Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelakatarzynakarina

plamienie, ból brzucha [pierwszy raz w zyciu, proszęo pomoc.

Polecane posty

Dzien dobry wszystkim, mam pytanie, zanim pójde do lekarza, moze któras z Pan podpowie mi, gdzie szukać przyczyny moich dolegliwości. Otóz ok 20 dnia cyklu zaczęłam lekko plamic, plamienie, niewielkie, na początku czerwonawe, potem brązowe trwało ok.3 dni:(Drugiego dnia zaczął bardzo bolec mnie brzych, dokładnie tak, jak podczas miesiączki.Ale miesiączki nie było wczoraj wieczorem plamienie usąpiło, a ból brzucha się zwiększył. Kilka faktów- mój cykl trwa własciwie zawsze 28 dni, współzyłam w 18 dniu, nie stosuje zadnej antykoncepcji, jestem (chyba )zdrowa- miesiąc temu mialam kompleksowe badania u ginekologa, Mam 38 lat. Czy któras z Pan zechciałaby się wypowiedziec, miała podobne doświadczenia? Jestem zaniepokojona:(

Moze dodam jeszcze,ze dzien przed pojawieniem sie tego dziwnego plamienia przezyłam silny stres.Rozstałam sie z Ukochanym.Czy stres moze wywołac takie objawy. W zyciu miałam juz niejeden, a taka reakcja nigdy sie nie zdazyła...

Gość gość
wszytsko jest mozliwe..mozliwe ze ciaza, ze torbiel badz hormony ci wariuja, dopoki nie pojdziesz do lekarza nie bedziesz wiedziala co ci jest

Gosc, dziekuje za zainteresowanie i odpowiedz:) Wiem, ze wszystko, ale chcialabym, zeby wypowiedziała sie Pani, która miała podobny problem, a nóz taka sie tu znajdzie:) jestem zdezorientowana, bo mimo moich 38 lat cos takiego zdarza mi sie pierwszy raz:( Czy to początek menopauzy moze???