Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina73d

"Sobótka - wróżby dla wszytskich"

Polecane posty

Gość tina73d

Wróżby, dla Wszystkich... Zapraszamy na kolejny dzień magicznych i darmowych wróżb. Nasi wróżący już odpowiadają na pytania, mają za sobą kilkadziesiąt odpowiedzi na piątkowe wróżby. Pora na sobotnie, a więc piszcie i pytajcie :) U nas możesz dowiedzieć się, kiedy weźmiesz ślub, ile będziesz mieć dzieci, ale także zadać pytania na nurtujący Cię problem lub zapytać o swoją przyszłość- przyjdź, a na pewno nie pożałujesz! :) Przypominam, że wróżby trwają do niedzieli i w tym czasie śmiało można zadawać swoje pytania. forum kartylosu.cba.pl Zapraszamy! :)

Gość El0a
29.08.1990 Czy czeka mnie z nim dostanie życie? Czy jego pieniądze są tylko chwilowe?

Gość tina73d
Zapraszam na forum, tam proszę zadawać swoje pytania :) Wejdźcie na forum, tam jest dział "Sobótka - wróżby dla wszystkich", można zamieszczać swoje pytania. Niestety nie mogę podać linku, bo wyświetla wiadomość jako spam ... :( w wyszukiwarkę wpiszcie kartylosu.cba i powinno wyskoczyć forum

Gość tina73d
Do pytań, dodajcie swoje dane imię, data urodzenia, bo bez tego niestety odpowiedź nie będzie możliwa. Oczywiście można sobie zażyczyć i napisać w wiadomości, aby później dane zostały usunięte :) Zapraszamy i czekamy na Państwa pytania :)

Gość gościu423
Dobre forum, dobre i konkretne odpowiedzi, polecam., można spróbować

Gość tina73d
Już tylko dziś można skorzystać z wróżb, które nasze forum organizuje pod hasłem "Sobótka - wróżby dla wszystkich". Kto jeszcze nie zadał pytania, dziś ostatnia szansa :) Serdecznie Zapraszamy - można zapytać o swoją przyszłość. forum kartylosu.cba

Gość gość
08.08 1993 moje pytanie to: jak mam na imie wróżko?

Gość gość
link powyzej o wrozbiarstwie!!

Gość gość
Dalczego nie odpowiadacie na pytanie???Wczoraj wpisalam sie na forum i do dzis nie otrzymalam zadnej wrozby:o

Kocha, lubi, a może tylko szanuje? Już dziś wróżka Roma dzięki swoim kartom, wywróży Ci co myśli o Tobie Twój partner zapraszamy na forum KartyLosu. Oprócz Romy, inne wróżki również czekają na Twoje pytania, zajrzyj do działu "Sobótka - wróżby dla wszystkich"

Gość Sophie1967
Najlepsza jak dla mnie jest wróżka Grażyna. Moją obecną sytuację odgadnęła idealnie, a wróżba sprawdziła się w jakiś 90%... Drugiej takiej nie znam. Jej strona to http://wrozkagauri.pl

Gość Sonia1982
Najlepsza wrózka według mnie to Pani Grażyna, dzięki jej radom odzyskałam chłopaka, jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł za minutę o ile pamiętam

Gość gość
Ja osobiście polecam sympatyczną wrózkę Alicje korzystam z jej porad i wróżb od chyba 4 lub 5 lat raz byłam osobiście. Mega babka bardzo sympatyczna i ciepła otwarta na każdy temat dosłownie każdy! a nie jakaś naciągara. Czasem jak zadzwonię mam darmową wróżbę i poradę. Jeżeli chodzi o trafność to na około 100 wróżb tylko 2 sie nie sprawdziły w moim przypadku, dodam ze możesz do niej dzwonic 24h jest dostępna o każdej porze dla każdego. także z całego serduszka polecam stronę tej pani tu: http://najlepszewrozki.pl/wrozka-alicja

Gość gość
Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) jest osobą bardzo szczerą (czasami aż zbyt szczerą!), która nie owija w bawełnę. powiedziała mi o wielu bolesnych sprawach, ale jestem jej za to wdzięczna, bo zdobyłam siłę do tego, by walczyć z życoiwymi problemami. Będę jej za to dozgonnie wdzięczna.