Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam o odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

mam synka ma 1,5 roczku, dzisiaj troszke sie kapal w baseniku tak gdzies koło 15 minut przed 16 godzina, teraz co jakis czas bardzo placze po jakims czasie sie uspokaja i zasypia i potem znowu sie budzi, czy to mozliwe by mial udar cieplny??nie ma goraczki, na wszelki wypadek bo niechce za bardzo pic dalam mu przeciw bolowy syropek bo pomyslalam ze moze gardelko go boli?? co robic??boje sie tego udaru ,oprocz tego ze placze nie zauwazylam innych objawów prosze doradzcie mamusie :)on nigdy w sumie mi nie placze jest bardzo pogodnym dzieckiem wiec to mnie martwi,

Gość gość
odpowiedzcie prosze martwie sie

Gość gość
Nie jestem lekarzem ale nie sądzę żeby to był udar. Może jest mu za gorąco i sie przebudza? A może coś go bierze? Mój maluch ostatnio tak sie budził i płakał i na drugi dzień przyszedł katar i kaszel

Gość gość
syopek, gardełko, basenik. ułomna jesteś czy co?

Gość ojgen
ząbkowanie ?

Gość gość
1,5 roczku basenik syropek gardełko mamusie co za idiotka!!!

Gość gość
widze ze tutaj wiekszosc kretynek jest, sorki za osoby z normalnymi odpowiedziami, chcialam rady, bo jestem mloda mama i sie boje o swojego syna to chyba normalne, skoro on nigdy nie plakal w nocy, nawet jak byl glodny i na dodatek niechce nic pic, a tutaj widze mozna liczyc tylko na kpine,

Gość gość
nawet gdyby autorka była ułomna to co?! niech pisze jak chce, a wy jak nie macie rad dla niej to wypad! lepiej być ułomną niż wypełnioną jadem!!!

Gość gość
i nie jestem ulomna, napisalam zdrobniale z przyzwyczajenia jak mowie do syna

Gość gość
maluchowi jest pewnie za gorąco

Gość gość
poza tym to chyba normalne ze boli mnie bo moj syn teraz jak nawet spi to tak chlipta z tego placzu.boje sie ze cos mu dolega zlego np. udar bo dzis tak goraco bylo, nie wiem jakie objawy ma dziecko przy udarze

Gość gość
A jak go ubrałaś do snu? czym go przykryłaś? Mój maluch śpi w koszulce z krótkim rękawem tylko i nie przykryty (co mu daje kocyk to go zrzuca)

Gość gość
UDAR CIEPLNY "Objawy ogólne osłabienie organizmu przyspieszony puls, podwyższenie ciśnienia krwi gorączka wymioty i nudności dreszcze bóle i zawroty głowy możliwe zaburzenia świadomości, zaburzenia psychiczne utrata przytomności oparzenia skóry I lub II stopnia wysoka temperatura ciała przekraczająca 39°C sucha, gorąca, zaczerwieniona skóra czasem pokryta bąblami - brak pocenia"

Gość gość
mówicie właśnie tak do dzieci, a potem rosną głąby i ćwierćmózgi; idziemy ajciu, to jest si, idziemy lulu + cały repertuar idiotycznych zdrobnień

Gość gość
jest tylko w koszulce z krotkim rekawem i w pampersiku lekka kolderka przykryty ale tylko stopki

Gość gość
no i ? widocznie twoja matka też zdrobniała jak do ciebie mówiła bo jesteś niezłym głąbem :D

Gość gość
to udar moge na szczescie wykluczyc z tych objawow, bo on tylko placze i niecchce pic

Gość gość
moja matka umarla jak bylam mala, a w domu dziecka uwierz nikt tak niestety do mnie nie mowil, ty wychowuj dzieci po swojemu na inteligenty a ja sobie po swojemu bede

Gość gość
:) no spokojnie ..obserwuj go ale to nie udar

Gość gość
dziekuje kochani za slowa otuchy:)

Gość gość
to udar moge na szczescie wykluczyc z tych objawow, bo on tylko placze i niecchce pic XXXXXXXXX JAK BYM MIAŁA TAKĄ MATKĘ TEŻ BYM CIĄGLE PŁAKAŁA

Gość gość
a ja jakbym miala takiego syna corke jak ty to bym sie juz dawno powiesila