Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU CIĄGLE WYŚMIEWACIE SIE Z BIEDNIEJSZYCH?

Polecane posty

Gość gość
Ja nie znoszę zazdrośników i w ogóle zawistnych ludzi. Bogaczką żadną nie jestem, a już wiele razy ludzie mi zazdrościli, zapominając, że nikt mi niczego nie daje, tylko sama na wszystko cieżko pracuje.

Gość gość
Zgadzam się z Marcellą. Ludzie którzy dużo zarabiają nie marnują czasu na jakiejś wszawej kafeterii, ale przede wszystkim pracują. Bo aby mieć to trzeba pracować, a nie siedzieć leniwym d*pskiem w wypierdzianym fotelu.

Gość ihugyfutdr
czasem nawet udzie którzy sporo zarabiają i wykonują ambitne zawody siedzą na rożnych forach (nie zawsze mądrych) dla tzw. odmóżdżenia.

Gość gość
Lepiej sie nie nasmiewac z innych, bo nigdy nie wiadomo co przyszlosc przyniesie. Ja jestem wdzieczna losowi za to co mam.

Gość inny wymiar
nie wolno wyśmiewac biedy, ale absurdalne zachowania.

nie jestem bogaczką i nigdy nie wyśmiewam ludzi , którzy mają mniej ode mnie, ale zdarza mi sie piętnować głupotę, a głupotą jest dla mnie np robienie sobie kolejnego dziecka, jeżeli nie jestem w stanie utrzymać się i zapewnić absolutne minimum dziecku, które mam....a bardzo często tak jest i jedynym argumentem jaki słyszę to "nie tylko bogaci mogą mieć dzieci", racja, nie tylko bogaci, ale jak Cie nie stać na mleko i pieluchy, nawet na zakichaną witaminę C (nie mówiąc o poważniejszych lekach) to jednak tych dzieci mieć nie powinnaś...przynajmniej dopóki swojej sytuacji nie poprawisz

Gość nie biedna i nie za bogata
ja tu czesciej widze odwrotne zjawisko, mianowicie,ze te biedniejsze osoby jada po tych bogatszych, nie rozumiem po co one wchodza np. na tematy o wakacjach itp, skoro i tak nigdzie nie pojadą:P, a tych co na nie stac chca sie wymienic opiniami o roznych krajach czy osrodkach w Polsce:)