Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczk94

nie kocham swojego chlopaka

Polecane posty

Gość majeczk94

Jestem z Michałem 11 mesięcy a znamy się rok. Poznaliśmy się na stronie społecznościowej. Codzienne rozmowy na skype a później spotkanie. Michał urodził się i mieszkał jakiś czas w mojej miejscowości ale coś go zmusiło do przeprowadzki do Austrii. Przyjechał na miesiąc do mojego miasta bo ma tu rodzinę więc mogliśmy sie często widywac. Przyjeżdżał coraz częściej a w końcu z czasem zaczęliśmy że sobą być. Było pięknie jednak Michał co dowiedziałam się po czasie palił marihuanę . Na początku mi to nie przeszkadzało. Z czasem Michał musiał wrócić do Austrii. Przyjeżdżał na weekendy i chciał tylko seksu co mnie meczylo bo nie byl dobry w łóżku. Miałam różne preteksty a on to ignorowal tłumacząc że nie jesteśmy 50 latkami żeby uprawiać seks raz na miesiąc. Miałam już dosyć on widział po mnie że coś jest nie tak więc wyskoczył z zareczynami .. Później groził że jak odejdę to nie będzie w stanie prowadzić firmy przez to nie pomoże chorej matce. Mnie to przerasta mam 19 lat. ( on ma 25 ) Chce jeszcze wykorzystać młodość i nie wiązać sie na stałe.. Jak to zakończyć ?

Gość gość
szantazysta. powiedz mu to co napisalas tutaj. zrobil koles pare bledow i juz nie chcesz z nim byc, alb pwoiedz ze przestalas go kochac. albo po prsotu zamilknij

Gość gość
odpocznij

Gość DJ 80's
zwyczajnie zakończ to i powiedz co jest powodem. czas zachować się odpowiedzialnie zamiast robić głupie uniki