Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszcześliwa22

Chce oddać dziecko

Polecane posty

Witam pewnie mnie potępicie za to co chce zrobić ale chce oddać dziecko swojemu byłemu mężowi . Nie czuję się jego matką myślałam że po rozwodzie uda mi się syna wychować samej ale niestety czuje się nieszczęśliwa mam dopiero 22 lata a dziecko niszczy mi życie odbieram wychowywanie jego jako kare . Życie wystarczająco mi dowaliło a jak by tego było mało zaraz po rozwodzie zachorowałam nerwy i stres mnie po woli zabijają a użeranie się z dzieckiem które woli ojca i ucieka do niego mi nie ułatwia tego ojciec jego uważa nie umiem go wychować i fakt ma rację nie potrafię . Nie chce się na dziecku wyżywać za to wszystko co mnie spotkało wiec chce go oddać .Ale boje się co pomyślą o mnie inni;(

Gość gość
a jak ojciec odchodzi to ok?nie czujesz sie na silach to zrob tak jak mowisz.trzeba by nawiedzona matka polka zeby tego nie zrozumiec.

tylko boje się że ojciec też go nie chce a ja nie daje rady moje zdrowie szwankuje mam podejrzenia padaczki i problemy z sercem nie wzywam pogotowia bo boje się ze nikt się nim nie zaopiekuje synem a kilka razy traciłam przytomność mój były mąż ułożył sobie życie a ja nie mogę bo mój syn na to nie pozwala pluje bije i drze się nie chce mu zrobić krzywdy ani sobie ale tez chce zeby miał normalne życie tylko nie umiem spojrzec na niego z miłością nie mam tego czegoś w sobie :(

Gość gość
czemu nie usunelas?przeciez nie ma obowiazku byc matka.

wiem że nie ma obowiązku ale byłam młoda i głupia ojciec dziecka chciał stworzyć rodzinę mówił że bardzo mnie kocha i ożenił się ze mną byliśmy małżeństwem przez prawie 3 lata . I znalazł sobie młodszą na początku myślałam że nauczę się być matką ale niestety jest coraz gorzej a mój syn mnie nienawidzi a robienie mi nazłość i doprowadzanie mnie do łez sprawia mu przyjemność :(

Gość to ile lat ma ta młodsza
jak Ty masz 22, to ona ma 15 ?:O oddaj to dziecko, podrzuć mu albo dziadkom i będziesz miała spokój, zaczniesz zupełnie nowe życie, teraz będziesz naprawdę WOLNA a nie uwiązana przy pieluchach i śmierdzących kupkach, najlepiej wymaż to dziecko z pamięci tzn wyrzuć wszytskie zdjęcia, filmy, zabawki, ubrania itp i ciągle sobie wmawiaj, że nigdy nie byłaś matką:) trzymaj się

Gość gość
jak to znalazl sobie mlodsza?Ty masz dopiero 22 lat to ile lat ma ta mlodsza?14?

Gość gość
Zdaj się na sąd, jeśli ojciec nie będzie chciał podjąć się opieki nad dzieckiem. :) I świetnie cię rozumiem. Gdyby miała się rozejść z ojcem mojej córki, też wolałaby żeby to on przejął opiekę.

Gość gość
Nie myślcie w ten sposób. Dziecko to nie zabawka. Tutaj potrzebna jest terapia.

Gość gość
e tam, od razu terapia... nie kazdy nadaje sie na matke, a dzieciaki potrafia byc naprawde wstretne :-O

Gość gość
jak kobieta nie chce byc matka i sie zle czuje w tej roli to od razu na terapie:(mniej biblii a wiecej myslenia!zycie nie jest czarno bialo,te dziecko rowna sie szczescie.

Gość gość
Oddaj dzieciaka ojcu albo dziadkom i cześć. W końcu ojciec jest takim samym rodzicem jak ty. Nie rozumiem więc dlaczego dzieciak na siłę ma zostać przy Tobie? Bo "co ludzie powiedzą"? Jak masz zrypane zdrowie to powinnaś się zająć leczeniem a nie codzienną walką z dzieckiem.

ta druga ma 20 lat a ja naprawdę nie mam siły też chce być szczęśliwa nie mam pomocy od rodziców a ojciec bierze dziecko raz w tygodniu ja nie mam kiedy odpocząć jest praca dom i użeranie się z dzieckiem ma 5 lat a ja boje się wracać do domu mam dość dzień w dzień płaczów krzyków przy jedzeniu i myciu wstyd sąsiadów dziecko mi się okalecza jak czego nie dostaje psychika mi już wysiadła szukałam pomocy psychologa i nic to nie dało .