Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co dalej?

Polecane posty

Gość gość

hej! powiedzcie mi co mam robić! Proszę! Mam 19 lat, w trzy lat temu wpadł mi w oko pewien facet, było to na pielgrzymce pieszej. Wiedziałam że nie ma cienia szansy na zagadanie do niego - był klerykiem ale gdy spotkałam go w tamtym roku, okazało się że odszedł z seminarium. nie miałam odwagi w ogóle do niego zagadać. tylko pewnego dnia pielgrzymkowego uśmiechnęłam się do niego i poszłam dalej. I nadal nic...nie gadaliśmy nic...a tu nagle kilka dni po pielgrzymce napisał do mnie...byłam zdziwiona (nie znał nawet mojego imienia, w ogóle mnie nie znał) tylko z widzenia. Od tamtej pory gadamy codziennie....ale kiedyś powiedział mi ze ma dziewczynę...i nie wiem co mam robić...ja rozmów nie zaczynam ale on. pewnego dnia gdy rozmawialiśmy, zapytałam go o coś i w sms napisałam mu "przecież masz dziewczynę" a on z tekstem "kto by takiego chciał" i totalna zmiana tematu jego strony...nie wiem co robić, rozmawiać z nim czy dać sobie spokój....z każdym dniem gdy rozmawiamy to coś więcej do niego czuję. POMOCY! :)

Gość sZEREszENIN
zacznij ŻYĆ :P

Gość gość
żyć żyję :)

Gość SzereszEnin
❤️

Gość gość
chodziło o pytanie co dalej mam robić z tym facetem ? :)

Gość SZereszenin
;)

Gość gość
heh :D

Gość SZereszeniN.
"kocha ach kocham och kocha ech miłość" pannulce

Gość SZereszeniN.
[czarna róża] :)

Gość gość
widzę że Cię to śmieszy...więc może nie pisz tutaj.

Gość koklkpo
pobzykaj się z nim i przejdzie ci, zaspokoisz swoje porzadanie. Tyle

Gość gość
...........

Gość gościówa 2
co masz robić... to proste - zerwij kontakt, zmień komunikator, nr telefonu itp. - pokościelni frustraci to zazwyczaj albo panowie, którzy mają coś nieteges z głową albo są psychiczni na poważnie i nadają się na leczenie - zazwyczaj polują na laski romantyczne, łatwowierne, naiwne i niedoświadczone - zależy im tylko na pukaniu, ale najpierw muszą podejść ofiarę w swój pseudo-psychologiczny sposób (smsy, wiadomości, romantyczne wierszyki, zgrywanie ofiary lub samotnego zagubionego chłopczyka pokrzywdzonego przez los lub własną głupotę) - skoro zdobył do ciebie kontakt bez jakiejkolwiek rozmowy z tobą to możliwe że jeszcze jest patologicznym stalkerem, może nawet nie wiesz jakie jest jego źródło informacji o tobie, może za tobą łazi, robi zdjęcia, włamuje ci się na skrznkę email/konto facebook itp. uciekaj, póki masz szansę, to degenerat

Gość socjopata szczerze
pozwól mu na ból zakaż mu zazdrości ................................. I402I5 DEATH :)

Gość gość
niee...aż tak to raczej nie...po prostu najbardziej mnie denerwuje to ze gada ze mną "niby" majac dziewczynę, a mi coraz bardziej na nim zależy! ;/ i to jest najgorsze że nie wiem na czym stoję.

Gość gość
Rusz głową, wymyśl jakiś pretekst i zapytaj jeszcze raz. Tylko tym razdm nie daj sie zbyć. Jak powie, że nie ma dziewczyny to spytaj czy ma kogoś na oku. Napisz, że zawsze może być tak, że ktoś ma na oku jego. Powinien załapać!

Gość gość
starałam się...ale on zawsze jak wchodzę na ten temat to go zmienia....a jak gadamy i mówię że ma dziewczynę i że trochę głupia sytuacja to on za każdym razem powtarza "kto by takie chciał" ! ;/