Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madam sisi22

O co mu chodzi??????

Polecane posty

Go艣膰 madam sisi22

Witajcie! Dziewczyny mo偶e wy mi co艣 podpowiecie, bo nie wiem ju偶 co mam my艣le膰 :). Miesi膮c temu na dom贸wce, pozna艂am pewnego ch艂opaka, na tej imprezie przedstawi艂 mi si臋 i to by by艂o na tyle. Przez ca艂y wiecz贸r nie zamienili艣my ani s艂owa. 4 dni po imprezie zaczepi艂 mnie na fb, odpowiedzia艂am na zaczepk臋 i cisza... po kolejnych 2 tygodniach dosta艂am zaproszenie do grona znajomych i jestem przekonana, 偶e musia艂 si臋 nie藕le nagimnastykowa膰, 偶eby mnie na tym fejsie znale藕膰 bo nazwa艂am si臋 do艣膰 specyficznie, a mamy tylko jedn膮 wsp贸ln膮 osob臋 w znajomych. Po akcji z zaproszeniem, zn贸w kilka dni ciszy, a偶 w ko艅cu napisa艂. Rozmowa o wszystkim i o niczym tak tylko, 偶eby jako艣 zagada膰, zapyta艂 mnie czy mo偶e by艣my si臋 spotkali, ja si臋 zgodzi艂am, napisa艂am "czemu nie, mo偶e w weekend?" i on na to ju偶 nic nie odpisa艂 i ju偶 4 dni milczy.... I o co mu chodzi????????? jak mam rozumie膰, takie meeeega zwooolniooone tempo u faceta ?:/ Szczerze powiem, 偶e on mi si臋 bardzo podoba i ch臋tnie bym go pozna艂a bli偶ej :) Co robi膰? a mo偶e nic nie robi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Lenkaaaaaaaaaaaaaaaaa21
moze ma ograniczony dostep do neta i na fb siedzi sporadycznie? Bad藕 jest r贸wnie偶 jakas inna przyczyna techniczna? Do czasu a偶 nie odpisze, nic nie r贸b bo wyjdziesz na nadgorliw膮 ! A na pytanie czy mogliby艣cie si臋 spotka膰 powinna艣 odpowiedzie膰 raczej bardziej oboj臋tnie , co艣 w stylu .. " hmm no nie wiem, zastanowi臋 si臋 i dam zna膰" Faceci s膮 zdobywcami. Lubi膮 zdobywa膰 a kobieta nie powinna podawa膰 si臋 na tak zwanej tacy. No ale to tylko moje skromne zdanie. pozdrawiam lena

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madam sisi22
ma 25 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madam sisi22
Nie ma ograniczonego dost臋pu do neta, bo widz臋 go, 偶e jest dost臋pny na fb i nic... :) A mo偶e on czeka a偶 to ja co艣 napisz臋???

Udost臋pnij ten post