Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy za znieczulenie zewnątrz oponowe się płaci???

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojęcia jak to jest

Gość gość
w Polsce za wszystko sie placi:)

Gość gość
za znieczulenie nie,ale za anastezjologa ktory ci je zrobi tak:D Sa tez szpitale w ktorych calkiem jest to darmoe np w sosnowcu,musisz szukac

Gość wkopywanie palikow
w polsce po 89 roku placi sie za wszystko z wlasnej kieszeni...jesli chcesz aby bylo wykonane w terminie... co oczywiscie nie znaczy ze zrobione to zostanie poprawnie

Gość gość
Ja mialam i nie placilam ale byli nie chetni mi je zrobic. Przez 4godz meczarni ich blagalam az w koncu dostalam a ze za pozno to szczegol;/

Gość gość
zalezy gdzie i w jakim szpitalu,trzeba wczesniej sie dowiedziec czy szpital wogole wykonuje takie znieczulenia i czy one sa platne.,ja np.w kielcach mialam za darmo.

Ja nie placilam za znieczulenie. Podczas wywiadu przy przyjeciu na oddzial pani doktor sama zapytala czy sobie zycze znieczulenie. Rodzilam w stolicy

Gość wifigdańsk
ale chodzi o poród czy o co? bo nie tylko do porodu jest to znieczulenie. jesli chodzi o poród to zalezy w jakim szpitalu,teoretycznie jest tak ze niby jest za darmo,ale...albo nie ma w tej chwili wolnego anestozjologa albo trzeba dobrowolnie kupic cegiełkę na rzecz szpitala ktora kosztuje 400 zł itd... ja pojechalam specjalnie do takiego szpitala o ktorym było pisane na forum ze daja bez problemu, za darmo ale oczywiscie nie dali :)

Gość wifigdańsk
podzwon po szpitalach i się dowiedz,w kazdym jest inaczej.

Gość gość
Rodziłam w Krakowie miałam znieczulenie za darmo.

Gość gość
uważam, że w naszym kraju jest okropna rzeźnia podczas porodu :o za granicą wybierasz, czy chcesz rodzić naturalnie czy cesarka, czy chcesz znieczulenie, które jest za darmo. I jeszcze leki dla dzieci darmowe. A u nas kobiety rodzą jak krowy, w bólu, ja nie mogę zapomnieć. Przez to nie mogłam karmić piersią, cały czas myślałam, jak strasznie bolało. Wiem, że na kafe są kobiety zadowolone z porodu naturalego. Ja się do nich nie zaliczam, uważam, że to nieludzkie warunki. Dlaczego dają zieczulenie przy każdej innej operacji, gdzie też tkanki przecinają, pękają, a my mamy się męczyć rodząć?????????

Gość gość
przez poród ciężko mi nawet było nawiązać więź z moim dzieckiem, tak mi to zryło psychikę. Efekty są do dziś, np. łatwo doprowadzić mnie do płaczu, wystarczy drobnostka

Gość gość
no i jakby tego było mało, to żylaki w tyłku