Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

problem w zwiazku po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze tutaj bo muszę sie gdzieś wygadac. A miabiwicie 2nc temu urodziłan dziecko. Mąż byl przy porodzie wspieral mnie itp. Wszystko było ok gdyby nie to że przez całą ciaze nie uprawialosmy seksu. Teraz,po pologu doszło do zbliżenia z jego inicjatywy. Odkryłam u niego na komputerze że odwiedza strony dla dorosłych. Znal moje zdanie na ten temat i wiedzial ze bede die czuć jak zero. Do tej pory czułam się atrakcyjna zadbane wlosy paznokcie, wadę 61kg a mam 173 więc nie mam nadwagi. Jedyne co to zostaly mi rozstepy na brzuchu. Ale cwicze, dbamy o siebie maluje się codziennie itp. Obowiązkami nad malym dzielimy się po rowno plus praktycznie ja robie wszystko w domu. Spimy osobno od 5mc. Od 2tyg potrafi mi powiedziec wynieść sie z domu i wez dziecki, nie zakezy mi, założeń sobie druga rodzinę. Chcę z nim rozmawiac ale koncxy sie etwierdseniu jego daj mi spokój. Nakrylam go wczoraj ha masturbacji:/ seks ktry mial miejsce jakus czas temu też byl dlatego ze naoglqsal się filmikow. Obecnie czuje do niego obrzydzenie nic wiecej. Chcę go zostawic ale z drugiej strony dziecko... Dodwm ze nie mówi mi ze mu sie pidobam czy jestem ładna, kocham itp.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować