że jestes prymitywna i nie myslisz logicznie narazie dzieciaku .Pozdrawiam ;)

Gość gość
wcale nie grzebię . Nie mam google tylko Firefoxa

Gość gość
Dziewczyno, wyluzuj! Dlaczego obrażasz ludzi?! Oby Twoja firma po mamie nie splajtowała, bo skończysz w Tesco. Byleby Cię tam w ogóle chcieli. No i niepotrzebnie ten temat założyłaś. Wierz mi, ludzie mają większe problemy.

Gość gość
Wiesz zdroworozsądkowy człowiek nie reaguje tak jak Ty. Z tego co udało mi się wywnioskować, jesteś zadufaną w sobie damą. Szukasz bogatego faceta który da Ci komfortowe życie w luksusie i wiesz co? Mówisz że o klasę trzeba dbać obrażając nie wiedząc dlaczego kasjerki z Tesco, zdobędziesz tego faceta i przekonasz się co to jest szacunek jak będzie Cię okładał po twarzy i r****ł wszystkie gimnazjalistki w okolicy, Ty będziesz o tym wiedziała i poczujesz co to znaczy być zeszmaconym człowiekiem. Kiedyś pewien facet powiedział mi taką rzecz: -"pamiętaj czas zrobi swoje".

Gość gość
Nie dalo sie wymyslec lepszego prowo?

Gość gość
hahahha!!! Kasjerki w tesco nie stoją przy ulicy w mini czekając na alfonsa!! Więc one bardziej się szanują niż ty!! Noszą swoje fartuszki, ale d*py nie pokazują pierwszemu lepszemu co ulicą tirem jeździ! Hahaha!! Tylko że teraz masz dobrze bo pogoda dopisuje, a w zimę już mini nie założysz bo ci d**sko zmarznie!!

Gość gość
Olej frajera tyle powinien.przewidziec ze moga byc korki z takim kretynem to zycie nie ciekawe jak nawet takiej rzeczy nie potrafi przewidziec....