Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malo ambitny facet a wplyw na 2 osobe?

Polecane posty

Gość gość

Czy bedac w zwiazku zmieniamy sie pod wplywem 2 osoby?

Gość gość
bardzo często- gdy ta osoba ma cechy dominujące

Gość gość
Napewno w jakimś stopniu. Ja stałam się bardziej nerwowa, zła a to przez męża który stał się bardzo porywczy kiedy go coś zdenerwuje i nie chodzi tu o agresję, bardziej o tupanie nogami przysłowiowo , o kopnięcie miśka leżącego na podłodze dalej niż wzrok niesie o to że w tym momencie nie można się słowem odezwać bo odburknie coś , popatrzy źle i cisza godzinna . Takich humorów mąż potrafi mieć kilka na dzień a ja już nerwowo nie wytrzymuję z takim przykrym człowiekiem i zaczynam reagować agresywnie . Jak widać jedna osoba na drugą może mieć ogromny wpływ.

Gość gość
jak bylam sama bylam pelna zycia i enregii. szlam przez zycie pewnie nsiebie. a odkad jestem z moim czuje ciagle zawachania jagby wycowafnie.

Gość gość
oj kochana znam to! a mimo tkwię w takim układzie ...bo w sumie podobni jesteśmy do siebie ale,jak mieliśmy przerwę to wszystko w życiu mi lepiej szło/udawało się żyłam pełnią życia a teraz ..znowu ciągnę ten wóz za nas dwojga dobry jest kocha mnie...ale kurna to ja muszę o wszystkim zawsze myśleć w*****a mnie to! jestem ciut zmęczona

Gość gość
tak jak u mnie.

Gość superjaija
ja same sukcesy kiedy mieszkałam sama.a teraz przy nim zastój,nuda.nawet tworzyć nie potrafię,jakiś kryzys twórczy. on bezrobotny domator,amator ekranów i książek... wybrałam takiego-coś musiał w sobie mieć,i ma. facet jest zdobyty,nie ma co się wysilać napędu biologicznego nie mam

Gość superjaija
więc gdybym mieszkała sama to bym pewne sprawy załatwiła, ale on taki luzer, że na więcej luzu sobie pozwalam. skoro on może być nieambitny i szczęśliwy, to po co ja mam sie wysilać?