Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosy w kolorze złota

Facet. Z sympatii. Miły. Spotkanie. I następne. Sex. Wspólny wyjazd... i cisza.

Polecane posty

aha, czyli jak kobieta się żali, że ją facet w******ł i rzucił - to ma przestać ślimtać tylko cieszyć się życiem? a jak z tego powodu nie płacze - to d*podajka? ogarnijcie się kafe-ludzie...

Gość gość
ludzie. wnioskuje po tych informacjach ze facet jest poprostu meska dziwka bo prawdopodobnie w tym momencie moze r****c sie z kolejna laska, sama wypowiedz 'fajny seks wyjazd?' wnioskuje ze mogl to mowic 30 innymi. smutne i prawdziwe. ja to tak widze. i rowno traktuje mezczyzn i kobiety. z takim to jedynie kijem dotknac.

Gość ddddkkl
To ty sie ogarnij :D ty nawet nie wiesz o co ci chodzi :O Spotykasz sie z c**j wie kim, pozniej szczegoly z sypialni wylewasz publicznie,nie chcesz zwiazku a byl niby chlopakiem, zastanawiasz sie czy bylas workiem na sperme,choc seks byl c*****y,o co kaman? To byl wasz pierwszy raz? Na tym wyjezdzie?

Gość ddddkkl
Czyli on meska dziwka a ona co? Nie chce meza,zwiazku, to tez dziwka czy jaka jest definicja dziwki? Bo nie zdazyla pierwsza zerwac tego pseudo czegos?

no właśnie to nie był pierwszy raz! zrozumiałabym, gdyby to był pierwszy raz i uznałby, że jestem beznadziejna...

Gość ddddkkl
Czesto sie spotykaliscie? Jak dlugo?

ddddkkl - sam się ogarnij. jestem kobietą a więc z definicji nigdy nie wiem o co mi chodzi! jakiś dzieciak chyba jesteś, skoro Cię to dziwi...

Gość ddddkkl
No,ale jestes beznadziejna,skoro pasowalo ci 20 sec i gmeranie palcem a pozniej obrabiasz d*pe

w seksie można ewoluować, ale potrzeba czasu.

Gość gość
faceci to faceci :( szkoda ze takiego spotkalas, ja na sympati spotkalam milosc mojego zycia wiec nie poddawaj sie :)

Gość gość
cóz, uznał, ze zaliczył, starczyło mu, nie byl jakos specjalnie zachwycony, teraz bedzie szukac nastepnej.Niestety my, kobiety, potrzebujemy do tych rzeczy choc troche uczucia - faceci niekoniecznie...