Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam domu samotnej matki

Polecane posty

Gość gość
bla bla bla a pisz co chcesz>>> w Polsce kto podatki placi wczesniej czy pozniej pada, a aby utrzymac dzialalnosc na chodzi, trzeba omijac bandyckie prawo. Uczciwi przedsiebiorcy juz dawno wyjechali z kraju albo zdychaja na ulicy. Jezeli ty jeszcze istniejesz jako "uczciwy obywatel" to albo masz znajomosci po urzedach, albo sponsora wplywowego albo kantujesz panstwo. Innych opcji nie ma, bo Polska to bandycki kraj, rzadzony przez bandytow, byly UBekow, w kazdym miescie, powiacie, kazdy urzedzie, szpitalu, komistariacie. Uczciwych, dobrych ludzi w Polsce sie tepi, Liczy sie tylko patologia, znieczulica, pozerstwo I udawanie swietoszka... Z biednymi rozmawia sie tylko wtedy, gdy samemu ma sie problem, jak ich nie ma biednych, nawet krewnych sie nie widzi I nie odwiedza, albo uwaza, za uposledzonych. Dzieci juz w przedszkolach sa uczone, zeby nie bawic sie z rowiesnikiem, ktory na np podarte kapcie. Wy swietoszkowate hipokryci, potraficie tylko gnoic ludzi. Polska to skansen, gdzie slabszy albo ucieka za granice albo go zagryza, stlamsza, sponiewieraja. Slabszy ma sie kajac I dziekowac, ze dostaje w d*pe, byc wrecz wdzieczny, ze dostal taka mozliwosc zaszczytu jak kop od silniejszego. Dzieci, kobiety w ciazy, starcy, inwalidzi maja w tym kraju przerabane...

Gość bla bla bla a pisz co chcesz
gosc 01:27 i znowu sponsor.brak mi slow.co wy macie z tymi sposorami?to jakas paranoja.do cholery nie kazdy ma sponsora.

Gość gość
czekaj czekaj bedziesz potrzebowac :D w Polsce zyjesz, a nie w Hameryce

no ok niech ci ulzy zawzieta tania k***wko juz ide szukac:D

to moze zn ajdz mi jakiegos bo widze sie sie kurwisz od dawna,wole taka jak ty,profesjonalistke zeby mi sponsora znalazla.ja troche z innej branzy i sie na k*******e nie znam:(

Gość gość
lepiej byc k***a niz znieczulica... tak jak w twoim przypadku, co udaje sweta, lec do kosciolka do ksiedza sie wyspowiadac, bo za to, ze kopalas blizniego nie mozesz podejsc do komunii swietej bo to swietokraztwo, ale dla takich jak ty, religia to tylko przykrywka, zeby pokazac sasiadom, ze nie jestem inna, jestem lepsza, prawda?

Gość gość
dzieci tez pewnie chrzcilas, bo tak trzeba, bo inaczej rodzina by cie wyklnela, prawda? Hipokrytka...

Gość gość
ja jestem dziwka dobrego czlowieka, ktory przyjal mnie pod swoj dach, gdy wygadalam jak jeden wielki siniak, gdy takie jak ty udawaly, ze nie slysza, jak moj ojciec katuje mnie I moja matke. Jest mi z nim dobrze I jestem I bede mu wdzieczna za to do konca zycia.

ja i kosciol:Da to dobre.nie,nie chrzcilam dzieci bo jestem ateistka i nie obchodze swiat.najpierw spytaj czy jestem wierza,dopiero pozniej nazywaj mnie hipokryka.nawet bierzmowania nie mam i zeby bylo wiecej´´skandalu´´ zyje bez slubu.bo mam w******e na kosciol i co ludzie powiedza.proste.

Gość gość
bla bla bla-chyba zaczelas niepotrzebnie sama prawda?? nie lubisz jak ktos Ci wmawia ze jestes taka czy owaka ale to ty pierwsza zaczełas na mnie najeżdzac.... I jesli masz gdzies co inni powiedza to pozwol ze bede tez miala gdzies twoje zdanie. i zamilcz. gosc 999 - skontaktuje sie z Tobą.

Gość gość
kolejna, która narodziła dzieci i szuka jeleni do utrzymywania do ich utryzmywania

Gość gość
".... bylam dokladnie w takiej samej sytuacji 2,5latek i 2 dziecko w drodze. maz mnie zostawil na wynajmowanym mieszkaniu a ja bez pracy i srodkow do zycia .." wynajmowane mieszkanie i dwoje dzieci, oto głupota polskich bab, własnie obok mnie mieszka bieda, wynajmuje jakąś ruinę, bo nie stać na normalne mieszkanie ale trzecie dziecko już urodzone, kuźwa, ale głupie baby,

Gość gość
gość 999 - odezwałam się na ten nr i podobno to pomyłka :( trudno, tu pomocy nie znajde... Ach, głupota polskich bab, głupie baby, itp itd, dobrze że facetów mamy mądrych w tym kraju...

Gość gość
uwazajcie na gosc 999 ona sprzedaja kobiety do burdelu,szuka takich naiwnych w ciezkiej sytuacji.

Gość gość
"... Ach, głupota polskich bab, głupie baby, itp itd, dobrze że facetów mamy mądrych w tym kraju..." jak mu baba nie da to i facet nie zrobi, a mądra baba nigdy nie pozwoli sobie na zrobienie dziecka z nieodpowiedzialnym facetem, gorzej jak dwoje przygłupów się dobierze do siebie, wtedy tylko dzieci cierpią

Gość gość
jest dylemat-albo antykoncepcja albo kupic chleb za te pieniadze.k***a mac tez mi myslenie!bo urodzic dziecko i wychowac to niby nic nie kosztuje?wiec wniosek jest tylko jeden.antykoncepcja jest tansza.a takie teksty,ze bo tak wyszlo.jezu,dzieci nie powinny sie rodzic z przypadku,nie te czasy:(

Gość gość 999
Przepraszam zjadłam 0, na końcu ma być jeszcze 0 (końcówka 110). ,,gość kolejna, która narodziła dzieci i szuka jeleni do utrzymywania do ich utryzmywania " Ja jej nie zamierzam utrzymywać, bo na utrzymaniu mam własnych troje dzieci. Jedyną pomoc, jaką mogę jej zaproponować to pokój, aby nie musiała się tułać z dziećmi.

Gość gość
powtarzam, polskie kobiety maja czesto takie dylemat, jak nie maja pomocy swoich rodzicow, co ich w zyciu stawia, albo dadza d**y facetowi, albo nie beda mialy utrzymania...

Gość gość
ale nie oszukujmy sie,to sa kobiety z patologicznych rodzin.nie chce,ze zabrzamilo to jak obelga,bo to zaden wstyd,rodziny sie nie wybiera.moim zdaniem dobrze,ze ludzie tu troche krzycza,moze przynajmniej jedna sie zmobilizuje i zmieni swoje zycie.tak nie mozna,ze zycie takie ciezkie i co ja moge zrobic.takie biadolenie i uzalanie sie nad soba.i powiem wam,JA POCHODZE Z PATOLOGICZNEJ RODZINY,i to mi dalo sile by zmienic swoje zycie.tak kochane kobitki a wy na mnie krzyczec mozecie ale mowie wam jak jest.pozdrawiam:)

Gość Napisz coś więcej o sobie
Dlaczego nie możesz mieszkać tam, gdzie do tej pory mieszkałaś? Co się stało,że zostałaś sama?