Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci to takie świnie ?!

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj rozstałam się z facetem po 5 latach bycia razem bo zrobił mi świństwo, dziś w południe napisał mi że musi przyjechać i ze mną pogadać. Nie przyjechał. A teraz siostra do mnie zadz że jest zdziwiona bo widzi mojego byłego na imprezie z kumplami i jakimiś dziewczynami. Serce mi pęka od wczoraj jutro mam ostatnie ważne egzaminy i nawet nie potrafiłam się do nich przygotować, nie mogę się skupić a teraz po tej informacji czuję tylko jak ktoś mi wbija nóż w serce ;-(

Gość niestety masz do wyboru:
-przystojniaków, charyzmatycznych macho na które leci mnóstwo kobiet i duże prawdopodobieństwo że cie zdradzi i nie będzie dobrym mężem i ojcem -ciepłą kluchę, faceta którego nigdy nikt nie traktował poważnie, wrażliwego ale "nudnego" innych typów praktycznie nie ma :O także musisz sobie znaleźć kogoś z 2 kategorii to facet nie będzie przynajmniej cie zdradzał...

Gość Zapytaj oto Jukena.
taki sam jest

Gość gość
Ani jeden ani drugi typ do niego nie pasuje

Gość karolinka z ciechocinka
a jaki był twój facet?

Gość gość
Męski nie bałam się z nim nigdzie iść nie pozwoli sobie w kasze dmuchac, nie przyklada duzej uwagi na wyglad, uprawia sport jedynie dlatego że to jego hobby, nigdy nie zauważyłam by interesowała go jakaś inna kobieta, nie jest typem babiarza