Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosy w kolorze złota

Facet. Z sympatii. Miły. Spotkanie. I następne. Sex. Wspólny wyjazd... i cisza.

Polecane posty

Jak w temacie. Historia prosta: Sympatia, spotkania na żywo, było naprawdę fajnie, w końcu poszliśmy do łóżka, potem wyjechaliśmy razem na weekend w góry. Od powrotu on się nie odzywa, a przy pożegnaniu powiedział: "fajny sex wyjazd, co nie?". Tym byłam ostatecznie? workiem na spermę? :-O Trochę żal.

Gość gość
Na to wygląda... bylas na tzw one night stand

Gość gość
Jakim znowu workiem, człowiek uczy sie na błędach, zapomnij i tyle, było-minęło.

Gość gość
jesooo zacznij sie bawic i korzystac z zycia,przeciez nie kazdy facet,z ktorym idziesz do lozka musi byc potencjalnym kandydatem na meza!!!!!czy wy kobiety do lozka to juz tylko w celu zlapania meza?sredniowiecze juz minelo.

Gość ddddkkl
No z******l sobie, ale pomysl,ze ty tez :)

Próbuję brać to na chłodno, było miło i tyle. Ale trochę mnie to gniecie. Ale spoko, tu się wygadam i mi przejdzie :)

Gość ddddkkl
No wlasnie, bzyka sie i wierzy,ze to ten jedyny bedzie. To nie bzykaj sie do momentu nie wiem,slubu, oswiadczyn. Idziesz do lozka a pozniej lament. Nie bylo ci dobrze?

Gość gość
Pogniecie i przestanie. Jeżeli sie do ciebie odezwie to powiedz mu, ze nie spełnił Twoich oczekiwań i podziekuj za następny sex wyjazd.

Jeeez, nie chcę męża, na co mi pierdzące i bekające duże dziecko, którym trzeba się zajmować i codziennie rozdmuchiwać jego ego, żeby czuł się królem dżungli? To on nawijał o ślubie, że chce dzieci, że rodzice chcą mnie poznać, i tego typu bzdury...

Gość ddddkkl
No to czego chcialas od niego? :O

spotykaliśmy się, było ok, mógł po prostu napisać albo powiedzieć, że ma dość, a nie milczeć jak ostatni cykor...

Gość gość
przyniajmniej mialas seks, chyba udany skoro wspominasz ta historie ale facet jakis chamski. tak to jest i zyje sie dalej. wszyscy umrzemy

Gość gość
a czego Ty się spodziewałaś po kolesiu z netu?Pierścionka zaręczynowego?Ogarnij się

spadaj, Looser, ja się tu żalę!

Gość ddddkkl
Odezwie sie,jak nie znajdzie innej,ktora rozlozy nogi,pewnie ma kilka jeszcze do przerobienia,nie ma czasu sie odzywac a poza tym zostawia sobie furtke :)

spodziewałam się odrobiny odwagi, żeby zerwał jak człowiek... odrobiny odwagi.

Gość gość
podaj mi namiary na tego faceta jak jest przystojny. przespalo by sie z kim

Gość ddddkkl
Po co ma zrywac? Pod*pczy i przyjdzie znowu,jak mu innej zabraknie. A moze kijowo sie d*pczysz wlasnie, skoro nawet sex wyjazdu nie chce powtorzyc

tak byłas workiem na sperme... jak znow go zaswedzi to znow nim bedziesz....słodkie słowka i piekna buska z meska sylwetka wystarcza

nie warto. cała akcja trwa u niego 5-7 minut, gra wstępna to 20 sekund gmerania palcem i parę całusów w szyję, a po wszystkim pędzi się wysikać. nie dość, że weekend średni, to jeszcze taki koniec... :-O

Gość ddddkkl
Nie czuje sie zobowiazany,zeby cokolwiek tlumaczyc, bo darzy cie malym szacunkiem,facet lubi zdobywac,im trudniej,tym bardziej mu zalezy, mysle,ze bylas latwa od poczatku,takie ich nie kreca.

Gość gość
ale moment.jakiego typu mialy byc wasze realacje?czy on powiedzial ze szuka stalego zwiazku?

Gość ddddkkl
No to skoro sredni, to o co ci chodzi?? Moze skonczyl szybko, bo nie chcialo mu sie tego przeciagac a gadki facetow,to wybacz..ile masz lat,zeby nie wiedziec,ze jak chca wyd*pczyc,to wszystko powiedza :) Nawet dobrze sie nie zajal toba :D a ty na forum zale,ze nie odzywa sie :O

Gość gość
co?? e to ja nie chce takiego faceta na seks. to juz kompletna c**a. 20 s na gre wstepna. smiech na sali

tak, mówił od początku, że szuka stałego związku, ja niczego takiego nie mówiłam - to on nazywał mnie swoją dziewczyną, dla mnie nie był moim chłopakiem. o co chodzi? - o to, że to ja zawsze spektakularnie rzucam facetów, a ten pan zniszczył mi statystyki :P

poważnie z tą grą wstępną, w porywach trwała może 2 minuty, ale gmeranie palcem to - słowo honoru! - jego cały repertuar...

Gość gość
hehe to facet debil. a skad jest? nr i tak mozesz mi podac to sobie jaja z niego porobie. zapytam sie czy jest meska dziwka bo znalazlam jego namiary :)

Gość ddddkkl
To ty d*podajka zwykla i pan moze to wyczul :D

Gość ddddkkl
Chwila,chwila. A dlaczego ten pan zyskal miano meskiej dziwki? Oboje sie r****li przeciez. A skoro byl kiepski to co ty tu wypisujesz?