Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2013 Witam, pisze tutaj bo muszę sie gdzieś wygadac. A miabiwicie 2nc temu urodziłan dziecko. Mąż byl przy porodzie wspieral mnie itp. Wszystko było ok gdyby nie to że przez całą ciaze nie uprawialosmy seksu. Teraz,po pologu doszło do zbliżenia z jego inicjatywy. Odkryłam u niego na komputerze że odwiedza strony dla dorosłych. Znal moje zdanie na ten temat i wiedzial ze bede die czuć jak zero. Do tej pory czułam się atrakcyjna zadbane wlosy paznokcie, wadę 61kg a mam 173 więc nie mam nadwagi. Jedyne co to zostaly mi rozstepy na brzuchu. Ale cwicze, dbamy o siebie maluje się codziennie itp. Obowiązkami nad malym dzielimy się po rowno plus praktycznie ja robie wszystko w domu. Spimy osobno od 5mc. Od 2tyg potrafi mi powiedziec wynieść sie z domu i wez dziecki, nie zakezy mi, założeń sobie druga rodzinę. Chcę z nim rozmawiac ale koncxy sie etwierdseniu jego daj mi spokój. Nakrylam go wczoraj ha masturbacji:/ seks ktry mial miejsce jakus czas temu też byl dlatego ze naoglqsal się filmikow. Obecnie czuje do niego obrzydzenie nic wiecej. Chcę go zostawic ale z drugiej strony dziecko... Dodwm ze nie mówi mi ze mu sie pidobam czy jestem ładna, kocham itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach