Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zośka66

Nie szukam już faceta

Polecane posty

Gość Zośka66
Gośka53 Wiem że ciężko jest z pracą i to jest właśnie największy problem! Bo kto przyjmie starą babę do pracy.

Gość Zośka66
Bogusia83 Ty to możesz jeszcze czekać bo jesteś jeszcze młoda i napewno znajdziesz swoją drugą połówkę.

Gość gość
masz 476 lat nie masz meza to kto cie utrzymuje?z czego zyjesz? wczesniej pracowalas?

Gość gość
wpisuję się, mam 29 lat i tez już nie szukam, faceci wykończyli mnie nerwowo, czuję się jakbym miała z 70 lat :O ciągłe olewanie, czekanie aż się taki odezwie, owszem odezwie się raz na tydzień.... to jakaś masakra.

Gość Zośka66
Tak pracowałam wcześniej,a teraz pracuję tylko dorywczo i z tego się utrzymuję

Gość Zośka66
29-latko a Ciul z nimi! Jak mi tu pisała wcześniej koleżanka pogoniła już 2 mężów. A teraz sama na siebie pracuje i jeździ sobie na wycieczki zagraniczne. Jednym słowem żyje pełną piersią.

Gość Zośka66
29-latko a Ciul z nimi! Jak mi tu pisała wcześniej koleżanka pogoniła już 2 mężów. A teraz sama na siebie pracuje i jeździ sobie na wycieczki zagraniczne. Jednym słowem żyje pełną piersią.

Gość gośka53
Zośka, co u Ciebie?:)

Gość Zośka66
Gosia53 U mnie wieje nudą jak zwykle zresztą.A u Ciebie zmieniło się coś na lepsze?

Gość gośka 53
u mnie jest bosko, facet normalnie jak z bajki. Chodzimy do teatru na przedstawienia operowe, jestem mega szczęśliwa! Nie martw się każdy znajdzie druga połówkę, wystarczy tylko uwierzyć.

Gość Zośka66
Gosia53 Gratuluję szczęścia,a jednocześnie troszkę Ci zazdroszczę,bo ja bym też tak chciała

Gość gość
dziecko mozesz jeszcze miec no prosze cie nie jestes taka stara ;D jesli chcesz to napisz xx010@tlen.pl

Gość Zośka66
Taa dziecko za 47 lat? Bała by się już rodzić w takim wieku pierwsze dziecko.

Gość gośka53
Zośka wczoraj 23.19 to podszyw, u mnie też nudy, a co Ty tak po nocy siedzisz?

Gość gość
Gosia53 hm? Szkoda że to podszyw! A ja myślałam że chociaż Tobie się ułożyło to cholerne życie. Siedziałam długo w nocy na necie bo niemogłam zasnąć

Gość gośka53
Zośka no szkoda ale prawdę mówiąc dla mnie priorytetem jest w tej chwili święty spokój, mieszkam z rodzicami staruszkami i niestety nie mam z nimi łatwego życia, napiszę o tym przy okazji bo dziś i bez tego mam podły nastrój, powiem Ci tylko, że nieraz mam ochotę wyjść stąd i już nie wrócić, do facetów nigdy nie miałam szczęścia a teraz w tym wieku? malo prawdopodobne. Myślałaś o portalu randkowym? Ja kiedyś byłam ale i tam nic nie wskórałam:D

Gość Zośka66
Gośka53 Na portalach randkowych to są same ćwoki. Byłam raz u takiego poznanego przez ogłoszenia z gazety to mu niezależało na mnie tylko na tym ile pieniędzy mu przywiozłam bo ona miał straszne długi. Żałosne no nie?

Gość gośka53
Zośka żałosne to mało powiedziane, głupio mądry cwaniaczek i tyle, nie wyczułaś w miedzyczasie o co mu chodzi? Muszę Ci powiedzieć, że ja spotkałam się z fajnym facetem. Było bardzo sympatycznie tylko że nie wpadłam mu w oko. A reszta panów...szkoda słów...Są jednak od tej reguły wyjątki. Koleżanka poznała w ten sposób męża. Zośka Ty mieszkasz w dużym mieście? Ja tak.

Gość Zośka66
No tak nie wyczułam dziada! Ale dzięki tej jego chytrości udało mi się z tamtąd nawiać. Bo z początku jak chciałam wracać do domu to mi powiedział że mnie nie puści ale jak mu nawciskałam bajerów że rodzice sprzedali pole i że mu przywiozę kupę kasy to aż mnie biedak osobiście z samego rana na dworzec odwiózł. Gosia53 ja mieszkam w małej wiosce.

Gość gość
super się składa bo ja kobiety

Gość Zośka66
Gościu a co Ty kobiety?

Gość go0ja
ninfo TYCHY

Gość gośka53
Zośka to miałaś przeżycie! Dobrze, że zachowałaś zimną krew bo wiesz, że mogło to się różnie skończyć. A potem Cię nie nagabywał?

Gość Zośka66
Gośka53 Pewnie że nagabywał! Ale postraszyłam dziada policją i bratem. Powiedziałam mu że jak do nas przyjedzie(bo miał takie zamiary) to mu brat michę tak naklepie że do końca życia będzie pamiętal.

Gość Zośka66
Gosia53 piszesz że nie wpadłaś temu facetowi w oko.Bo oni już tacy są sami sobą gówno rerezentują,a wymagania mają takie że ho,ho. Chcieli by kobietę o urodzie lalki Barbie,a bogatą ja Paris Hilton. No to niech w**********ą do USA .

Gość gośka53
Zosia ten facet z którym się spotkałam był fajny-przystojny, sympatyczny itd, coś mu jednak we mnie nie pasowało, tak to jest, powem Ci, że ja na stałe to już bym chyba nie chciała, przyzwyczaiłam się do tego co jest, taki dochodzący przyjaciel to i owszem, spotkać się, gdzieś razem wyjść...Tak myślę, że w naszym wieku większość facetów siedzi na portalach randkowych z nudów, mlodzi inaczej podchodzą do tych spraw.

Gość Zośka66
Gosia53 Witaj! Dawno mnie tu niebyło. Co u Ciebie słychać? Jak radzisz sobie z rodzicami?