Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no kupcie dziecku paczke ubran za 2500 zł!!

Polecane posty

Gość gość
na polskie warunki to chyba nikt na raz tyle nie wyda. Oni pewnie w Anglii mieszkają i myślą, że ktoś tyle jednorazowo wyda.

Gość gość
Te ubrania wystawione są z założenia na handel więc być może ktoś kupi.

Gość gość
a widziałas te ubrania ? :D

Gość gość
Ubrania tragiczne , na pewno to nie jest stan bardzo dobry. Do tego majtki, skarpetki... :O

Gość gość
to jakaś kpina ma być? nie ma nawet zdjęć... chyba nikt nie jest aż tak naiwny żeby wpłacić komuś w ciemno 2500 zł a konto

Gość gość
Jest link do zdjęć

Gość gość
nawet na handel sie nie oplaca. tam polowe stanowi bielinzna, majtki, skarpety, rajstopy, ktore w pwpco nowe po 5 zl mozna kupic...poza tym nie sa w super stanie ani super piekne. nikt nie da 2500 zl ani nawet 1500 zl..

Gość Tomaszkowa
może miało być 250 :) ale się jedno zero za dużo napisało :)

Gość gość
to wszystko warte jest wg mnie max z 500 zł

Gość gość
Nie chce mi sie nawet zagladac mojemu synkowi kupuje uzywane sporadycznie od zaprzyjaznionej pani ktora ubranka ma w stanie wrecz idealnym i sprowadzone z Anglii/Holandii

Gość gość
ani nawet 1500 :D dobre sobie ja bym 20 zł to nie dala

Gość gość
pizama gora osobno, dol osobno, sliniak, majtki na sztuki aby tylko do tych 400 przedmiotow dobic :)

Gość Tomaszkowa
też właśnie teraz widziałam zdjęcia i szkoda, że buciki nie były jeszcze liczone jako dwie sztuki (prawy i lewy) byłoby 500 sztuk:) oj ludziska ludziska:)

Gość gość
i jest napisane, ze kupujac te rzeczy spokojnie je sprzedasz od 10 do 50 zl za sztuke... ja sie pytam co tam jest warte 50 zl? a poza tym ktora kupi uzywany sliniak albo majtki za chocby 10 zl?

Gość paulina24lata
416 ubran dla dziecka do pół roku? omg chyba co chwilę trzeba by było zmieniać :)

Gość paulina24lata
Ja kilka razy kupiłam używane dziecku ubranka :) ale to np. spodnie, bluza, kurtka. Zdarza się tanio kupić coś ładnego i niezniszczonego.

Gość gość
zwykle szuka się okazji, ta nią nie jest,pojedyńczo owszem, może coś by się kupiło, ale w takiej pace???? masakra...skąd wiem, co i kiedy moje dziecko włoży i czy w ogóle...?

Gość gość
Na co komu szmaty sprzed niewiadomo ilu sezonów . Żenada sprzedawać takie rzeczy. Ci ludzie pewnie żerują na polskiej biedzie i myślą że byle syf się sprzeda. Ubranka GAP :D , Disney...Kurcze przecież to żadne marki, żadna jakość ale oby nie trafila się osoba bez doświadczenia która się na to złapie.

To sie nawet na handel nie nadaje. Raz ze buty poniszczone ( przynajmniej z polowa z nich) to kto za nie da 50 zl? Dwa majtki, skarpetki i czapeczki :D tez mnie dziwi ze butow nie liczyla podwojnie tak samo jak skarpetek :D

Gość gość
pisze ze to zestaw dla chłopca a tam ewidentnie iles ubran dla dziewczywnki-tuniki ,rózowe body i rajstopki i i nne

Gość gość
chyba trochę przesadzacie - zestaw normalny różne części garderoby, jak za drogo to nie kupujcie i tyle

Gość gość
nie chciałabym tego za darmo. zniszczone sprane szmaty.

Gość gość
to trzeba mieć tupecisko,żeby takie szmaty oferować ludziom. i to jeszcze pisze,ze kupując wszystko za 2500 zł od niej---to sprzedając to zarobisz na tych ciuchach 100% czyli sprzedasz wszystko za 5000 zł ja p*****le,ale polaczki są p**********i:O :O :O najgorsza nacja na swiecie chyba już czarnuchy i ciapaci sa lepsi niż polaczki

Gość gość
ja p.i.e.r.d.o.l.ę, ale polaczki są p.o.p.i.e.r.d.o.l.e.n.i

Gość gość
Ja w czoraj lepsze wyniosłam na śmieci:)

Gość gość
Wstyd takie coś za darmo oddać,a co dopiero sprzedawać :-) kupisz za 2500 a sprzedasz za 5000? Dobry żart :-) to niech sama wystawi na sztuki i spróbuje używane majty sprzedać:-)

Gość Ale się uśmiałam...
Ja handluję odzieżą i odzież 0-3 mce sprzedaje się 3-7zł/ szt. A te ubranka UK nie widziały. Każdy może wpisać sobie dowolną lokalizację, a już tym bardziej osoba bez komentarzy.

Gość Przecież to wychodzi ponad
6 zł za sztukę. Nikt tego nie kupi.