Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerażające........

Polecane posty

Gość gogolinek
Ja też często mam paraliż senny i zawsze ten sam scenariusz-Jakaś czarna postać stoi obok łóżka, a ja mam wrażenie że z niego spadam. Jednak ja wolę to sobie to tłumaczyć w ten psychologiczny sposób. Co do tego snu, nie wiem jak to wytłumaczyć. Może chodzi o to że odchodzisz od wiary za namową kolegi? Nadal słyszysz jakieś głosy?

Gość Przerażony do potęgi entej
"Czytałam wcześniej Twój temat i zaczynasz mnie przerażać.....serio Może w Twoim domu jest jakaś zła energia? Może warto zapytać wróżki? Tylko lepiej nikomu o tym nie mów bo jeszcze skończysz w kaftanie bezpieczeństwa :D" Wolałbym nie zaczynać praktyk z wróżkami. "Ja też często mam paraliż senny i zawsze ten sam scenariusz-Jakaś czarna postać stoi obok łóżka, a ja mam wrażenie że z niego spadam. Jednak ja wolę to sobie to tłumaczyć w ten psychologiczny sposób. Co do tego snu, nie wiem jak to wytłumaczyć. Może chodzi o to że odchodzisz od wiary za namową kolegi? Nadal słyszysz jakieś głosy?" Nie, na szczęście żadnych głosów nie słyszę. No niewiem, kolego jest raczej wierzący.

Chociaż czasem wydaję mi się że ktoś rozmawia z kimś przez telefon, później się go pytam z kim rozmawiał, a on odpowiada że nic nie mówił. Czasami też wydaję mi się że ktoś mnie woła.

Gość gość120
Wierzę Ci i nie sądzę żebyś był chory :D. Wydaję mi się że powinieneś pójść do egzorcysty. A na początek do księdza, po prostu porozmawiać, może zwykła modlitwa wystarczy. Pisałeś wcześniej że rzadko chodzisz do kościoła. A teraz jak często chodzisz?

Gość gość
prowo, a wy mu odpisujecie.

Gość gość
Skąd wiesz że to prowo ?

Gość gość
Próbowałeś z tą wodą święconą?

Niestety to nie prowo. Otóż byłem już u księdza i faktycznie polecił mi się modlić do Michała Archanioła i do Maryi, ale to nic nie daje. W zasadzie wcale nie chodzę już do kościoła. Z wodą święconą próbowałem i nic wielkiego się nie stało, nie było żadnego oporu, ale od tego momentu mam coraz większą niechęć do wiary.

Gość gość
A pytałeś się księdza o egzorcyzm? Czytałem że czasami opętania mogą występować nawet ileś lat zanim zostaną zauważone, nie zawsze jest tak że dotkniesz Biblii i już rzuca tobą o ścianę.

Powiedział że na razie egzorcyzmy nie będą konieczne, może za szybko oczekuje efektów? W sumie to sam nie wiem czy mógłbym być opętany, może raczej zniewolony. Przecież gdybym był opętany to raczej nie mógłbym iść do księdza i myśleć o Bogu.

Gość gość
Sądzę że oglądasz za dużo filmów, chodzi mi o to jak według Ciebie wygląda opętanie. Tak jak ktoś wcześniej napisał, opętanie nie zawsze daje się we znaki. Módl się dalej i jeżeli dalej to nie pomoże idź do księdza.

Gość gość
Wpisz do wyszukiwarki test na opętanie. Chciałam Ci wkleić, ale oznacza mi się jako spam.

Gość gość
Może poproś księdza żeby poświęcił dom, to faktycznie może być zniewolenie ale na 100% nie jest to opętanie. Dziwi mnie że mimo tego że wiesz że coś jest na rzeczy przestałeś chodzić do kościoła.

Ech, te testy internetowe są mocno przesadzone. To że ktoś gra w diablo, albo słucha Mansona nie oznacza że jest opętany. Po prostu poczekam na rozwinięcie sytuacji, jeżeli nie będzie działo się nic wielkiego to sobie odpuszczę i nie będę wracał do tematu. Jestem przewrażliwiony i tyle. Wam też przydarzał się paraliż senny i nie jesteście opętani. Poczytałem trochę o snach z wodą i są podobno bardzo popularne, a ten koszmar pewnie wynikał z moich obaw. Za dużo o tym myślę. W każdym razie dzięki za pomoc, ciesze się że był jakiś odzew :)

Gość gość
To dobrze że już dałeś sobie z tym spokój ;)

Gość gość
oooo