Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży i czuję się bardzo źle psychicznie

Polecane posty

Gość gość

Jestem cała zestresowana, z nerwow boli mnie brzuch, serce, niedobrze mi, powodem tego stresu jest mija praca, jak sobie o niej pomyślę to łzy mi stają w oczach, kupiłam melisę ale okazało sie, że nie można jej pić w ciąży, tym bardziej tabletek uspokajających, a to dopiero 7 tydzień, ddo tego mam takiego doła że nie chce mi się nic. Znacie może jakieś bezpieczne sposoby na poprawę samopoczucis w ciąży? Będę wdzięczna za każde rady.

Gość gość
troszkę czekolady - fioletowa krowa :)

Gość gość
Jem czekoladę ale to nic nie działa, wcześniej kilka tabletek i fajki a teraz nic mi nie pozostało, nawet głupich ziół nie moge, może zna ktoś bardziej radykalne sposoby bo taka czekolada to dla mnie naprawdę nic.:(

Gość gość
bo sie naczytalas i nasluchalas glupot ze ciaza przezycie niemal mistyczne to teraz witaj na ziemi z powrotem:P

Gość rzucali we mnie bananami
banany jedz

Gość gość
Daj spokój to moja czwarta ciąża tylko poprzednie były w przyjemniejszym otoczeniu a rok temu zmieniłam pracę na obecną i stres mnie zżera po prostu:O

Gość cytrynka963
teraz hormony buzuja,mozesz sie zle czuc.Jesli masz sile i chwilke czasu,to spaceruj,jak najwiecej.Tlen jest dobry na wiele dolegliwosci ;) Moze jakas joga relaksacyjna? W pracy staraj sie w sytuacjach stresowych skupic sie na rownomiernym oddychaniu.Nie daj sie stresowi,bo teraz Wy jestescie wazne.Trzymam kciuki :)

Gość cytrynka963
aaa,skoro to Twoja 4 ciaza,to pewnie masz nawal obowiazkow z dziecmi i praca.Najlepiej idz na L4 ;)

Gość gość
Mi lekarka zalecala picie Melisy.I parzylam sobie ziolka co rano.Cala ciaze pilam .Pierwsze slysze ,ze nie mozna

Gość gość
Ja też proponuję L4 - cały stres przechodzi na dzidziusia...nie boisz się poronienia?...nie myślałaś jeszcze o takim rozwiązaniu?...

Gość smutne życiev
czy pracujesz w markecie? A mąz co na to? W d***e ma to czy jak?

Gość Myszka_9878
Może odłącz się od stresu i puszczaj sobie muzykę relaksacyjną?? Na mnie to szczerze mówiąć nawet melisa nie działała...