Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich sklepach internetowych kupujecie ubrania (w przyzwoitych cenach)?

Polecane posty

Gość gość

?? poleććie coś, gdzie można kupić fajne ciuchy za normalne pieniądze

Gość gość
normalne tzn że nie muszę przez tydzień pracować na bluzkę... powiedzmy spodnie do 80 zł marynarki do 100 bluzki do 40

Gość doro766
Wybieram zawsze 4lejdi.pl. Tanio, dobrej jakości i jestem całkiem z zakupu zadowolona :D

Gość gość
ja w stacjonarnych tylko;)

Gość taka sobie srednia na jeża
ja jestem wierna Allegro choc opłaty za sprzedaz są wysokie,zawsze cos fajnego i taniego wyszukam ,jestem Im wdzięczna i nawet napisałam parę miłych słow do Nich...trzeba ludzi doceniac

Gość KlaudiaB1987
Ja przeważnie kupowałam na allegro jeśli chodzi o zakupy w sieci, ale niestety wiele razy w krótkim czasie nacięłam się i po otworzeniu paczki okazywało się że produkt wcale nie był zgodny z opisem ani zdjęciem :/ Jednak nie przepadam za ciasnymi przymieżalniami i zakupy w necie to dla mnie wygoda i przyjemność, dlatego jak trafilam na sklep agraffkalove to udalo mi się zmienić zdanie o zakupach w sieci :) Zamówilam już kilka produktów i jestem zadowolona, a produkty są jeszcze ładniejsze niz ich opis i zdjęcia na stronie! Serdecznie polecam ten sklep. A ceny nie sa naprawdę wygórowane. A przede wszystkim idą w parze z jakością. Zostawiam link do sklepu: http://www.agraffkalove.pl/ i serdecznie życzę abyście trafiali tylko na takich sprzedawców. Miłego dnia :)

Gość hunter2510
super sklep jest na air-max.pl :) buty dla każdego:)

Gość gość
Najczęściej robię zakupy w internecie stawiam na wygodę ,oszczędność czasową oraz w wielu przypadkach finansową . Moim sprawdzonym sklepem z sukienkami jest Danvera.pl duży wybór, niskie ceny, świetna jakość,szybki czas realizacji:) Najfajniejsze jest to że szyją tam na miarę więc nie ma obaw że coś nie będzie pasowało, sukienki świetnie dopasowują się do ciała tuszując to co zbędne:)

Gość gość
Ja od dłuższego już czasu robię zakupy w sklepie internetowym danvera i zdecydowanie mogę go polecić. Odzież bardzo stylowa i do tego świetnej jakości

Gość gość
Miałam okazję robić zakupy w sklepie danvera i muszę przyznać że jest to sklep godny uwagi :) Spory wybór sukienek w bardzo przystępnych cenach :) Sukienki szyte pod indywidualne zamówienie klienta szybki czas realizacji:)Polecam

Gość gość
Powtarzasz się spamerze do danvera. :O Bądź pewny, że nikt tam nic nie kupi. 🖐️

Ja przeważnie kupuję na allegro, ale ostatnio odkryłam mały sklepik z markową odzieżą typu outlet obutik.eu Miłego dnia

Gość gość
90% wpisów na tym forum to spam , a ponadto nikogo nie zmuszam do kupowania a zachęcam bo według mnie warto :)

Gość gość
U mnie w miescie jest pani ktora kupuje w lumpeksie stoi przed otwarciem w kolejce wybiera makowe i sprzedaje pozniej na alegro

Gość monika_1990
ja dużo rzeczy kupuję na www.emodi.pl - ostatnio fajną bluzkę i spodnie

Gość Anka

Ja to głównie zamawiam od Impress me. Jakoś najbardziej mi podchodzą ich kroje, bo pasują i do pracy i po pracy i są ponadczasowe. Nie muszę się marwtić, że za miesiąc już wyjdą z mody. Jedną ...enkę mam rok i non stop w niej chodzę. Ani trochę się nie zmechaciła, a rzeczy z zary itp po kilku praniach nadają sie tylko do kosza. 

Gość Masia
Dnia 29.05.2019 o 16:02, Gość Anka napisał:

Ja to głównie zamawiam od Impress me. Jakoś najbardziej mi podchodzą ich kroje, bo pasują i do pracy i po pracy i są ponadczasowe. Nie muszę się marwtić, że za miesiąc już wyjdą z mody. Jedną ...enkę mam rok i non stop w niej chodzę. Ani trochę się nie zmechaciła, a rzeczy z zary itp po kilku praniach nadają sie tylko do kosza. 

Dokładnie! Impress me pod wzgledem jakości jest rewelacyjne, moje ubrania od nich też mi już troche czasu posłużyły 😉