Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartaUsia

Awantury o urlop.Matki kontra bezdzietne

Polecane posty

Gość MartaUsia

U mnie w pracy znow awantury bo zblizaja sie wakacje,komu i kiedy dac urlop.U mnie kazdy jest traktowany jednakowo.i uwazam,ze słusznie.Nie ma rownych i równiejszych:)

Gość gość
A u mnie matki polki mają pierwszeństwo :-0. Bo one mają dzieciaki zaplanowane wczasy z rodzinką itd, itp. Żygać się chce.

Gość gość
one zaplanowane wczasy z rodzinką a pozostali to co!! też zaplanowane wczasy, tyle że bez rodzinki!!! chamstwo w państwie :D

Gość MartaUsia
U mnie dzis awantura bo oczywiscie one maja pierwszenstwo jak sa wakacje a inny nich pozną jesienie jada hehe

Gość MartaUsia
Dzis doszło do tego,ze jedna wydarła sie na kolezanke,ze jak nie ma dzieci to i jesienią moze jechac

Gość gość
U nas to norma. :0 Jednoa panna o mało co drugiej nie zlinczowała za to żeim się urlopy pokrywają i że ona na pewno nie ustąpi, bo już zaliczkę wpłaciła. Ta druga mówi, że też to ta druga poleciała do szefa. Grrrrrr masakra :o

Gość MartaUsia
Kazdy jest takim samym pracownikiem.Mnie nikogo nie interesuje co lub kogo ma w domu

Gość gość
A jak było w poprzednich latach? Zawsze taka walka?

Gość gość
Ja też mam dość. W tymroku jadę i wali mnie że święte krowy mamuśki też mają plany. 8 lat ustępowałam, skończyło sie.

Gość hehehe :)
Ja mam dziecko ale uważam ze każdy powinienem być traktowany jednakowo. To kto ile ma dzieci czy jest singlem nie powinno byc brane pod uwagę przy planowaniu urlopu.

Gość MartaUsia
Zawsze mozna sie dogadac.Ale argument:"bo ja mam dziecko"to działa jak płachta na byka.

Gość gość
u nas cały dział idzie w tym samym terminie na urlop koniec i kropka. i nie ma problemu :)

Gość MartaUsia
:)

Gość Jakie to dziwne
Nie wiem co was tak oburza? Osoby które mają dzieci w wieku szkolnym muszą pójść na urlop w okresie wakacyjnym😠To chyba logiczne że w pozostałych miesiącach nie mogą ponieważ dzieci chodzą do szkoły.Zawsze tak było i jest do tej pory.Osoby które nie posiadają rodziny mogą pójść na urlop w maju, czerwcu, we wrześniu.

Gość gość
Ale w maju, czerwcu lub we wrześniu są paskudne pogody. Nie mam dzieci, a która ma -to jej problem, jej wybór. Nie mój!

Gość MartaUsia
Własnie najładniejsze miesiące to czerwiec,lipiec i sierpien.To dlaczego mam brac urlop w gorszych miesiacach bo ktos ma dzieci?

Gość gość
hop,hop