Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

CZY JA PRZESADZAM ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

bylam z chlopakiem na zakupach on oczywiscie swoje d*psy do koszyka - jogurciki, deserki, lody.. mowie mu ze kiedys przestane kupowac, zeby zaczal sie ograniczac ( w sumie nie pali, czasami piwo wypije ) ale powiedzial ze jak nie bede kupowac jego deserkow to on przestanie placic rachunki , chociaz i tak do ich placenia sie nie wyrywa..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie mam slow na niego czasami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
* czy on stosuje szantaz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zabraniaj
mu deserkow, to tak jakby i on tobie zabranial czegos.. nie ma innych nalogow to sie ciesz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jakie rachunki ci op艂aca?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
narazie za tv i internet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
r-ki jak u wiekszosci- prad,gaz,woda,tv,net,telefony,czynsz za wynajem..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jedzednie kupujecie wsp贸lnie, a czynsz sama op艂acasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za wiekszosc ja place on czasami zrobi jakies drobne zakupy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko nie mow 偶e razem mieszkacie i ty wszystko sama op艂acasz a on jakie艣 n臋dzny tv i internet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no niestety tak jest czasem za telefon zaplaci do czynszu nie doklada sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystko drozeje a on sobie nic z tym nie robi..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli chcesz nam powiedzie膰 偶e masz utrzymanka, kt贸ry jeszcze szanta偶uje cie ze jak nie kupisz jego pierdu艂 to 10 zl. za tv nie zap艂aci??? Czy ty siebie s艂yszysz? Czy tak bardzo ci na nim zale偶y 偶e zamieni艂a艣 role i tam gdzie m臋偶czyzna powinien troszczy膰 si臋 o dom i kas臋 to ty to wypelniasz, tylko dlatego zeby nie odszed艂? A mo偶e zaczniesz szanowa膰 siebie jak on tego nie robi i zaczniesz jemu stawia膰 konkretne warunki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale pewnie nadal b臋dziesz go utrzymywa膰 bo ty bardzo kochasz.

Udost臋pnij ten post

brzmi jakby艣 mia艂a dziecko, z kt贸rym si臋 wyk艂贸casz, 偶e nie kupisz mu deserk贸w:O czy on si臋 k艂adzie na pod艂odze w sklepie, wymac***e n贸偶kami i drze si臋 wniebog艂osy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Halo, autorko, gdzie jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no jestem :) jestem wedlug niego wszystko jest ok,ale wedlug mnie nie , bo to widac jak na dloni ze on mnie wykorzystuje, juz jak zamieszkalismy razem wymyslil ze wyplaty beda na wspolne konto wplywac, pomyslalam ze moze jednak nie jest chciwy na pieniadze skoro chce wspolnie ze mna dysponowac pieniedzmi, jednak za bardzo sie rzadzil, bo czesc swoich pieniedzy przelal na oszczednosciowe konto za czesc jakies d*psy wiec wyszlo na to ze praktycznie cala moja pensja poszla na wspolne wydatki potem, kiedys chcial zebysmy tez konto oszczednosciowe zlaczyli, myslalam ze pade ze smiechu :D na tej oszczednosciowce on mial 0zl a ja 4tys. niezly koles nie , no ale pieniadze nie sa najwazniejsze wedlug niego :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja juz z nim sie nie bede klocic, jedyne co zrobie to spakuje swoje walizeczki i niech zacznie sam siebie utrzymywac a dopiero potem pomysli o rodzinie..

Udost臋pnij ten post

M膮dry skubaniec no!!! Zaraz, zaraz ........................No tak pami臋tam!!! To si臋 nazywa paso偶yt o!!! No wiesz ja bym na Twoim miejscu swoje wy艂o偶y艂 w kasie i gdy kasjerka to policzy powiedzia艂 a ta reszta to tego pana i spojrza艂 bym na min臋 tego kolesia!!! Daj spok贸j no wiesz? Tak na kafe z rana ci艣nienie cz艂owiekowi podnie艣膰:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahha przepraszam jak cisnienie skoczylo :) rozni sa ludzie i ludziska i takich sie omija z daleka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ale z kazdego nawet nie udanego zwiazku mozna wyciagnac wnioski na przyszlosc

Udost臋pnij ten post

No ju偶 ci艣nienie opad艂o no!!! Kawa musi by膰 mocna z rana, fusiasta i pos艂odzona ....... no tak 16 艂y偶eczek cukru mieszane w lew膮 stron臋 tylko delikatnie bo? ....... no nie lubi臋 przes艂odzonej. Od male艅kiego nie lubi臋 przes艂odzonej. No tak szlaban na wszystko co z finansami i popatrze膰 na efekty. Nie pasi w odstawk臋 magika bo? .... No co Ty jaka艣 matka Teresa z Kalkuty masz by膰 czy jak? Tylko patrze膰 jak b臋dzie si臋 na pod艂og臋 rzuca艂 i wierzga艂 nogami bo mu lizaka nie kupisz. Goni膰 艂obuza nawet na jaki艣 Madagaskar.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak ale , prawde powiedziawszy to od samego poczatku tak z nim mam on jest manimulantem i szantazysta i to sie nie zmieni, i jeszcze ta jego zachlannosc i pazernosc, jest inteligentny,ambitny,potrafi sie pohamowac jak trzeba,z tego co wiem,swoich bylych nie szanowal,wmawial mi ze ze mna jest inaczej, no bo mnie bardzo kocha,ale mnie tez nie szanowal i w dalszym ciagu nje traktuje powaznie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
byc moze on uwaza ze to ja go szantazuje ? ? ze nie kupie mu juz tego i owego.. z kolei takie objadanie sie przeciez nie jest zdrowe i kto normalny na okraglo dzien w dzien jje lody i deserki ? ! chleba on nie uwaza, od czasu do czasu moze , ale najlepiej jakby byly buleczki :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wlasciwie taki zly to on nie jest, ale nie moge dac sie wiecej wykorzystywac, moze jak mnie zabraknie to dopiero zrozumie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem jak bylo u niego w domu, ale wiem ze jego ojciec pil jakis czas i nie dawal matce pieniedzy, moze on uwaza ze tez nie musi mi dawac czy cos ? biedna kobieta, mlodszy syn jej pyskuje, a ten ktory jest ze mna to skonczony dran..

Udost臋pnij ten post