Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z moim chłopakiem od 2 lat, a jesteśmy razem 3. oby dwoje mamy po 22 lata.jestem w nim szalenie zakochana. chociaż bardzo mnie krzywdzi oszukuje, zdradził z moją przyjaciółką, ze swoją byłą akurat to podejrzewam , i ciągle mu wybaczam wszystko nie potrafię się gniewać na niego. On lubi towarzystwo kolegów i znajomych szczególnie kobiet. Rodzina mówiła zostaw go, a ja nadal tylko jego widziałam. kiedy dowiedziałam się ze jestem z nim w ciąży.. nagle wszystko się rozsypało on wg ze mną nie rozmawia, nie rozumie po prostu jest narcyzem, odeszłam z pracy bo ciąża jest zagrożona, on pracuję ostatnio zaczął sięgać po coraz więcej alkoholu, twierdzi że nad tym panuje ale ja uważam że nie i tłumacze mu to cały czas. całymi dniami siędzę w domu znajomi mają pracę studia nie mają czasu. z nikim nie mogę o tym porozmawiać czuję się olewana przez niego bo kiedy ma wolne od rana gdzieś chodzi, nawet już do niego nie dzwonię ani nie pisze sms-ów. otaczają mnie cztery ściany i pies. na miasto czy gdzie kolwiek indziej jak go proszę żeby ze mną wyszedł to mówi że nie nie raz w awanturze powiedział że mnie się wstydzi, może tego że będzie miał dziecko . on twierdzi że mnie kocha, że się stara ale to już za długo trwa bo poród mam za 3 miesiące. a jest coraz gorzej. czy powinnam od niego odejść ? On jest facetm strasznie zmiennym bardzo duży wpływa na niego mają znajomi, wiem mój bląd powinnam odrazu od niego odejść kiedy zaczęło się coś źle dziać, ale teraz kiedy jestem w ciązy to jest jeszcze bardziej trudniejsza decyzja, korzystałam z antykoncepcji hormonalnie i kalendarzyka ale i tak to mi nic nie dało

Gość Leila2013
Odejdz od tego kretyna, facet w wieku 22 raczej nie jest gotowy na bycie ojcem , z tego co piszesz to ewidentnie widac . Skoro proowalas tyle razy rozmawiac i to nie przynosi efektow to uciekaj do rodzicow! Bedziesz potrzebowala niedlugo ogromnego wsparcia, skoro on nie jest w stanie zaopiekowac sie Toba to tym bardziej nie bedzie w stanie Wasza 2. Ciezko odejsc od faceta , ktorego sie kocha, ale niedlugo zmienisz priorytety i uciekniesz od niego. Zajmij sie soba i odpoczywaj! A debila olej , nie pomoze Ci po porodzie, a wrecz przeciwnie bedzie doprowadzal Cie do szalu!