Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zych

Co się dzieje na kafe? Usuwane są tematy !!! Cenzura ? Ponoć mamy wolność słowa!

Polecane posty

Gość zych

Jak w temacie :)

Gość gość
s*******e chyba usuwają !! polityka zabroniona tutaj wypowiedzi filtrowane d**a nie demokracja !!!!

Gość wuwuza
To jest wybiórcza cenzura, to co normalne jest usuwane, a popieprzone wywody debilnych małolatów pozostają :-o

Gość mykkkk
dokładnie !!! debilne tematy w temacie c*p i r****nia zostają! a jak człek chce pogadać normalnie to nagle temat znika! w tyle mam to forum jak komuna do c***a! a ponoć wolny kraj!

Gość wuwuza
Jestem pewna, że niektóre wulgarne tematy zakładają sami redaktorzy, żeby zrobić napięcie i ludzie się bardziej nakręcali.

Gość daniellllllllllllllllllllll
ale co to ma znaczyć do cholery!!!! chcę pogadać wyrazić swoje zdanie a tu temat znika jak kamfora! szlag z takim forum!

Gość gość
Cenzura obecnej władzy działa w najlepsze, boją się niewygodnych faktów o których można przeczytać na niezależnych blogach

Gość daniellllllllllllllllllllll
curna w takim razie co to za demokracja ?? ludzie ja już sam nie wiem co było lepsze? za komuny aż tak nas nie sprawdzano może jeszcze IP kompa mają hehhehe do sądu zawleczą? ja p*****le gówno demokratyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Tak będzie, dopóki ci starzy, umoczeni w goownie poprzedniego systemu będą żyć, bo nawet jakby ich odsunąć od koryta, to i tak maja swoje wpływy. Prawdy, to może dowiedzą się nasze dzieci albo wnuki

Gość WKURWIONA HALINA 1951
PRECZ Z MODERATORKĄ!!!!

Gość life
nie ma władzy !!!! nie ma prawdziwej demokracji!!! nie ma zasad !! nie ma morali ani kultury! gówno jedno wielkie! to stworzył Nam rząd obecny!

Gość gość
Właśnie zniknął kolejny temat o randce z neta. Widać, że ktoś z moderów ma dzisiaj 3 zmianę, bo i nastroszony kutas pisze sobie w najlepsze

Gość gość
O pojawia się i znika. Temat już wrócił, niezłe jaja :D