Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicky_barcelona

dieta 1200-1300 Kto ze mna?

Polecane posty

Gość vicky_barcelona

jak w temacie, dieta 1200-1300 organizuje 'wspolnbe wsparcie" kto ze mna?:)

Gość bede piekna
moge sie dolaczyc?

Gość Bufonkaaa
Mi też się przyda taka dieta. Od Poniedziałku 3 razy w tygodniu będę chodzić na siłownie na godzinę. Jak chodziłam 5 razy w tygodniu to jeszcze więcej przytyłam bo mi mięśnie porosły ale to już było dawno. Co będziemy jeść? Macie czas żeby organizować dietę, bo ja nie zawsze, nieraz mi brakuje czasu na zrobienie śniadania, obiadu.... ale oczywiście na kolacje zawsze jest czas....

Gość bede piekna
Bufonkaaa witaj ciesze sie ze jestes:) Ja zamierzam biegac od jutra moze 5-6razy w tyg po ok godzinki Ja za kasza nie przepadam wiec nie bardzo ja bede jesc... kiedys pisalam sobie dietetyczne jedzonko czasem je robilam i smakowalo Ja bede pila duzo yerba mate+ zielona herbata czasem woda.

Gość bede piekna
joasia2906katowice witaj super ze jestes? co zamierzasz jesc? dziewczyny moze niech kazda z nas napisze ile ma wzrostu i waga obecna i waga wymarzona hmm?

Gość bede piekna
dziewczyny mam nadzieje ze nie zostawiłyście mnie tu samej hmm????

Gość bufonkaaa
Zostawiałm ale tylko na wieczór :). Niestety czasem jestem ograniczona co do korzystania z komputera...a w szczególności w weekend. Dziś już mogę pisać i powiem wam, że zacznę tak makabrycznie walczyć ze sobą jak jeszcze nigdy! A co w końcu musi mi się coś udać :). Dziś od rana tylko kawka z mlekiem i słodzikiem, wiem, ze jest on niezdrowy ale nie wypije gorzkiej, nie lubię :P. W tym tygodniu pracuje od 7:45 do 15:45 więc będę miała więcej czasu na to co bym mogła przygotowywać dietetyczne posiłki a nie jak pracuje 10:15 i do 18:15 wtedy już na nic nie starcza mi czasu. W tej chwili bardzo przytyłam, na dzień dzisiejszy ważę 86 kg przy wzroście 174 cm. Wiem, ze to jakieś 26 kg za dużo, ale mi się marzy tylko 70 na wadze i naprawdę będę szczęśliwa. Jak w lutym 2011 ważyłam 76 kg to wyglądałam super, jestem podobno grubej kości i nigdy nie będę chudziną, ale już wtedy przy takiej wadze byłam naprawdę szczupła. Od dziś jem regularnie 8.00 11,00 14,00 17,00 jeśli da radę to o 20 też ale to już naprawdę jakiś jogurcin naturalny i nic więcej. Jeśli nie uda mi się zjeść o danej godzenie to będę przesuwać czas jedzenia np. o pół godzinki. Dziś jem o 8,30 idę na sniadanie :).

Gość bufonkaaa
DZIS NA ŚNIADANIE 4 WASY Z SERKIEM ŁACIATYM :) I POMIDOREM DO TEGO KAWKA Z MLEKIEM I SŁODZIKIEM - MY ŚLĘ JAKIEŚ 250 KCAL. Aha nie zamierzam siedzieć i się umartwiać nad sobą tylko będę ćwiczyć i to ostro :). Codziennie po pół h na siłowni i to dlatego, pół h bo podobno jacyś Amekrykańscy naukowcy wykazali ze lepiej ćwiczyć pół h niż całą h bo ma się większą motywacje i szybciej się chudnie.

Gość bufonkaaa
II posiłek był o 11.30 serek wiejski lekki i pomidor myślę, ze jakieś 220 kcal. Kawa z mlekiem jakieś 50 kcal. Na obiad będę jadła warzywa na patelnie z suszonymi pomidorami i troszkę makaronu brązowego, jakaś garść. Będę wszystko wyliczać i wyważać bo zakupiłam wagę kuchenną to wreszcie się przyda :)).

Gość bufonkaaa
Jest tam ktoś :))??? O 17 idę na pół h na siłownie, a wieczorkiem około 20 idę jeździć na rolkach ale to już nie wiem ile :P:P.

Gość bede piekna
jestem jestem bufonkaaa trzymam za cb kciuki... ja dzis srednio sie czuje bo mam miesiaczke ale dam rade trzymaj sie:)

Gość HaniaMania
ja tez jestem na 1300, dziś na śniadanie jajecznice z 2 jajek z cebulką, do tego filiżanka figura detox, teraz jabłko zjadłam, czekam na obiad nooomnom

Gość bede piekna
HaniaMania trzymam za cb kciuki