Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety tak tyja?

Polecane posty

Gość gość
a, to ty chuda dziwo piszesz te wszystkie wątki o prostytucji! i co, zoperowałaś sobie swój za długi nos?

Gość gość
gosc zdechniesz

Gość gość
do chuda dziwa znów jakas gruba ku---rwa sie podszywa :/ wy smalce otyłe

Gość gość
raczej ty zdechniesz z niedożywienia a przedtem wypadna i włosy i zęby z powodu anemii i będziesz łysa i bezzębna. Pewnie już jesteś.

Gość ja TylkoNaChwile
tyle w was jadu. szkoda słow zamiast wziasc sie za siebie schudnac.juz zawsze bedziecie zazdroscic szczupłym

Gość gość
a gówno powinno was obchodzić ćwoki czy ktoś jest chudy czy gruby!!!!!! dajecie na to żarcie??? to każdego indywidualna sprawa czy ma dużą d.u.p.ę czy nie k.u.r.w.a nic, tylko każdemu wytykać!!! - co za zje.bany naród poje.banych wrednych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
tak jak pisałam, mam tylko lekka nadwagę a serce JAK DZWON, więc będę jeszcze długo i zdrowo żyła, a ty się zagłodzisz na śmierć.

Gość gość
oj gadaj sobie gadaj niech ci ulzy ja jestem szczupła nie chuda :) a to róznica seksowna ponetna :) opalona ,,czarne długie włosy:) ideał :)

Gość chuda dziwa
Jestem dumna z każdego klienta!

Gość gość
tak, ideał, tak jak każdy w internecie :D

Gość gość
ja TylkoNaChwile tyle w was jadu. szkoda słow zamiast wziasc sie za siebie schudnac.juz zawsze bedziecie zazdroscic szczupłym 23.06.13 To się weź za siebie głupia pipo. Zacznij od lewatywy po każdym obiedzie składającym się z ziarnka ryżu i dwóch ziaren grochu na wodzie,potem rzygaj i ciesz się szczupłością.

Gość gość
aaaaai najwazniejsze jem co chce :) i co łyso ci ????

Gość gość
gość oj gadaj sobie gadaj niech ci ulzy ja jestem szczupła nie chuda a to róznica seksowna ponetna opalona ,,czarne długie włosy ideał xxxxxxxxxxxxx solara, szpara, tipsiara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
tak, ideał, tak jak każdy w internecie :D

Gość gość
jestem i co ?? lubie solke tipsów nie nosze . o co ci chodzi ?? ze jestem szczupła zgrabna ??? to cie boli ?? to sie wez za siebie !!!!! a nie

Gość chuda dziwa
no, ja na przykład jem tylko trawę z pobocza autostrady przy której pracuję. Bardzo dobra dieta.

Gość ajajorelka67
przy mnie jestescie przezroczyste. jestescie zerem. spasluchy

Gość gość
aaaaai najwazniejsze jem co chce i co łyso ci ???? K k k Niestety nie możesz jeść tego co chcesz albowiem wedle przedstawionej tu zapewne przez jakaś zyebaną anorektyczkę logiki jeśli jesz co chcesz to musisz być gruba a żeby być chudym trzeba nic nie żreć. No chyba że jesz jedno ziarnko ryżu i dwa ziarnka grochu na wodzie. No i co?Łyso ci?

Gość gość
jestem i co ?? lubie solke tipsów nie nosze . o co ci chodzi ?? ze jestem szczupła zgrabna ??? to cie boli ?? to sie wez za siebie !!!!! a nie xxxxxxxxxxxxxxx ech, tandetna szmato - ty chyba nigdy nie widziałaś pięknych kobiet

Gość gość
jem co chce !!!!!!!!!! teraz jem kanapke z serem i majo na to . i co mi zrobisz????????????

Gość gość
ja pierdzielę - ale gimbazy!!!

Gość gość
jestem bardzo seksi a wy mozecie grube otyłe ku---rwy pocałowac tyłek,, chociaz nie brzydzie sie otyłymi

Gość gość
jestem bardzo seksi a wy mozecie grube otyłe ku---rwy pocałowac tyłek,, chociaz nie brzydzie sie otyłymi xxxxxxxxxxxxxxxx bo dajesz otyłym karkom w dresach???

Gość ma dla ciebie złą wiadomość
te czarne włosy, zapewne farbowane, wskutek niedoboru składników odżywczych ci wypadną.

Gość gość
a co maja KARKI W DRESACH do tematu ?? rozwin swoja jakze inteligetna myśl. słucham

Gość gość
farbowane owszem a co zazdrosc cie zżera ?? nie stać cie na porzadna farbe i pewnie dlatego ci wypadły włosy... choc nie wiem co witaminy maja do tego inteligecie

Gość ma dla ciebie złą wiadomość
moje włosy są NIEZWYKLE GESTE I MOCNE, ale ja sie nie głodzę, poza tym wiem że teraz szalejesz, wali ci na dekiel i żyłka pęka, ale jak już 2 razy pisałam, mam tylko lekką nadwagę. Włosy stracisz ty.

Gość gość
gość jestem bardzo seksi a wy mozecie grube otyłe ku---rwy pocałowac tyłek,, chociaz nie brzydzie sie otyłymi v v v I pewnie zamiast się myć to się perfumujesz. Chodzisz z Yorkiem pod pachą,po każdym posiłku rzygasz no chyba że za posiłek posłuży ci papieros. A twój facet to tępy alvaro o cerze w kolorze kakao,obowiązkowo w dresie i przystanku autobusowym z sprowadzonych z Berlina i genialnie wyklepanym na BMW. Aż dziw że nie byłaś dziś na jakimś disco.Pewnie masz okres albo ciężko pracujesz nad tym by za rok zrobić maturę w CKU.

Gość gość
długo zajmuje ci odpisanie . jestes mało inteligetna . idz niech cie ktos uświadomi

Gość gość
do gosc wymysl cos sam a nie spisujesz teksty idiotycznych piosenek oj zazdrosc was zżera grubaski :D