Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia 23

jaką kupić?

Polecane posty

Gość anusia 23

Witam serdecznie :) Mam 23 latka ważę 60 kg ... za rok jest moje wesele chciała bym zgubić z 5 kg z brzucha :( pytam jaką kupić najlepiej proszę was o pomoc i linki do stron jak to nie problem :)

Gość gość
Ale co?

Gość anusia 23
no jaką herbatę najlepiej kupić

Gość gość
no wczesniej nie było nic o herbacie

Gość gość
w aptece sa rozne zapytaj i na pewno ci doradza

Gość njfzzz
ja na brzuch pilam drenafast z apteki

Gość ahahahahhha
haha nawet w temacie nie bylo ze herbate wrrrrrr

Gość Olcia Dubicka
Herbate to możesz pić zieloną lub czerwoną lub yerba mate a jak chcesz konkretnie schudnąć to bardziej zaopatrz się w typowe tabletki odchudzające. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Drenafast jest dobry (smak niekoniecznie) pozwala pozbyć się zbędnych kilogramów polecam.Brzuch wyraźnie mniejszy .Polecam

Gość gość
mnie drenafast też pomógł .

Gość gość
ja pije czerwona herbate, niewielki dzbanek na dzien , kolacje jem wczesnie i mam coraz bardziej plaski brzuch :)

Gość Juimijał
ja polecam całą serię figura, wypuścili nowe produkty i strasznie lubie ich herbę bodajże figura detox, do kupienia w aptekach. Oprocz tego ja pije duzo mięty, ale to poprostu bo lubie :)

Gość gość
wypilam chyba z e 6 drnafastow ( z przerwa miesieczna ) wg ulotki i prawie nic mi nie ubylo z brzucha

Gość gość
tylko z portfela ok 3 stowek lub nawet ponad z tego co pamietam chyba jedno opakowanie 60 zl czyli 360

Gość gość
az mi sie wierzyć nie chce, że ta figura detox jest taaaka super. piszą o niej prawie w kazdym wątku, śmierdzi mi to reklamą i tyle.

Gość kaserrewa
ja dzis kupilaam wlasnie figure detox 20 saszetek wiec na 10 dni ale nie wiem czy mozna ja brac pzrez miesiac? czy mniej wiecie mozze> bo w aptece nie zapytalam a na opakowaniu nie pisze ,

Gość bognaaa556
no wlasnie jak długo mozna pic zeby były efekty jakies ,, ja pije od wczoraj dopiero

Gość kaserrewa
ja sprobuje i sie przzekonma na wlasnej skorze juz stracilam na rozne takie tyle kasy ze jeszcze ta herbata , i potem m koniec , nie uwierze w nic juz tak samo jak ten drenafast ( to wyzej to ja o nim pisalam )

Gość kaserrewa
mam na mysli ten wpis ( jako gosc) o drenafascie ze starcilam kase a nie pomogl, no ta figura tansza jest , zobaczymy ale nie pisze czy pic po jedzeniu czy przed jak myslicie? na razie pije kawe:)

Gość Boguśk 111
Ja herbatek nie stosuje. Kiedyś piłam, ale nic mi nie pomagały. Teraz zmagam się z 15 kilogramową nadwagą. Mam już dietę, której ściśle przestrzegam (choć przyznam, że czasem nie jest to łatwe). Do tego biorę i łykam takie kapsułki na odchudzanie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i systematycznie pływam. Mam nadzieję, że efekty będą już za kilka tygodni. Pozdrawiam.

Gość gość
a ta znowu z reklama tabletek idz juz