Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oddam

Polecane posty

Gość gość

Oddam dziecko w dobre ręce. Trzylatka, całkiem ładna nie zniszczona :( Ja mam jej dość ale może komuś się przyda..

Gość gość
hehehe co dała Ci popalić?? :D

Gość oaopsxkasmxxa
pokaz foto to zobaczymy czy ladna:P

Gość gość
taaaaa, dała, nic nie dociera :( mam jej dość mam już takiego fulllla że aż mnie to przeraża

Gość gość
no cóż poradzić takie są dzieci..też miałam dziś ciężki dzień mój synek wyprowadził mnie z równowagi :O po raz pierwszy podniosłam głos ech

Gość gość
ryczy nie wiadomo o co, na placu zabaw nie do zniesienia, w miejscu 5minut nie usiedzi, zamiast chodzić to biega, i wogóle nie słucha, wogóle nic a nic, zero, null, k***aaaaaaaaaaaaaa po jaką cholerę mi to było??????

Gość gość
Mi synek też ostatnio daje popalić

Gość wstydź się!!!!
hehe, wystaw na allegro na licytację:D

Gość gość
Ja mam już jedną, ale taką odchowaną 3 latkę mogłabym wziąć. Bawiłyby się razem :) Ale przetrzymaj jeszcze trochę, teraz będzie najfajniejsza. Zobaczysz rok dwa i będzie najsłodszą dziewuszką na świecie. Bunt minie a będziesz miała z kim pogadać. Zobaczysz, będzie dobrze. Trzymam kciuki :))

Gość gość
Jednak jest trochę wybrakowana, popuszcza w majtki (mimo, że już dawno wołała) to też mnie dobija.... z tym allegro to nie głupi pomysł :)

Gość zrob sobie kolejne
nie narzekaj, zobacz te wielodzietne królice rodzą dziecko za dzieckiem i tam ich nic nie przeraża, żadna ciąża, rządne rozstępy, wyglądają jak miss piękności,

Gość gość
ja nie zamierzam się tak mnożyć, mam fulla przy tej jednej

Gość hmmmmmmmmmmm
Hmmm a do przedszkola nie chodzi ?????????????

Gość ferferfe
Do przedszkola nie chodzi? Co to za pytanie? Jakby nie było wiadomo że po przedszkolu są jeszcze gorsze a w weekendy można oszaleć. W każdym razie mam taki egzemplarz, trzy i półletni, więc świetnie rozumiem. :D

Gość gość
Chodzi, do żłobka narazie ale to niestety niczego nie zmienia. Jest okropna.

Gość gość
weź nie narzekaj...córę masz w złobku zajmujesz się nią pewnie raptem kilka godzin i jeszcze ci źle?

Gość gość
oddaj na weekend babci,odpocznij a po weekendzie będzie najcudniejsza na świeci bo ty wypoczęta. a jak to nie pomoże to zostaje ci tylko allegro.pl ;-)

Gość gość
Sęk w tym, że babcia jej nie chce :( na weekend, ba nawet na jedną noc jej nie chce... jak twierdzi: mala źle by się czula bez swoich , zabawek i bez łóżeczka... no i przecież babcia nie potrafi jej wykąpać... Moja mama niestety mieszka za granicą i na jej pomoc nie mogę liczyć.

Gość gość
Mój syn jest taki sam ,ale bym go nie oddała nikomu .

Gość gość
to wez jej zacznij puszczac przed snem jakies horrory w stylu laleczki hucky, odrazu sie uspokoi i zacznie powazniej podchodzic do zycia

Gość gość
dawaj ją do mnie.mam dwójkę swoich małych łobuziaków to i nią się trochę zajmę a ty odpoczniesz,może ja troche "podreperuję" i oddam ci znowu.będzie chodzić jak w zegarku ;-)

Gość gość
:O dziecko masz w tygodniu w żłobku i co łaskawie się w weekend nim nie łaska zająć tylko babci oddawać?

Gość gość
o jeeeeeeeeezuuuuu super by było :) bierz ją i oddaj za parę lat jak już będzie mądrzejsza ;)

Gość gość
albo w sumie to nie oddawaj

Gość gość
aa i jak pisałam już wcześniej, nie oddaję jej do babci, bo babcia jej nie chce

Gość gość
Albo jest dzieckiem z ADHD i idź z nią do lekarza, albo po prostu zacznij ją wychowywać= dziecko musi mieć zasady i trzeba być konsekwentnym w ich przestrzeganiu. Uszy do góry:-)

Gość konstantynopoezja344
autorko nie pisz tak. wiem że ten tytuł to żart ale zobacz tego bloga http://sandrusia6.blogspot.com/ mama tej dziewczynki pewnie wiele by dała żeby jej córeczka dała jej teraz w kośc tak jak twoja.

Gość ciuszkowa25
Mój smyk jest łobuzem ale NIKOMU bym go nie oddała!!! Wiem że to taki żart ale mnie nie śmieszy

Gość gość
To ja ci oddam mojego synka w tym samym wieku a wezmę chętnie twoją córę :D. Mój syn jest podobny o ile nie gorszy ale z braku laku już jakoś więcej cierpliwości miałabym do drugiej kobitki :). Wiem że dziewczynki potrafią oj potrafią ale za dwa lata będzie fajna dziewuszka a chłopiec to co rok to nielepszy (jak już ma łobuzerstwo w genach).

Gość gość
za dwa lata bede w wariatkowie albo sie powiesze. ona mnie wykonczy