Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 13 lat i placze codziennie przez moje zycie

Polecane posty

Gość gość

mam dosyc. to wszystko jest takie nieaprawiedliwe cholernie ciezkie. Wiem ze nikogo to nie obchodzi.nikt nie odpowie. Ale ja chcialabym z kims pogadac

Gość gość
pisz co cię dręczy ?

Gość gość
Nie chce mi sie pisac. Jutro moge opisac caly moj marny zyciorys.ale pewnie nikt nie chce.po prostu mam okropne zycie. NIC mi soe nie uklada. najgorzej z rodzina. nie widze sensu w zyciu.zazdroszcze innym ktorzy nie maja problemow

Gość gość
Latwo ci mowic 'gowniaro" ale ja tez mam swoje uczucia, nie jestem glupia

Gość gość
Sram ci do mordy

Masz rodzeństwo? Uczysz się? Coś nagłego się wydarzyło czy cały czas jest źle?

Gość gość
A co z Twoją rodziną? Alkoholizm? Bieda? Jakaś patologia? Choroba czyjaś? Nie dogadujesz się z rodzicami?

Gość gość
Mam rodzenstwo. Ucze sie. Ciagle jest zle Gosc ja nie wiem jakim ty jestes czlowiekiem ze takie rzeczy piszesz. Wspolczuje

Gość gość
Wszystko na raz. Bieda. Ojciec ma schizofrenie i kiedys pil, teraz mniej. Mama wiadomo nie radzi sobie. Nie wiem czemu sie nie rozwiodla

Gość gość
Wiedzialam ze tak bedzie.nic was nie obchodzi. Do jutra

Gość gość
dziecko, dziecko...masz DOPIERO 13 lat i takie 'dramaty'... ja tez mialam depresje w wieku 13 lat i wiweeku 15 i 17 i 20.... myslalam, ze tylko na mnie wszystko co najgorsze trafilo, tylko ja nie widze sensu we wszystkim, i lepiej gdybym w ogole nie zyla... teraz mam 33 lata i mysle sobie, ze gdybym wiedziala to co teraz i miala 13 lat...! to bym dopiero zyla ;) ty nie wiesz tego co bedzie do 20 roku zycia czy 30, ale wierz mi, bo pisze z doswiadczenia, jakkolwiek by ci sie wydawalo, ze bedzie zle, po parunastu latach bedziesz sie z tego smiala, jak to przezywalas ;)

Gość gość
napisz więcej !!! jak się tu pojawisz a na debili nie zwracaj uwagi takich niestety coraz więcej na tym p******ym demokratycznym świecie :) pisz!!!

Gość gość
Wiesz że mój ojciec też ma schizofrenie, ale nie jest agresywny nic z tych rzeczy cichy i spokojny żyje w tym swoim świecie i czasem wkurzający. Ale taki ojciec to nie ojciec to jest wrak człowieka, chciałbym mieć normalnego ojca. aa i mam 15 lat.

Gość gość
Co mam pisac wiecej, nie ma o czym.. Wiem ze pewnie potem sie bede z tego smiala... ale ja mam jeszcze minimum 8 lat zycia w tym chorym domu Moj ojciec tez jest raczej cichy, tyle ze jest wkurzajacy gada glupoty i zadko sie kapie. Na dodatek ma gospodarstwo i np. Kury chodza po calym podworku zamiast w ogrodzeniu.

Gość gość
Mój też gada głupoty coś powie typu "teńcza" tak wyjęknie to jak jakiś upośledzony i siedzi i gada do siebie, czasem się zaśmieje nie wiadomo z czego i też często się nie myje strach go samego w domu zostawić bo jeszcze coś zrobi, gorzej niż z dzieckiem.

Gość gość
I trochę lipa potem jest jak się jest starszym bo część zachowań się przywłaszcza od ojca bo wiadome jest jaki ojciec taki syn, no i się obawiam tego najbardziej że też zachoruje na tą chorobę...

Gość gość
Hmm no to mamy podobnie. A ile masz lat? Bo moj ojciec kiedys duzo pil i wtedy bylo jeszcze gorzej. On po prostu jest uzalezniony. Jak zacznie pic to nie przestanie, ale na razie nie pije juz kilka lat. Nie chodzi do kosciola, sama nie wiem co on mysli itp ale nie czuje jakiejs wiezi z nim. Nie wiem dlaczego moja mama sie nie rozwiodla. Mogla sobie dalej spokojnie zyc. A i mam pytanie. Czy 15-20 lat temu mozna bylo kupic prezerwatywy lub tabletki?

Gość gość
Ale to nie jest choroba dziedziczna. Obym nie miala. Jak na razie tylkoo moj jeden brat jest taki troche inny, ale to przez moja maame. Ona go zawsze inaczej traktowala od innych dzieci, sama nie wiem czemu ale on mial problemy z nauka, nie mogl rano wstawac itp.

Gość gość
15 lat pisałem już

Gość gość
no to teraz wymieńcie się nr.gg i sobie porozmawiajcie :) fajnie jest spotkać bratnią duszę :) trzymajcie się mimo wszystko !

Gość gość
Watpie ze dogadam sie z chlopakiem starszym o 3 lata :o

Gość gość
ja gg nawet nie mam ^^