Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam odpowiednich zyczen dla ojca kanalii

Polecane posty

Gość gość

Które mu dadzą do myslenia

Gość zabij go spojrzeniem
i powiedz:dla mnie nigdy nie byłeś ojcem

Gość gość
Wiele razy mu to mówiłam, nie dziala, ale dziekuje

Gość gość
W jakim sensie byl/jest kanalia? Nie wychowywal Cie? Znecal sie nad Toba? Pil? Powiedz troszke wiecej - bedzie latwiej cos wymyslic

Gość gość
pewnie jej zabronil palic fajki

Gość gość
zalezy co zrobil. # Moj molestowal mnie seksualnie jak bylam dzieckiem, no I niedawno mojemu bratu urodzila sie dziewczynka, a ze rodzina mi nei wierzyla, a wrecz matka rozpowiadala, ze jestem wariatka, to wyslalam im osobno kartke na wigilie z zyczeniami, a w nich odpowiednie paragrafy z kk z grozba, ze innym moga mowic, ze jestem wariatka, ale jezeli kiedykolwiek sie "tatusiowi" zachce przekupic, albo w jakis inny sposob wykorzystac moja bratanice, to bede pierwszym swiadkiem w sadzie, I znajda sie w koncu tam gdzie jest ich miejsce. Do sadu ich nie podala wczesniej bo naiwniara bylam, matka nie pracowala, ojciec jedyny zywiciel rodziny, bracia malutcy, jedyne wyjscie to uczcieczka z domu, chociaz teraz mysle sobie, ze moglam isc do domu dziecka dobrowolnie, no ale dzieckiem wtedy bylam. Oni to wykorzystali teraz, zeby zrobic ze mnie wariatke, ale ja im pokazalam, ze mnie mogli skrzywdzic, ale jezeli jeszcze kiedys cos takiego sie przytrafi, to beda mieli oboje przej****e. No I teraz siedza cichutko, a jak jestem jak ten miecz Damoklesa, wciaz wisze nad nimi, a oni boja sie, ze kiedys opadnie....bo juz mama tez swoje lata I nie jestem glupia nastolatka czy mlodzikiem.

Gość gość
pewnie porysował jej płyte Justina Bibera