Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki polityk chce dobrze dla Polaków ?

Polecane posty

Gość gość

a nie dla siebie ? Proszę mi tu nie pisac o Kaczyńskim , nie rozsmieszajcie mnie dzis, brzuch mnie boli

Gość gość
Najlepszy kawał jaki czytalam na tym forum hahaha.

Gość LonelywolfMcQuade
Janusz Korwin Mikke jest jedyną szansą na normalnośc w Polsce.

Gość gość
politycy nie są po to, żeby ludziom robić dobrze :D Czy widzieliście kiedyś jakiegokolwiek szefa, który kieruje firmą, żeby pracownikom dobrze było? Szef robi dobrze sobie a nie pracownikom. Ma dobrze kierować, żeby zyski były a nie martwić się czy pracownicy zadowoleni...

Gość gość
Są takie firmy, np Facebook, Google, Apple... robią pracownik dobrze. Szczesliwy pracownik = wiecej kasy

Gość Draxon
"Janusz Korwin Mikke jest jedyną szansą na normalnośc w Polsce." Tak jest! Tylko on i jego partia Nowa Prawica jest w stanie coś zmienić. Reszcie już dziękujemy.

Gość gość
stuknij ty się w głowę z tym nawiedzonym człowiekiem :( On powinien w XIX w się urodzić. Nie znoszę człowieka od czasu kiedy stwierdził, że każda kobieta nadaje się tylko do kuchni i kościoła, bo jest głupia. Za to on medrzec nad mędrcami :(

Gość Draxon
"Nie znoszę człowieka od czasu kiedy stwierdził, że każda kobieta nadaje się tylko do kuchni i kościoła, bo jest głupia." x to sa słowa częściowo wyrwane z kontekstu, a częściowo przekręcone.

Gość gość
to nie są słowa wyrwane z kontekstu, osobiście słyszałam tę durną wypowiedź, że dziewczyny nie sa w stanie nauczyć się matematyki i powinny uczyć się haftować. A miejsce kobiety jest w domu przy garach. Dla mnie to nie do przyjecia i skreśliłam człowieka po tej wypowiedzi. Ponadto człowiek z wadą wymowy powinien sobie dać siana z polityką

Argen widzialem to, ale jestem krytyczny wobec tej sondazowni, bo historia pokazala, ze jej badania daleko mijaja sie z prawda i obecne wyniki sa bardzo rozne od innych, bardziej renomowanych sondazowni. Przede wszystkim E+ nie ma takiego elektoratu. Wiekszosc ludzi w ogole nie wie co to jest, wiec nie sadze zeby mieli wieksze poparcie niz PO. No chyba, ze robili badanie w Konstancinie, albo jakiejs innej podwarszawskiej miejscowosci.

Gość gość
ani nie napisali kto robił badanie, ani gdzie to ja też ci takie słupki mogę zrobić z zupełnie innym wynikiem. Poza tym nie mówimy o wyborach do europarlamentu tylko o ludziach tutaj

Gość gość
on chce? Dla mnie to po prostu anarchista, tyle że z 50 lat za stary na takie pomysły. To przystoi nastolatkom na haju. A to, ze nie szanuje kobiet jest dla mnie wystarczające do skreślenia. Dla mnie ten facet nie istnieje, skreślony do oporu

Gość gosc...
nie wiem jaka partia ale kosciol trzeba w*****c i tyle.

Gość maczo niech inni mi wybacza
wkraczam w akcje kochane kobiety i wam powiem pare słów. ja mysle że czasem za dużo na siebie bierzecie żeby nam coś udowodnić ale to nie tedy droga są zawody których nie powinnyscie wykonywać ponieważ są dla was za ciężkie a wiec tak naprawde róbcie to co potraficie najlepiej i zajmijcie sie domem a nie rywalizacją z nami. są panie co sie zemną zgodzą?

Argen, ale to jest nadal sondaz robiony przez serwis Eurowubory i pod katem wyborow do europarlamentu, a w takich PSL jest zawsze niedoszacowany. Jutro mamy wybory w Elblagu. Czy KNP wystawilo kogos?

Gość gość
o masz... następny seksista :(

dodam jeszcze że wasi meszczyżni chcą dla was jak najlepiej i bardzo pragniemy aby przynajmniej wam sie troche łatwiej żyło. polityka to obłuda w wykonaniu polskich parti i jakis smiesznych ugrupowań.

Te sondaze bardzo fajnie wygladaja, ale jest tam brak zrozumienia elektoratu centrolewicowego.

Gość gosc123321
maczo nie kobiety mi wybacza nie bede wchodzila w szczegoly,gdzie pracuje,i co dokladnie robie ale powiem tylko tylko tyle,ze mojej pracy nosze bron.jestem doskonale przszkolona....no coz,taka praca.i zapewniam Cie,ze dostajesz ode mnie po buzi i lezysz:Pnadal uwazasz,ze moje miejsce jest w kuchni?

Gość gość
wmawiasz sobie że taki z ciebie maczo, a w rzeczywistości zakompleksiony facio, który boi się mądrych kobiet. Urodziłeś się o 200 lat za późno i w nosie mam, co chcesz zrobić dla swojej kobiety siedzącej w kuchni i pioracej ci gacie

nosisz bron? dobra jestes ja nosiłem przez 16 lat i wcale nie jestem dumny z tego ale widziałem panie w trakcie zatrzymania jak sobie radziły i nie miałem zastrzeżen do tego ale pomyś jak niebiezpieczna jest ta praca a dzieci potrzebują matki bo nikt o nie tak nie zadba jak ona i wcale nie robie z kobiety niewolnika tylko wolał bym aby wam było lżej .

żywa tarcza lubisz takie ryzyko? czy po prostu jestes babo chłopem i sie swietnie do tego nadajesz.

Gość gosc123321
maczo niech kobiety mi wybacza zapeniam Cie,nie jestem babochlopem:Dale jakos haftowanie i pieczenie ciast nigdy nie bylo moja pasja;)i nie uwazam sie za zywa tarcze.