Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU CIĄGLE WYŚMIEWACIE SIE Z BIEDNIEJSZYCH?

Polecane posty

Gość gość

przykre to jest, każdy chciałby mieć duzo kasy, ale nie każdy moze, chociaz sie stara, jakies jazdy,ze trzeba bylo skonczyc dobre studia(ja mam dobre studia, jestem po psychologii i nie mam pracy w zawodzie, nawet do innych miast w promilu 50km wysylalam cv) i to moja wina, ze pracuję tymczasem w sklepie(pomomo wyzszego wyksztalcenia) i mam 1600 na rekę 0

Gość mama zadumana caly dzień:)
nie oto chodzi,ze tu ktos z kogos sie wysmiewa, ale np. mnie wkurzaja te biedne matki, ktore ciagle sie o cos przypieprzaja, do tych, ktorzy maja lepiej wiec to działa w 2 strony

Gość gość
dokladnie latwo tu zaobserwowac jak te bogatsze tez sa tepione.

Gość mama alergicznego dziecka
biedny zazdrości bogatszemu(kazdy!) a bogatszy nie szanuje biedniejszych(nie kazdy!)

Gość gość
Bo na tym forum nie siedzą dorośli, tylko małolaty które podają się za matki i robią sobie jaja.

Gość gość
nie każdy może tak było jest i będzie ! z resztą prawdziwych bogatych ludzi też nie jest wielu a bynajmniej mało kto z nas zna takie osoby. dorobkiewiczów za granicą nie zaliczam do bogatych tylko biedotę na emigracji bo za granicą zaliczają się do najniższego poziomu. Właśnie tacy z tego co tu czytam najbardziej wyśmiewają swoich rodaków w PL. Świadczy to tylko o tym jaki moloch wyjechał z naszego kraju i dzięki Bogu :)

Gość chyba dla ciebie
bo ta biedota jest okropna, same zawistne, wredne baby, których nic dobrego w zyciu nie spotkalo

Gość gość
a mi sie powodzi i niestety spotykam sie wrecz z pogarda.ale ludzie widza tylko efekt koncowy a nie pomylsla ile wlozylam trudu by miec to co mam:(ja zaczynalam od zera i bogaci ludzie sluzyli mi jako przyklad a nie jako cel ataku i nienawisci:)

Gość gość ula
ja zazdroszczę tym którzy miast biadolić tudzież liczyć na kaskę tatusia biorą się z życiem za bary i z**********ą , nawet za te 1500 na dobry dzień .

Gość gość ula
no i zaznałam luksusu ,prowadziłam firmę od zera , zaczynałam od 1800 zł uciułanych , kilka lat i się rozwinęła , na kilka lat ... bo przecież to nie jest kraj dla obrotnych i pracowitych ,dziś nie pracuję , mieszkam w wynajętym z chorym dzieckiem i dwa razy oglądam każdą złotówkę,nie biadolę ,pcham swoje taczki obłędu jak bayron bo raz mam ten bal...

Gość gość
kuzwa gosciu masz ograniczony mozg.Widac ,ze na wsi siedziesz i poza wsia nigdzie nie bylas.Zagranica tez masz rozny poziom zycia,rozne zarobki :) Sa tacy co zarabiaja tez duzo :) na warunki danego kraju :) Ale co ty mozesz wiedziec jak nigdzie nie bylas :)

Gość gość
ty baranie jeden byłeś :) zapierdzielasz za grosze ale dla ciebie to juz raj zanim coś napiszesz pomyśl

Gość WIELKI ZBOCZENIEC
Ja się nie wyśmiewam.

Gość gość
hahah molochy wyjechaly a w kraju coraz gorzej.Bo najwieksze molochy w Polsce siedza :)

Gość chyba dla ciebie
tez zaczynalam od niczego, od 19 r,z zaraz po maturze w wakacje do pracy,pracowalam i studiowalam i tak juz 14 lat pracuję(tyle ze juz w swojej firmie od 3 lat) a moje koleznaki balowaly:D a teraz ja jestem"kims" a one kiedys wielkie gwiazdy a dzis nikim, one wtedy na wakacje nad morzem, mi bylo szkoda kasy, dzis one w domu a ja Hiszpania trzeba bylo wczesniej zaczac myslec o przyszlosci a nie dopiero kolo 30-stki:

Gość gość
Dzis czytalam stwierdzenie ,ze Cola i soki to napoje dla bogaczy w Polsce:)

Gość gość
Ja nie sama jestem biedna , ale przynajmniej dobrze ze mam co jesc gdzie spać itp :)

Gość gość
Gosciu racja ''''' ty baranie jeden byłeś usmiech.gif zapierdzielasz za grosze ale dla ciebie to juz raj zanim coś napiszesz pomyśl '''''Zgadzam sie z*********ja na kasie w Polsce za troche ponad 1000 i zyc nie maja za co .Ale skoro uwazasz ,ze to Raj ,to wspolczuje tobie

Gość gość
chyba dla ciebie - Wspolczuje takiego toku myslenia ,ze jestes KIMS a ktos inny nikim.Jaka pusta i beznadziejna osoba trzeba byc by tak myslec.Nie tacy bogaci jak ty zostawali z niczym na koniec :)

Gość wysmiewam postawy idiotyczne
takie, które na zawód i zarobki twierdzą, że zmyślam. Wyśmiewam postawy, które każą mi kupować wędlinę za 15 zł za kilogram, bo "normalny człowiek tylko taką kupuje". Wyśmiewam zawistnych. Wyśmiewam niedouczonych z własnej woli. Wyśmiewam tych, którzy myślą, ze Ci, którzy mają lepeij od nich z pewnoscią kradną albo żeruja na mężu/partnerze Wyśmiewam tych, którzy myślą że skoro im i ich otoczeniu jest ciężko to znaczy, ze wszystkim tak się wiedzie.

Gość chyba dla ciebie
napisalam "kims"(w cudzyslowiu inteligencjo), madry czlowiek wie co mam na mysli a prostak bedzie sie czepial a i tak sam nie wie o co:D

Gość chyba dla ciebie
i w 100% zgadzam sie z "wysmiewam idiotyczne postawy"

Gość gość
ja mam 1000zł. na rękę i naprawdę te 1500 by mi odpowiadały na dzień dzisiejszy

Gość gość
Bez urazy autorko ale psychologia to dzis nie sa dobre studia tzn takie po ktorych mozna sie ustawic,dobre studia to np. prawo+ aplikacja,medycyna,technologia chemiczna,budownictwo,rezyseria dzwieku

Gość oooo juz bieda sie rzuca znow
:D

Gość oooo juz bieda sie rzuca znow
to są same mendy, patologia i margines, powinni miec odciety dostep do neta:D

Gość gość
w promilu 50km :O

Gość gość
bo promile juz jej na mozg padly :D

Gość Marcella.
Autorko na kafe nie siedzą bogaczki. Na tym forum siedzą głównie matki na macierzyńskim/ na wychowawczym/bezrobotne lub kobiety w ciąży na L4/bezrobotne. Nie mają kilkudziesięciu tysięcy na koncie a tutaj mogą stać się bogaczkami, kim tylko chcą. Więc stają się wykształconymi, pracującymi na wysokim stanowisku wspaniałymi żonami i matkami mającymi idealną rodzinę. No i z takiego punktu widzenia krytykują wszystkie, które są szczere i nie mają tak rozbudowanej wyobraźni. W 95% historyjek na kafe nie wierzę i kropka. Pozdrawiam bajkopisarki i normalne kobiety:)