Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwrocilam uwage sasiadce, ze jej dzieci się zbyg glosno zachowuja w porze ciszy

Polecane posty

Gość gość

nocnej, a ona mnie wyzwala :( Przed chwila na klatke wybieglo stado jej dzieci w wieku przedszkolno-wczesnoszkolnym. Krzyczaly, piszczaly na cala klatce. Jets juz po 22, ja porobuje sie uczyc do ciezkiego egzaminu, a one jakby sie z lancucha urwaly :O halas niemilosierny. Wiec wyszlam na klatke i poprosilam siasiadke aby uspokoila dzieci, bo ju jest cisza nocna a one glosno krzycza. Na co ona mi odwarknela, ze to tylko dzieci i zebym nie przesadzala i ona nie ma zamaru im przeszkadzac jak sie bawia. Na to ja odpowiedzialam, ze jesli ona ich nie uspokoi to zadzownie na policje i wtedy policjanci je uspokoja. Na co ona wyskoczyla na mnie z ryjem, ze jestem idiotka ktora mysli ze pozjadala wszystkie rozumy i nawet dzieci mi przeszkadzaja i ze zyczy mi, zebym nigdy nie miala wlasnych, bo zal jej bedzie moich dzieci ze maja taka matke :O rece mi opadly, co za kretynka z tej mojej sasiadki

Gość gość
tak to już jest w tych blokach, mogłaś przecierpiec dzieci by zaraz poszły spać a ty teraz wroga sobie zrobiłaś

Gość gość
no właśnie, nie ten co zawinił tylko ten kto zwraca uwagę wychodzi na głupa, co za świat.

Gość xresident
Dobrze zrobiłaś, ale czego można było się spodziewać. Dzieci nie umie wychować to i kultury nie zna. Ale przynajmniej poznałaś jej prawdziwe oblicze i będziesz na nią uważać:)

Gość gość
miala racje przyglupie, uczy sie za dnia a nie po nocach a jak cos rpzeszkadza t o won do głuszy

Gość gość
kretyni dzieci to dzieci i tu nie o wychowanie chodzi, tak ciężko pojąć?? macie problemy z logicznym mysleniem to co mozna tu od was oczekiwac

Gość gość
ja bym ci wp********a jak bys moim bachorom zwrucila uwage

Gość gość
to raczej bachory won do gluszy - w nocy maja spac a nie drzec mordy. Jak chca drzec ryje po 22 to do lasu

Co znaczy mogłaś przemilczeć? U mnie e bloku nie ma takich sytuacji,nawet pijak wie że po godz.22 ma przymknąć mordę bo ktoś z sąsiadów zadzwoni po policje.Na przyszłość,nie kłóć się z psychiczną babą zwana mamusią wychowującą swoje bachory bezstresowo, ale NATYCHMIAST zadzwoń po policje bez wcześniejszych uprzedzeń.Babsko nauczysz, to będzie chodziła jak w szwajcarskim zegarku! Niektórych trzeba ustawic do pionu, grzecznie nie zrozumie debika😡

Gość gość
lepiej sie nie p********e bo bachory rownie chore psychicznie , sfrustrowane na swiat wydacie. stare dewoty bezdzietne

Wychowałam dwoje dzieci i dwoje wnucząt i nie przypominam sobie żeby o tak póznej porze dzieci biegały w klatce i hałasowały! Sama patologia i nic dziwnego że co piąty znojdek to złodziej,albo morderca! To wychowanie bezstresowe wychodzi wam bokiem idiotki mamuski😠 Nawert filmy są o takich psychicznych idiotkach!