Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety tak tyja?

Polecane posty

Gość gość

o co tu chodzi?jak mozna miec d*pe na 1 metr?ludzie ja wszystko rozumiem, mozna utyc, mozna schudnac ale byc taka maciora jak niektore baby?ze d**a na 1 metr?podgardle jak u wietnamskiej swini?i najlepsze jest to ze jak maz ma 40 lat i przezywa kryzys wieku sredniego i odchodzi do mlodej d*peczeki to one sie dziwia, ze jak on mogl, ze bydlak i tak dalej. no babo spojrz na siebie, morda jak u lochy, d**a wielka, brzuch prawie jak u faceta, koniecznie rozstepy i celulit, palce u rak jak serdelki. i siedzi taka durna baba i jeszcze wrzuca na faceta ze jak on mogl. spojrz w lustro. ty sie ciesz ze w ogole ktos cie chcial. chlopaki nie dajcie sie, baba utyla? ultimatum, albo chudniesz albo na bruk.

Gość gość
Nie rozumiem kompletnie twojego podniecenia w tej sprawie. To wolny kraj i każdy może mieć taką d**ę jako chce lub taką jaka mieć może więc o co się ciskasz dzifko??

Gość gość
o co się ciskasz k.u.t.a.s.i.e powinno być!

Gość a tak a propos
tak w ogole to Cie boli?? mozg , którego nie masz czy kutas>> czy cos innego , wspolczuc Twojej ewentualnej kobiecie, dla Ciebie ultimatum jedno , albo pojawi sie mozg , albo wypad.

Gość gość
No to już wiemy o co chodzi. Zawiedziony Pan w kryzysie wieku średniego rozpisuje się na temat fałdów żony o których uciekł do zgrabnych cycków i pupki jakiejś młodej doopeczki. Niestety młoda długa z nim nie wytrzymała bo mu się skurczył...............portfel. A nie łatwiej było po prostu z żoną pogadać by o siebie dbała??

Gość gość
podobno jest RÓWNOUPRAWNIENIE!!! skoro mamy zapieprzać jak chłopy, zarabiać jak chłopy to możemy również hodować sobie brzuch jak chłopy! tak czy nie???

Gość gość
tez sie zastanawiam nad tym. ja jestem po ciazy ważę 56 kg i mam 169 nie wiem jak mozna sie tak zapuscic

Gość gość
c**j ci do tego jaka kto ma d*pe i kogo maz zostawi a kogo zona. martw sie o siebie.

Gość gość
a ja nie wiem jak mozna byc takim ograniczonym intelektualnie, zeby się chociaż nie wczytać w to dlaczego ludzie tyją. :o 🖐️

Gość gość
taaa a ludzie tyja tylko od chorób zlituj sie ;/

Gość gość
poczekajcie aż będziecie mieć po 40 lat!!! nie ma to jak gimbusy mądrzą się na temat tycia w okresie pokwitania!

Gość gość
moja mama ma prawie 50 lat a figure laseczki, wiec nie zganiaj na wiek tak !! ludzie sa leniwi i jedzia wiecej niz potrzeba ! TAKA JEST PRAWDA!

Gość gość
hah gdyby bylo inaczej nie było by tyle tematów chociaz by tu na kafe o odchudzaniu ze sie spasła jedna z druga po 100kg i nagle chca wygladac jak modelki

Gość ja TylkoNaChwile
23.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość a ja nie wiem jak mozna byc takim ograniczonym intelektualnie, zeby się chociaż nie wczytać w to dlaczego ludzie tyją. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a ty sie wcale nie udzielaj, piszesz takie bzdury ze hej

Gość gość
a dlaczego faceci maja brzuchy jak w 9miesiacu ciazy,jak w ciazy byc nie moga?

Gość gość
Kretynko.To że twoja starsza ma taką figurę to nic nie znaczy.Rozumiesz?Nic! Jedni mają a inni nie. To zależy od metabolizmu i genów tak jak twój poziom intelektualny który widzę że geny uwarunkowały na niestety niskim poziomie.

Gość ja TylkoNaChwile
dlaczego??? matko bosko .. z tego samego powodu co kobiety z ZANIEDBANIA no oczywiscie nie wszyscy

Gość gość
sama nazywasz sie kretynka i masz racje- jestes. a starsza ?? kto to taki ???????

Gość gość
moja mama ma prawie 50 lat a figure laseczki, wiec nie zganiaj na wiek tak !! xxxxx a słyszałeś o czymś takim jak geny??? twoja matka może sobie być zasuszoną staruchą, ale jest też coś takiego jak zmiany hormonalne!!!

Gość gość
ja mam lekka nadwagę i gówno wam do tego co i ile jem sram wam do waszych wścibskich ryjów na wasze bezczelne gały co mnie podglądają przez kamerki a tak w ogóle to ładna jestem, faceci za mną latają a ty mi zazdrościsz, ty krzywa, chuda, długonosa dziwo z ukrytej prawdy.

Gość gość
ty j****a zdechła ku-rwo sama jestes zasuszona star***a . zdychaj

Gość Takajedna22
ojoj grubas sie wku--rwił :D locho otyła :D

Gość gość
i pocałuj mnie w dooopę, zaraz ci ją wystawię do kamerki, możesz sobie oglądać ty bezczelna wścibska dziwo. zvbfhdjv

Gość gość
Otyłość większości ludzi w społeczeństwach wysokokonsumpcyjnych nie jest uwarunkowana ilością jedzenia a jego jakością i przyswajalnością. Ta jest zresztą tragiczna bo po prostu nas trują gównami i chemią. A to że ktoś ma tłuszcz lub go nie ma to kwestia przy tym co powyżej napisałem dodatkowo aktywności biohormonalnej,metabolizmu,genów i na koniec trybu życia. Kto uważa że można dojść do 150 kilogramów tylko dlatego że dużo żre jest głupią pustą qrfą.No niestety ale taka prawda.

Gość facetttttto
Kości zostały rzucone! Rzekłem, rzucając chudą żonę.

Gość gość
facetto czy jak ci tam. - gruba nie podszywaj sie za faceta

Gość chuda dziwa
Obrabiam co noc 150 tirowców na autostradzie więc nie ma się co dziwić, że wygladam jak worek na same kości.

Gość gość
zdechniesz na serce ktore juz jest cale otłuszczone

Gość gość
gość moja mama ma prawie 50 lat a figure laseczki, wiec nie zganiaj na wiek tak !! ludzie sa leniwi i jedzia wiecej niz potrzeba ! TAKA JEST PRAWDA! V v v No i niestety jak widzisz po wypowiedziach wyżej to nie jest prawdą więc 100 c****w ci w plecy i jej też.

Gość gość
mój mąż je bardzo mało ale jednocześnie ma pracę w której mało się rusza - jest kierowcą - przez dziesięć lat małżeństwa przytył i ma brzuch - wg waszych opinii powinnam go zostawić lub znaleźć sobie szczupłego kochanka, tak?