Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"NARÓD WSPANIAŁY...TYLKO LUDZIE KURWY" - J.PIłSUDSKI

Polecane posty

Gość gość

stare a wciąz aktualne :O🖐️

-"Jaki program ma panska partia?" -"Bardzo prosty mosci hrabio. Bic k***y i zlodziei". To mi sie podoba i jest zawsze aktualne i na czasie;)

A niejaki Bismarck proszę ja kogo to taki Niemiec w bardzo ciekawej żelaznej czapce z piorunochronem co to cesarzem tego kraju był powiedział. Dajcie Polakom się samym rządzić a wojny nie potrzeba sami się powyrzynają.

Jakos w II RP sie nie powyrzynalismy. A bylismy wtedy panstwem wielonarodowosciowym, w ktorym Polacy stanowili tylko 70% spoleczenstwa. A o II RP mozna powiedziec wiele, ale na pewno byla bez watpienia panstwem calkowicie niepodleglym.

Gość gość
polska to piękny kraj tylko ludzie hoojowi- tak to leciało;-)

Gość gigi gigi
"Kury szczać prowadzać - a nie politykę robić!!!" to również Piłsudskiego i jakże adekwatne!!!

Gość gość
Tak ukradnę batonika w sklepie jak będę głodna tak otworzę sobie paczkę z paróweczką jak będę głodna tak wypiję sok i odstawię pustą butelkę,nazwiesz mnie złodziejem a ty kim k***a jesteś jak nie złodziejesz okradasz mnie swoją pobłażliwością na cały syf!!!!tobie się podoba bo jak żuk toczysz kulę g****a i najlepiej żeby wszyscy robili to samo. Kim ty jesteś że uważasz iż powinnam Cię prosić o jedzenie ,nie jestem twoim zwierzątkiem. Ludzie w większości to żałosne kukiełki jak w teatrzyku,generalnie to ja sram na was.